Piyalepaşa

Piyalepaşa

Son dakika piyalepaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piyalepaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piyalepaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piyalepaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piyalepaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 piyalepaşa haberi bulunmuştur. Tüm piyalepaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyoğlu'nda trafikte şaşkınlık veren görüntü!
Beyoğlu'nda trafikte şaşkınlık veren görüntü! Beyoğlu'nda motosikletle trafikte yatak taşıyan kişi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
29.02.2024 Gündem
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler
İstanbul'da maganda terörü! Trafikte sürücüyü dövüp aracına hasar verdiler Beyoğlu ve Kağıthane'de yaşanan iki ayrı trafik kavgası cep telefonu kameralarına yansıdı. Beyoğlu'nda 3 kişi, trafikte tartıştıkları kişiyi darbedip aracının camını kırdı.
9.07.2023 Yaşam
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar
Trafikte tehlikeli anlar! Makas atıp sosyal medyada paylaştılar İstanbul'da makas atarak araç kullanan iki trafik magandası, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye attı.
13.11.2022 Yaşam
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs park halindeki otobüse çarptı
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs park halindeki otobüse çarptı Beyoğlu'nda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tur minibüsü park halindeki İETT otobüsüne arkadan çarptı. Kazada biri kadın 2 kişi yaralandı.
26.08.2022 Yaşam
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti
Korkunç cinayet! Cani damat, kayınpederini önce ezdi sonra pompalı tüfekle katletti Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.
23.06.2022 Yaşam
Sürücü kazada yaralanan iki kişiyi olay yerinde bırakıp kaçtı
Sürücü kazada yaralanan iki kişiyi olay yerinde bırakıp kaçtı Şişli'de refüje çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü, araçtaki yaralı 2 kişiyi olay yerinde bırakarak kaçtı.
25.11.2021 Yaşam
Zincirleme trafik kazası; 7 araç birbirine girdi
Zincirleme trafik kazası; 7 araç birbirine girdi Şişli Piyalepaşa Bulvarında 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza nedeniyle Piyalepaşa bulvarında uzun araç kuyrukları oluştu.
1.11.2021 Yaşam
Deniz sahilleri yutacak! İstanbul için kıyamet
Deniz sahilleri yutacak! İstanbul için kıyamet En son ‘iklim değişikliği’ haritasına göre 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 yıl içinde İstanbul’un kıyı haritası da değişecek. 3 derecelik kötümser senaryo gerçekleşirse deniz suları sahillerden iki kilometre kadar içeri girecek, başta Dolmabahçe ve Çırağan sarayları olmak üzere birçok yapı ve bölge sular altında kalacak.
14.10.2021 Yaşam
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması!
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
4.09.2021 Gündem
İstanbul'da pazar günü su kesintisi!
İstanbul'da pazar günü su kesintisi! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
2.09.2021 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs'ta bu yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs'ta bu yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle geçici süreyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
1.05.2021 Gündem
Trafiğe çıkanlar dikkat! İşte İstanbul'un 10 kara noktası...
Trafiğe çıkanlar dikkat! İşte İstanbul'un 10 kara noktası... İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yaşanan kazaları mercek altına aldı. Detaylı analizler sonucu en sık kaza yaşanan 10 nokta tespit edildi.
22.02.2021 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Hukukçularımız süreci çalışıyor
İBB Başkanı İmamoğlu: Hukukçularımız süreci çalışıyor İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında açılan soruşturmayla ilgili, "Hukukçularımız süreci çalışıyor, inceliyor" dedi.
16.11.2020 Siyaset
78 yaşında 3'üncü eşini bulmak için duraklara ilan astı
78 yaşında 3'üncü eşini bulmak için duraklara ilan astı Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Mail Kurt, üçüncü eşini bulmak için otobüs duraklarına ilan astı. Gelen 2 adayı beğenmediğini söyleyen Kurt, evleneceği kadının 50 yaşının altında olmasını istedi.
25.09.2020 Yaşam
Beyoğlu'nda lüks otomobille 5 liraya karpuz satan sürücüye ceza
Beyoğlu'nda lüks otomobille 5 liraya karpuz satan sürücüye ceza Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda lüks otomobille 5 liraya karpuz satan İranlı sürücüye trafik polisi tarafından para cezası kesilirken lüks otomobil ise amacı dışı kullanılmaktan 15 gün trafikten men edildi.
3.09.2020 Gündem
İstanbul'da şoke eden görüntü! Tüneli trafiğe kapatıp eğlendiler
İstanbul'da şoke eden görüntü! Tüneli trafiğe kapatıp eğlendiler İstanbul'da, İçişleri Bakanlığı'nın uyarılarına rağmen asker uğurlama eğlencesi devam ediyor. Konvoy eşliğinde asker uğurlayan bir grup, Kâğıthane Tüneli'ni kapatarak asker adayını havaya fırlattı.
29.06.2020 Gündem
Okmeydanı'nda patlama meydana geldi: 6 yaralı
Okmeydanı'nda patlama meydana geldi: 6 yaralı Beyoğlu Okmeydanı'nda bir iş yerinde patlama meydana geldi.
13.06.2020 Gündem
Beyoğlu'nda asker uğurlama konvoyunda tehlikeli anlar
Beyoğlu'nda asker uğurlama konvoyunda tehlikeli anlar Beyoğlu'nda otomobillerden sarkarak asker uğurlama merasimi yapan kişiler hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye attı.
9.06.2020 Gündem
Polisten kaçarken, girdikleri ters yönde polis aracına çarptılar
Polisten kaçarken, girdikleri ters yönde polis aracına çarptılar İstanbul Beyoğlu'nda kontrol noktasında üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet, dur ihtarına uymayarak kaçtı. Ters yöne girip polis aracına çarparak yaralanan gençler ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
25.05.2020 Gündem
Beyoğlu'nda polise silahlı saldırı:  2 polis yaralı
Beyoğlu'nda polise silahlı saldırı:  2 polis yaralı Beyoğlu'nda bir kişi polislere silahlı saldırıda bulundu. Çıkan silahlı çatışmada bir polis, yaşanan arbedede ise başka bir polis olmak üzere iki polis yaralandı.
11.04.2020 Gündem
İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma
İstanbul'un göbeğinde iki grup arasında silahlı çatışma İstanbul Beyoğlu’nda iki grup arasında meydana gelen kalaşnikoflu çatışma sonrası harekete geçen polis ekipleri, 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda polis, çok sayıda kalaşnikof, tabanca, tüfek, çelik yelek, 450 adet mermi ile döner bıçağı ele geçirdi. Cephaneliği andıran silahlara polis tarafından el konulurken, 3 şüpheli ise gözaltına alındı. Çatışmada ağır yaralanan gencin ise yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
3.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Piyalepaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piyalepaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.