Pınar Gültekin Cinayeti

Pınar Gültekin Cinayeti

Son dakika Pınar Gültekin cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Gültekin cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Gültekin Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar gültekin cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 pınar gültekin cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm pınar gültekin cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu Türkiye'nin günlerce konuştuğu Pınar Gültekin cinayetinde mahkeme kararını verdi. Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında verilen cezalar belli oldu. İşte detaylar...
10.03.2023 Gündem
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu
Pınar Gültekin cinayeti davasında cezalar belli oldu Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında verilen cezalar belli oldu.
10.03.2023 Gündem
Pınar Gültekin davasıyla ilgili flaş karar! Yeniden görülecek
Pınar Gültekin davasıyla ilgili flaş karar! Yeniden görülecek Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Pınar Gültekin cinayeti davasının yeniden görülmesine karar verdi.
17.01.2023 Gündem
Pınar Gültekin cinayeti davasında önemli gelişme: Avcı kardeşler...
Pınar Gültekin cinayeti davasında önemli gelişme: Avcı kardeşler... Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşındığını açıkladı.
1.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Pınar Gültekin cinayeti davasında uygulanan haksız tahrik indirimine Avrupa modeli!
Pınar Gültekin cinayeti davasında uygulanan haksız tahrik indirimine Avrupa modeli! Adalet Bakanlığı, haksız tahrik indirimiyle ilgili düzenleme için kolları sıvadı. Pınar Gültekin cinayeti davasında da uygulanan haksız tahrik indirimiyle ilgili yol haritasını belirledi. Avrupa’daki uygulamalar incelenecek ve AK Parti’li kurmaylar, ceza hukukçularıyla toplantılar yapacak.
29.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne?
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı. Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indirimi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. Mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Peki, Pınar Gültekin gerekçeli kararı ne? Pınar Gültekin olayı ne? İşte detaylar…
25.06.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Pınar Gültekin ve 'haksız tahrik indirimi' açıklaması
Bakan Bozdağ'dan Pınar Gültekin ve 'haksız tahrik indirimi' açıklaması Pınar Gültekin davasında sanık Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verilmesi ile ilgili son dakika açıklaması! Kamuoyunda tepkilere neden olan kararla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da açıklama yaptı. ‘Haksız tahrik’ konusunun yeniden tartışılması gerektiğini söyleyen Bakan Bozdağ, “Son tartışılan konuda elbette insan olarak benim de eminim ki pek çok kimsenin de vicdanı sızlamıştır” dedi. "Bir soru sorarak da bu tartışmayı Türkiye kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum" diyen Bozdağ, “Tasarlayarak ya da canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme suçunun işlenmesi halinde tahrik nasıl uygulanmalı? Ya da uygulanmamalı mı?” dedi.
23.06.2022 Siyaset
Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı?
Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı? Pınar Gültekin davasında karar çıktı. Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada sanık Cemal Metin Avcı için önce 'ağırlaştırılmış müebbet' verildi. Daha sonra mahkeme 'haksız tahrik' olduğuna karar vererek tutuklu sanık Metin Avcı'nın cezasını indirdi. Peki, Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin cinayeti nasıl oldu? Pınar Gültekin’in katili kaç yıl ceza aldı? İşte detaylar…
20.06.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında 11. duruşma! Karar çıkmadı, 16 Mayıs'a ertelendi
Pınar Gültekin davasında 11. duruşma! Karar çıkmadı, 16 Mayıs'a ertelendi Muğla'da görülen Pınar Gültekin davasında, sanık Cemal Metin Avcı'nın mahkeme heyetine yeni deliller sunacağını belirtmesi ve ertleme talep etmesi üzerine duruşma 16 Mayıs'a ertelendi.
11.04.2022 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Mertcan Avcı tahliye edildi!
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Mertcan Avcı tahliye edildi! Muğla'da Pınar Gültekin'in öldürülmesine ilişkin davada ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten' tutuklanan katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı'nın tahliyesine karar verildi.
14.03.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı tutuklandı
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı tutuklandı Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayeti davasında genç kızın ailesinin avukatının ‘kasten öldürmeye iştirak’ nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu sanık Cemal Metin Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı tutuklandı.
21.02.2022 Gündem
Pınar Gültekin davasında 10'uncu duruşma: Karar çıkması bekleniyor
Pınar Gültekin davasında 10'uncu duruşma: Karar çıkması bekleniyor Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delilerini gizleyip, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın yargılandığı davanın bugün 10'uncu duruşması görülecek. Duruşmada karar çıkması bekleniyor.
14.02.2022 Yaşam
Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme! Cemal Metin Avcı'nın ailesi...
Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme! Cemal Metin Avcı'nın ailesi... Son dakika haberi... Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada 8'inci duruşma görülüyor. Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, sanık Cemal Metin Avcı'nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eda Karagün ile ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın da 'delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme' suçunu işlediğini iddia ederek şikayetçi olmuştu. Flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Pınar Gültekin cinayetine ilişkin flaş gelişme! Hakim karşısına çıkıyorlar
Pınar Gültekin cinayetine ilişkin flaş gelişme! Hakim karşısına çıkıyorlar Muğla'da boğularak öldürülüp cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılanmasına bugün devam edilecek. Cinayetten sonra olay yerine giderek delilleri gizlemeye çalıştıkları suçlamasıyla haklarında iddianame hazırlanan sanığın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın duruşmada sanık olarak savunma yapacak.
27.09.2021 Gündem
Pınar Gültekin cinayetine ilişkin flaş gelişme!
Pınar Gültekin cinayetine ilişkin flaş gelişme! Muğla'da Cemal Metin Avcı (32) tarafından boğularak öldürülüp, cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Avcı'nın annesi Ayten ve babası Selim Avcı ile Şükrü Gökhan Orhan ve boşandığı eşi Eda Karagün hakkında cinayetten sonra olay yerine giderek delilleri gizlemeye çalıştıkları suçlamasıyla iddianame hazırlandı.
6.09.2021 Gündem
Pınar Gültekin'in babasından flaş açıklamalar!
Pınar Gültekin'in babasından flaş açıklamalar! Türkiye'yi sarsan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili beşinci duruşma görüldü. Duruşmada, gergin anlar yaşandı.
13.07.2021 Televizyon
Pınar Gültekin cinayeti davasında 5'inci duruşma
Pınar Gültekin cinayeti davasında 5'inci duruşma Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) öldürüp cesedini varil içinde yaktıktan sonra üzerine beton döken Cemal Metin Avcı (32) ile kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) yargılanmasına, Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülecek 5'inci duruşma ile devam edilecek.
26.04.2021 Gündem
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Savcı istifa etti
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Savcı istifa etti Pınar Gültekin cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetinin faili Cemal Metin Avcı’nın ifadelerinde adı geçen savcı D.Y. istifa etti.
10.04.2021 Gündem
Gizem Canbulut neden öldü, kimdir? Gizem Canbulut’un katili kim, Eren Yıldız mı?
Gizem Canbulut neden öldü, kimdir? Gizem Canbulut’un katili kim, Eren Yıldız mı? Burdur’da Gizem Canbulut cinayeti sonrası gözaltına alınan Eren Yıldız (19) tutuklandı. Canbulut’un eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Eren Yıldız ifade işlemlerinin ardından nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, cinayete kurban giden Gizem Canbulut kimdir, neden öldü? Budur’da meydana gelen Gizem Canbulut’un cinayetinde katil kim, Eren Yıldız mı?
19.03.2021 Gündem
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin CHP'li ismi canlı yayında açıkladı Tüm Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atılmıştı. Pınar Gültekin'in babası kendisine davayı geri çekmesini söyleyen vekili canlı yayında açıklayacağını söylemişti. Sıddık Gültekin o ismi canlı yayında açıkladı. Gültekin, "CHP'li Süleyman Girgin bana "davadan vazgeç" dedi.
31.12.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan ‘Pınar Gültekin'in babasına telefon’ iddiasına ilişkin açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan ‘Pınar Gültekin'in babasına telefon’ iddiasına ilişkin açıklama Tüm Türkiye'yi yasa boğan Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili ortaya atılan iddia akıllara durgunluk verdi. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in babasıyla görüşerek davadan vazgeçmesini istediği iddiasına ilişkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da açıklama geldi. Kılıçdaroğlu bu konuda CHP'li Süleyman Girgin'in açıklamalarına destek çıktı. 'En net en tutarlı görüşü bizim vekilimiz söyledi.' dedi.
29.12.2020 Siyaset
Pınar Gültekin cinayetinde son durum: Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakim karşısına çıkıyor!
Pınar Gültekin cinayetinde son durum: Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakim karşısına çıkıyor! Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğarak öldürdükten sonra cesedini varile koyup yakan ve üzerine beton döken canavarca hisle adam öldürme suçundan yargılanan Cemal Metin Avcı (32), yardım ve yataklıktan tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) yargılanmasına bugün başlanacak. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir "Adaletin tecelli ettiği, maddi gerçeğin ortaya çıktığı, kamu vicdanının rahat katıldığı bir yargılama süreci yaşanacağını ve sanıklara verilen cezaların da emsal olacağını ümit ediyorum" dedi.
9.11.2020 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Katilin anne ve babası o gün...
Pınar Gültekin cinayetinde yeni gelişme! Katilin anne ve babası o gün... Üniversiteli Pınar Gültekin’i eziyet çektirerek öldüren Cemal Metin Avcı’nın anne-babası ve bir yakınları ile ilgili, kanun yararına bozma talebiyle Adalet Bakanlığı’na başvuruldu. Gültekin ailesinin avukatının yaptığı başvuruda, olay günü şüphelilere ait araçların cinayetin işlendiği bağ evine girip çıktığı, Avcı ile anne-babası arasında yoğun bir telefon trafiğinin olduğu kaydedildi. Bakanlık başvurusunda, Avcı’nın gözaltına alındığı günün akşamı saat 22.35’de, anne-babası ile kız kardeşinin, cinayetin işlendiği bağ evine, delilleri yok etme amacı ile gittikleri öne sürüldü.
6.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Gültekin Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar gültekin cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.