Pınar Altuğ Atacan

Pınar Altuğ Atacan

Son dakika Pınar Altuğ Atacan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pınar Altuğ Atacan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pınar Altuğ Atacan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pınar Altuğ Atacan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar altuğ atacan gelişmeleri de dahil olmak üzere 363 pınar altuğ atacan haberi bulunmuştur. Tüm pınar altuğ atacan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı "Mutlu Aile Tablosu", Duru Tiyatro Ataşehir Sahnesi'nde seyircisi ile buluştu.
3.03.2024 Magazin
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Veda Mektubu’na bir ödül daha….
Veda Mektubu’na bir ödül daha…. Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
28.07.2023 Televizyon
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne? Miss Turkey 2022 birincisi kim oldu, Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say kimdir? Miss Turkey 2022 finali dün gerçekleşti. 20 yarışmacı podyumda tek tek kendilerini tanıtıp koreografiye uygun gösterilerini yaptıktan sonra jüri üyeleri kazanan ismi belirledi. Türkiye'nin güzellik yarışması Miss Turkey 2022 kazananı Nursena Say oldu, tacını da bir önceki yılın şampiyonu Dilara Korkmaz'dan aldı. Peki, Nursena Say kimdir, nereli, kaç yaşında? Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say’ın boyu ve kilosu ne?
21.09.2022 Televizyon
Pınar Altuğ yatak odasından paylaştı! '20'liklere taş çıkarır'
Pınar Altuğ yatak odasından paylaştı! '20'liklere taş çıkarır' Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan ve kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Instagram'da yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Özellikle spor paylaşımlarıyla çok konuşulan Altuğ, bu kez yatak odasında verdiği bir pozu takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, fit hali ve güzelliğiyle dikkat çekti.
1.06.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Pınar Altuğ paylaştı, Demet Akalın'dan yorum gecikmedi!
Pınar Altuğ paylaştı, Demet Akalın'dan yorum gecikmedi! Oyuncu Pınar Altuğ, yeni yılı eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile birlikte karşıladı. Önce dostlarıyla bir araya gelip yeni yıl yemeği yiyen aile, sonrasında karavanlarına atlayarak kamp yapmaya gitti.
4.01.2022 Magazin
Pınar Altuğ, Altın Kelebek'e yalnız katıldı: Görev bölümü yaptık
Pınar Altuğ, Altın Kelebek'e yalnız katıldı: Görev bölümü yaptık Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu. Geceye eşi ve kızı olmadan katılan Altuğ, "Biz görev bölümü yaptık. Yağmur, kızım ile beraber evden izleyecek. Ben de buradayım” dedi.
7.12.2021 Magazin
Pınar Altuğ Atacan'ın anne özlemi duygulandırdı
Pınar Altuğ Atacan'ın anne özlemi duygulandırdı Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 21 yıl önce hayatını kaybeden annesine olan özlemini duygusal satırlarla anlattı.
27.01.2020 Magazin
Pınar Altuğ'dan Hazal Kaya'ya destek!
Pınar Altuğ'dan Hazal Kaya'ya destek! Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, kısa süre önce oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya'ya destek oldu.
13.01.2020 Magazin
Pınar Altuğ 13 kıza umut oldu!
Pınar Altuğ 13 kıza umut oldu! Pınar Altuğ Atacan, önceki gün Nişantaşı City's de alışveriş yaparken görüntülendi.
17.09.2019 Magazin
Tekne tamirde, rota Çeşme
Tekne tamirde, rota Çeşme Uzun zamandan beri her yaz ailesiyle birlikte Bodrum'daki teknesinde tatilini geçiren güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, tatil rotasını Bodrum'dan Çeşme'ye çevirdi.
3.06.2019 Magazin
Pınar Altuğ: Allah topunuzun belasını versin
Pınar Altuğ: Allah topunuzun belasını versin Geçtiğimiz gün Türkiye 1,5 yaşında öldürülen Ecrin bebeğe kilitlenmişken, Zümrüt Apartmanı adlı kitapta yer alan 'pedofili' ifadeler herkesi şoke etmişti. Görenleri isyan ettiren o ifadelere Pınar Altuğ da dayanamadı.
29.05.2019 Magazin
Pınar Altuğ, eşiyle ilgili yapılan yoruma ateş püskürdü
Pınar Altuğ, eşiyle ilgili yapılan yoruma ateş püskürdü Eşi Yağmur Atacan ile arasında 9 yaş fark olan Pınar Altuğ, "Adamın gençliğini yedin" yorumuna sessiz kalamadı.
21.03.2019 Magazin
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi Oyuncu Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdiğini Instagram hesabından duyurdu.
13.01.2019 Magazin
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven'den bomba açıklama. İşte dizinin hayranlarını heyecanlandıran o duyuru...
6.01.2019 Magazin
Pınar Altuğ'dan "Utanmadın mı?" sorusuna sert cevap!
Pınar Altuğ'dan "Utanmadın mı?" sorusuna sert cevap! Kanal D'nin fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ Atacan, 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu' ödülü ile ilgili bir takipçisinden gelen yoruma tepki gösterdi.
11.12.2018 Magazin
Pınar Altuğ yapılan yoruma sessiz kalmadı
Pınar Altuğ yapılan yoruma sessiz kalmadı Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ kendisine sosyal medyadan yapılan çirkin ve eleştirel yorumlara sessiz kalmıyor! Altuğ yine bir takipçisine yanıt verdi
26.10.2018 Magazin
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek 'para koparmak amacıyla şantaj' yaptığı iddia edilen 3'ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
12.10.2018 Gündem
Pınar Altuğ'dan vefa örneği
Pınar Altuğ'dan vefa örneği Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıl bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın birinci ölüm yıl dönümünü unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal bir not paylaştı.
27.08.2018 Magazin
Ünlüleri hackleyen  çeteden savunma
Ünlüleri hackleyen çeteden savunma Ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de bulunduğu 58 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek para isteyen 12’si tutuklu 18 sanığın yargılanmasına başlandı.
15.08.2018 Gündem
Yeni sezondan ilk fotoğraf
Yeni sezondan ilk fotoğraf Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ın yeni sezon çekimleri başladı.
10.08.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın yayın tarihi belli oldu
Çocuklar Duymasın'ın yayın tarihi belli oldu Ekranların fenomen dizisi “Çocuklar Duymasın” yeni bölümleri ile yine Kanal D ‘de izleyicisi ile buluşacak.
6.08.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da yeni sezon sürprizi
Çocuklar Duymasın'da yeni sezon sürprizi Çocuklar Duymasın dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Oyuncu kadrosuna Havuç'un eşi rolüyle Buse Sinem İren'in de katıldığı Çocuklar Duymasın yeni sezonuyla 12 Ağustos Pazar akşamı Kanal D'de olacak.
3.08.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Altuğ Atacan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar altuğ atacan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.