Pikap

Pikap

Son dakika pikap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pikap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pikap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pikap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pikap gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 pikap haberi bulunmuştur. Tüm pikap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı Şırnak-Cizre Karayolu üzerinde bulunan üniversite kavşağında iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Tokat'ta orman yangını 1 saatte kontrol altına alındı
Tokat'ta orman yangını 1 saatte kontrol altına alındı Tokat'ta çıkan orman yangını, ekiplerin müdaahalesiyle 1 saatte kontrol altına alındı.
9.09.2023 Gündem
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana ulaşan, hem havadan hem de karadan müdahaleyle 7 saatte kontrol altına alınan yangında, 5'i makilik, 155'i orman olmak üzere 160 hektar alan zarar gördü. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, yangının yol kenarına atılan sigara izmaritinden çıktığını belirledi.
15.07.2023 Gündem
Sarıyer'de kimyasal madde yüklü TIR devrildi! Şoförün bacağı koptu
Sarıyer'de kimyasal madde yüklü TIR devrildi! Şoförün bacağı koptu İstanbul Sarıyer'de kimyasal madde yüklü TIR devrildi. Şoförün bacağı koparken, kazada trafikte yoğunluk oluştu.
19.07.2022 Yaşam
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı...
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı... Denizli’den uygun fiyata ilana verilen arızalı araç için Çorum’dan gelen alıcı, hayatının şokunu yaşadı. Hem araçtan hem de parasından olan alıcı, parasını talep ettiği şüpheliler tarafından numarası müstehcen sitelerde paylaşılınca başına gelmeyen kalmadı.
6.05.2022 Yaşam
Beyoğlu'nda kaza 3 yaralı
Beyoğlu'nda kaza 3 yaralı  Beyoğlu'nda trafik tabelasına çarpan pikap, orta refüjü aşarak takla attı. Kazada yaralanan 3 kişi, hastaneye kaldırıldı.
6.03.2022 Yaşam
Pikap evin bahçe duvarına çarptı: 5 yaralı
Pikap evin bahçe duvarına çarptı: 5 yaralı Bursa'nın İznik ilçesinde, aşırı sürat nedeniyle virajı alamayan sürücünün kontrolünden çıkan pikap evin bahçe duvarına çarptı. 5 kişinin yaralandığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
28.12.2021 Yaşam
Bitlis'teki örtü yangını, 4'üncü günde kontrol altına alındı
Bitlis'teki örtü yangını, 4'üncü günde kontrol altına alındı Bitlis’te 4 gün önce çıkan örtü yangını, ekiplerin yoğun çabası sonucu kontrol altına alındı.
2.09.2021 Gündem
Pikabın kasasından düşüp feci şekilde can verdi! 'Kaza değil cinayet'
Pikabın kasasından düşüp feci şekilde can verdi! 'Kaza değil cinayet' İzmir’de, 19 yaşındaki Selin Kabakçı, alkollü arkadaşının kullandığı pikabın kasasından yola savrulup öldü. Acılı baba, “Bu kaza değil, cinayet” dedi.
21.08.2021 Yaşam
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor
Türk zırhlısı Yörük 4x4'ün pikap versiyonu geliyor Nurol Makina'nın özgün tasarımı ve üretimi Yörük 4x4 Zırhlı Pikap Aracı, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek. Yörük pikap, çetin hava ve arazi koşullarında, emniyetli malzeme ve mühimmat taşımanın yanı sıra silah taşıyıcı olarak görev yapabilecek.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
İstanbul'da ilginç kaza: Arabanın uçtuğunu gördüm, top gibi fırladı...
İstanbul'da ilginç kaza: Arabanın uçtuğunu gördüm, top gibi fırladı... İstanbul'un Çekmeköy ilçesinin Şile yolunda bir pikap, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına devrildi. Görgü tanıklarının bir kişinin pikaptan fırladığını iddia etmesi üzerine polis, itfaiye ve çevredekiler arama yaptı. Termal kameranın da kullanıldığı aramada kimseye rastlanmadı.
24.07.2021 Yaşam
İstanbul’da pikap, otobüs durağına çarptı: 2’si çocuk 4 yaralı
İstanbul’da pikap, otobüs durağına çarptı: 2’si çocuk 4 yaralı Pendik'te süratli şekilde gittiği iddia edilen ve içinde 3 kişinin olduğu pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, otobüs durağına çarptı. Kazada durakta bekleyen 2'si çocuk 1 hamile kadınla birlikte 4 kişi ağır yaralandı.
13.05.2021 Gündem
Libya İçişleri Bakanı Başağa'nın konvoyuna silahlı saldırı
Libya İçişleri Bakanı Başağa'nın konvoyuna silahlı saldırı Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa'nın bulunduğu konvoya başkent Trablus'ta silahlı saldırı düzenlendiği bakanlık tarafından da doğrulandı. Başağa'nın saldırıdan "hiçbir zarar görmeden" kurtulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
21.02.2021 Dünya
Samsun'da korkunç olay! Baraj gölüne devrilen pikaptaki 3 kişi öldü
Samsun'da korkunç olay! Baraj gölüne devrilen pikaptaki 3 kişi öldü Samsun'un Bafra ilçesinde baraj gölüne devrilen pikaptaki 3 kişi öldü, 1 kişi kurtarıldı.
12.02.2021 Yaşam
Eskişehir’de maket polis aracı, 3 boyutlu hale getirildi
Eskişehir’de maket polis aracı, 3 boyutlu hale getirildi Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, yurt genelinde trafik kazalarının azaltılması amacıyla yol kenarlarına konulan tek taraflı maket polis aracını hem taşınabilir hem de 3 boyutlu hale getirdi. Güneş enerjisi panelinin de bulunduğu 3 boyutlu maketin kullanılmasına başlanırken, Bölge Trafik Grup Amiri Özgür Kutun, “Maketler sayesinde kaza oranlarında düşüşler yaşandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü olarak yol kenarındaki polis aracı maketlerini yoğun olan yollara taşınabilir ve 3 boyutlu hale getirdik” dedi.
3.02.2021 Yaşam
MTV 2021 ödeme tutarları belli oldu! 2021 MTV ücretleri...
MTV 2021 ödeme tutarları belli oldu! 2021 MTV ücretleri... 2021 MTV ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, yeni yıl ile birlikte çeşitli vergi ve harç tutarların yüzde 9,11 artacağını ifade etti. 2021'de en düşük MTV 109 TL en yüksek MTV ise 50 bin 107 TL olarak belirlendi. Cep telefonu aboneliğinde alınan maktu vergi de, 86 TL oldu. 2021 yılında emlak vergisi ise yüzde 4.55 artışla uygulanacak. 2021 MTV tablosu…
29.12.2020 Ekonomi
AA görüntüledi! İşte terör örgütü PKK'nın Sincar'daki kampları
AA görüntüledi! İşte terör örgütü PKK'nın Sincar'daki kampları Bağdat-Erbil anlaşmasında Irak'ın Musul kentine bağlı Sincar ilçesindeki varlığının sonlandırılması öngörülen terör örgütü PKK, bölgedeki faaliyetlerine devam ediyor. AA muhabirinin çektiği görüntülere göre PKK ve ona bağlı yerel milislerin konuşlandığı Sincar'da örgüte ait eğitim kampları, sözde halk meclisleri ve kontrol noktaları yer alıyor. PKK'nın Sincar'da herhangi bir engelle karşılaşmadan hareket ettiği görülüyor.
13.10.2020 Gündem
Hurda teşviki ile ÖTV indirimi olacak mı? Sektörde Hurda Teşviki beklentisi!
Hurda teşviki ile ÖTV indirimi olacak mı? Sektörde Hurda Teşviki beklentisi! Ömrünü tamamlamış araçların ekonomiye kazandırılması amacıyla 2018 yılında Hurda Teşviki getirilmişti. ÖTV zammı sonrasında sektörde hurda teşviki sıkça konuluşan konular arasında. Coronavirüs salgını nedeniyle üretimdeki kapasite düşüşüne işaret eden sektör temsilcileri kalıcı hurda teşviki ile, eski araçların yenileneceğini ve bu sayede yeni araç piyasasının önünün açılacağı görüşünde. Peki, Hurda teşviki nedir? Hurda teşviki gelecek mi? Hurda teşviki daha önce nasıl uygulanmıştı? Hurda teşviki ile ÖTV indirimi gelir mi? İşte hurda teşviki ile ilgili merak edilenler...
7.09.2020 Ekonomi
Hatay'da orman yangını çıktı! Bazı mahalleler boşaltıldı...
Hatay'da orman yangını çıktı! Bazı mahalleler boşaltıldı... Hatay'ın Samandağ ilçesindeki Batıayaz Büyükkaraçay Barajı yakınlarında başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı. Çembere alınan alevleri söndüme çalışmasının sürdüğü bildirildi.
5.09.2020 Yaşam
Gece yarısı feci şekilde can verdi!
Gece yarısı feci şekilde can verdi! Bursa'nın Orhaneli ilçesinde termik santrale kömür taşıyan dev kamyon, pikap kamyonetin üzerinden geçti. Kamyonetin sürücüsü araçtan atlayıp kurtulurken, araçta bulunan Sinan Durak (28) hayatını kaybetti.
1.09.2020 Yaşam
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu!
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu! Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurdun çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.
31.07.2020 Gündem
Şırnak'taki hain saldırıda yeni gelişme
Şırnak'taki hain saldırıda yeni gelişme Şırnak’ın Silopi İlçesi Cudi Dağında Kurtik Tepe mevkiinde PKK’lı teröristler tarafından yola yerleştirilmiş EYP patlaması sonucu şehit olan 4 işçinin ardından başlatılan soruşturmada, 2 kişi tutuklandı.
21.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pikap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pikap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.