Pete Davidson

Pete Davidson

Son dakika Pete Davidson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pete Davidson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pete Davidson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pete Davidson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pete davidson gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 pete davidson haberi bulunmuştur. Tüm pete davidson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum
Emily Ratajkowski: Kötü olduğumda çok fazla kilo veriyorum ABD'li model Emily Ratajkowski'nin dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.Ayrılıktan sonra Brad Pitt ile anılmış ve bu iddialara da nokta koymuştu. Geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü model, 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.
1.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West o dönem Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor.
11.08.2022 Magazin
Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!
Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı! Rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Reality show yıldızı ve komedyenin birlikteliği sona erdi. Dokuz aydır aşk yaşayan çiftin, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi.
9.08.2022 Magazin
Kanye West'e avukat dayanmıyor! Dördüncüsü de istifa etti...
Kanye West'e avukat dayanmıyor! Dördüncüsü de istifa etti... Kısa süre önce eski eşi Kim Kardashian ve ünlü ismin erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz etmesinin ardından tepki çeken; ve bu nedenle Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı iptal edilen Kanye West'e, avukat dayanmıyor. Geçtiğimiz aylarda üçüncü avukatının işine son veren rapçinin, dördüncü avukatının da işi bıraktığı öğrenildi. İşte detaylar...
28.05.2022 Magazin
Kim Kardashian ile Pete Davidson'dan ilk fotoğraf geldi!
Kim Kardashian ile Pete Davidson'dan ilk fotoğraf geldi! Kanye West ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü isim, önceki gün sevgilisiyle fotoğraflarını ilk kez Instagram'dan paylaştı
12.04.2022 Magazin
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson'dan eski eşe mesaj: Karınla yataktayım
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson'dan eski eşe mesaj: Karınla yataktayım Kim Kardashian, 44 yaşındaki Kanye West'e Şubat 2021'de boşanma davası açtı. Ayrılık kararından sonra Pete Davidson ile aşk yaşayan Kim Kardashian'ın eski aşkı zaman zaman çıldırıp çifte saldırıyor. Sürekli sosyal medyadan çifti hedef alan Kanye West'in son olarak Davidson ile yazışmaları sızdı. Pete Davidson eski eşe verdiği yanıtla olay oldu.
14.03.2022 Magazin
Kim Kardashian'dan Kanye West önlemi!
Kim Kardashian'dan Kanye West önlemi! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, eski eşi Kanye West'in dengesiz hareketleri ve artan tehditleri sonrasında güvenlik ekibini yenileme kararı aldı.
23.01.2022 Magazin
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım'
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım' ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
4.12.2021 Magazin
Kanye West, Kim Kardashian'a geri dönmek istiyor!
Kanye West, Kim Kardashian'a geri dönmek istiyor! Kanye West, boşanma aşamasındaki eşi Kim Kardashian'ın komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından eve geri dönmek istediğini açıkladı.
25.11.2021 Magazin
Kim Kardashian, yeni bir aşka yelken açtı! El ele görüntülendiler
Kim Kardashian, yeni bir aşka yelken açtı! El ele görüntülendiler Dört çocuğunun babası rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, Kaliforniya sokaklarında el ele yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
20.11.2021 Magazin
Her şeyi sildi!
Her şeyi sildi! Kate Beckinsale, geçtiğimiz günlerde 2.8 milyon takipçili Instagram hesabındaki tüm gönderilerini temizledi.
24.03.2019 Magazin
New York manzaralı aşk
New York manzaralı aşk ABD’li şarkıcı Ariana Grande ile komedyen Pete Davidson’dan aşk dolu poz...
8.10.2018 Magazin
Dikkat et demişti!
Dikkat et demişti! ABD’li rapçi Mac Miller, ünlü popçu Ariana Grande ile olan 2 yıllık ilişkisinin bitmesinden 3 ay sonra Los Angeles’taki evinde aşırı doz uyuşturucudan ölü bulundu
8.09.2018 Magazin
Taze nişanlı
Taze nişanlı Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Ariana Grande ile Pete Davidson, New York’ta görüntülendi.
12.07.2018 Magazin
Evet aşığız!
Evet aşığız! YaklaŞık 2 yıldır aşk yaşadığı Mac Miller ile ilişkisini sonlandıran Ariana Grande’nin oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.
2.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pete Davidson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pete davidson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.