Pet Şişe

Pet Şişe

Son dakika pet şişe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pet şişe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pet şişe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pet Şişe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pet şişe gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 pet şişe haberi bulunmuştur. Tüm pet şişe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
İstanbul metro hattında skandal görüntüler!
İstanbul metro hattında skandal görüntüler! İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
2.03.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü
Kafasına pet şişe atılmıştı! Manchester United'da Altay Bayındır kararı, taraftar çılgına döndü Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lige iyi bir başlangıç yapamayan Manchester United’da 5 maçta 10 gol yiyen Andre Onana’ya tepkiler çığ gibi. Fenerbahçe’den transfer edilen Altay Bayındır'la ilgili karar verildi. İşte detaylar
20.09.2023 Fenerbahçe
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Altay Bayındır'a pet şişeli saldırı, ipler koptu! İsmail Kartal'a talimat, bedelsiz gönderin
Altay Bayındır'a pet şişeli saldırı, ipler koptu! İsmail Kartal'a talimat, bedelsiz gönderin Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Takımda özellikle Altay Bayındır sorunu gündemden düşmüyor. Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçında hatalı bir gol yiyen kaleci Altay Bayındır'ın kafasına pet şişe atılması ve bu harekete topu yere vurarak isyan etmesi büyük ses getirdi. Bu yaşananlardan sonra Altay Bayındır ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
18.08.2023 Fenerbahçe
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu İstanbul'da bir aile kabusu oldu. Yaklaşık 1,5 yıldır bir kişi, ailenin yaşadığı eve gelip camlarına sıvı döküp evin etrafına da üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor. Aile yaşadıklarını araştırınca 'Size büyü yapılmış' cevabıyla karşılaştı. Aile korkuya kapılırken kamera görüntülerinden kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
15.07.2023 Yaşam
Muğla Valiliğinden orman yangın riski açıklaması!
Muğla Valiliğinden orman yangın riski açıklaması! Muğla Valiliği tarafından il genelinde 2 Temmuz Pazar günü akşam saatlerine kadar sıcak hava ve rüzgar nedeni ile orman yangını riskinin olduğu açıklandı.
29.06.2023 Gündem
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı!
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı! Ankara'da Mesut Cebeci (30), arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı G.T.'nin (41) otomobiline zorla binip, yüzüne kezzap attı. Yüzünde ve kolunda yanık oluşan G.T., hastaneye kaldırılıp, ameliyat edildi. Mesut Cebeci ise gözaltına alınıp, tutuklandı.
23.05.2023 Yaşam
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
Türkiye için büyük risk! Uzmanlardan kritik uyarı: Halı, araba yıkamayın, her gün duş almayın
Türkiye için büyük risk! Uzmanlardan kritik uyarı: Halı, araba yıkamayın, her gün duş almayın Son yılların en yağışsız kışını yaşadığımız şu günlerde su sıkıntısı riski kendini gösterdi. Önümüzdeki günlerde susuz kalmamak için herkese görev düştüğüne dikkat çeken uzmanlar, hem merkezi ve yerel yönetimleri hem de vatandaşı uyardı, tasarruf yollarını tek tek açıkladı.
1.02.2023 Gündem
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal atan sanık: Susturmak için yaptım   Konya'da, 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk (26)  ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılandığı davanın duruşmasında, "'Sıvının zarar verebileceğini bilmiyordum. Küfür ediyordu. Susturmak için bir anlık öfkeyle attım" dedi. 
16.01.2023 Yaşam
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atan sanık ile ilgili dikkat çeken gelişme Konya'da "Su sayacına bakacağız" diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26) hakkında, savcılıkça iddianame hazırlandı. İddianamede Türk için 'canavarca hisle ve tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.
5.11.2022 Yaşam
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil İzmir'in Narlıdere ilçesindeki ormanda ele geçirilen Hint kenevirleri ile ilgili bölgede bulunan pet şişede DNA'sı tespit edilip, hakkında 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Duran Ö. (32) beraat etti. Gerekçeli kararda, küçük bir pet şişede sadece DNA'sının bulunmasının mahkumiyet hükmü için yeterli bulunmaması ve suçun sabit olmaması nedeniyle, 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi göz önünde bulundurularak, Duran Ö.'nün beraatine karar verildiği belirtildi.
21.10.2022 Yaşam
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, KPSS sınavında emanetçi olacak mı? Telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi?
KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, KPSS sınavında emanetçi olacak mı? Telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi? KPSS lisans oturumları yarın başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il merkezi ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa dahil 104 sınav merkezinde düzenlenecek. Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumları yarın yapılacak. Sınava girecek adaylar KPSS'de emanetçiler açık mı, KPSS sınav yerlerinde emanetçi var mı, telefon, çanta, anahtar emanet edilir mi? sorularına yanıt aramaya başladı.
30.07.2022 Eğitim
Pet şişede bekleyen su tehlike saçıyor
Pet şişede bekleyen su tehlike saçıyor Batman’da Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Özcan Deveci, pet ve cam şişe kullanımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Deveci, pet şişelerde güneşe maruz bırakıldıktan sonra satılan içme sularının sağlık açısından büyük tehlike saçtığını dile getirdi.
28.07.2022 Sağlık
Evinde ölü bulundu! Odasında pet şişede ev yapımı alkol olduğu görüldü
Evinde ölü bulundu! Odasında pet şişede ev yapımı alkol olduğu görüldü Antalya’da evinde ölü bulunan 57 yaşındaki erkek şahsın yanı başında pet şişe içinde ev yapımı alkol şişesi olduğu öğrenildi.
15.07.2022 Yaşam
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atmıştı! 1 gün önce keşif yapmış
Eski nişanlısının yüzüne kimyasal madde atmıştı! 1 gün önce keşif yapmış Konya'da, 'Su sayacına bakacağız' diyerek açtırdığı kapıdan Merve Küçüktekin'in (28) yüzüne kimyasal madde atan tutuklu Sabit Türk'ün (26), olaydan 1 gün önce, eski nişanlısının çalıştığı markete giderek çevreyi ve iş yerini gözleyip, keşif yaptığı ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarıyla keşfi belirlediklerini söyleyen, Küçüktekin'in avukatı Aycan Ceylan, "Kamera kayıtlarında saldırganın, müvekkilime yönelik bu eylemi tasarladığı açıkça görülmektedir" dedi.
30.06.2022 Yaşam
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pet Şişe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pet şişe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.