Pervin Buldan

Pervin Buldan

Son dakika pervin buldan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pervin buldan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pervin buldan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pervin Buldan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pervin buldan gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 pervin buldan haberi bulunmuştur. Tüm pervin buldan haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler
HDP'nin ikinci tur kararına ilişkin AK Parti'den ilk açıklama: Kandil'in talimatını beklediler AK Parti Sözcüsü Çelik, isim vermeden Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan HDP ve YSP'nin ikinci tur kararını değerlendirdi.
25.05.2023 Gündem
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı
Yeşil Sol Parti'den ikinci tur kararı Yeşil Sol Parti, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol sonrası bugün basın toplantısı düzenleyerek ikinci tur kararını açıkladı.
25.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı Van'da, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için 706 bin 445 seçmen oy kullanacak. Kent genelindeki okullarda kurulan 2 bin 294 sandıkta seçmenler saat 08.00 itibariyle oy kullanmaya başladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da, oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeki 1106 nolu sandıkta  kullandı.
14.05.2023 Gündem
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir
Bahçeli: Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi ihanettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, ihanettir. Şu hususun özellikle bilinmesini isterim. Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK'nın en küçük bağı ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim, Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" dedi.
13.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin kararını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacağımızı duyuruyoruz." dedi.
22.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü
Kılıçdaroğlu - HDP heyeti ile görüştü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile Meclis'te görüştü.
20.03.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bayramı İstanbul'da karşılayacağı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de İstanbul'da olacağı öğrenildi.
7.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi!
Millet İttifakı'nda Babacan ve Demirtaş krizi! 6'lı ittifak liderleri dün Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplandı. Beşinci toplantıda liderlerin cumhurbaşkanı adayının eşkalini belirlediği söyleniyor. Öte yandan Ali Babacan ve Selahattin Demirtaş'ın adaylık sinyali Kemal Kılıçdaroğlu'nun planlarını bozacağı ifade ediliyor. İşte Millet İttifakı ile ilgili tüm detaylar...
4.07.2022 Siyaset
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı
HDP kongresinde slogan atanlar hakkında soruşturma başlatıldı Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından gerçekleştirilen 5’inci Olağan Kongre esnasında yüzlerini bezle kapatan iki kişi, salonda terörist başı Abdullah Öcalan’ın posterini açmaya çalıştı. Salonda, terör örgütü elebaşı için destek sloganları da atıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "terör örgütü propagandası" yapmak suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.
3.07.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı!
Millet İttifakı'nda adaylık krizi! HDP detayı hesapları karıştırdı! Millet İttifakı'nda adaylık sürece iyice kızıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gerilemişten adaylığı ilan etmek istiyor. Ancak 6’lı ittifakın cumhurbaşkanı adayı henüz belirlenemedi. Öte yandan İmamoğlu'ndan adaylık için peş peşe hamleler geliyor. Bunun yanında yarışa yeni bir isim de dahil olduğunu açıkladı. İşte Millet İttifakı'nda adaylık krizi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var
Bakan Soylu: Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li vekillerin eylemlerine dikkat çekerek "Pervin Buldan'a Murat Karayılan'ın gönderdiği bir kaset var. Bunlar terör örgütünün esiri" ifadelerini kullandı. Bakan Soylu, "Bundan 1 ay önce Duran Kalkan bir talimat veriyor. 81 ilden Bursa Gemlik'e gideceksiniz ve burada protesto edeceksiniz. Türkiye'nin hiçbir yerinde adım attırılmadı" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor!
Bakan Bozdağ'dan fahiş fiyat açıklaması: Cezaların alt ve üst sınırı artırılıyor! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı televizyon programda gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bozdağ, stokçuluk ve fahiş fiyat uygulayanlara cezaların artırılacağını, uzlaştırma alanının genişletileceğini ve 6’lı masada yer alan partilerin henüz bir isim açıklamadığına değindi.
9.06.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon Millet İttifakı'nda adaylık krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın, Mansur Yavaş'ın ve Ekrem İmamoğlu'nun isimleri adaylık için öne çıkıyor. Öte yandan Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon yapılıyor iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.
7.06.2022 Siyaset
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın sözcüsü olan HDP'nin Anayasaya göre yüzde yüz kapatılması gerektiğini söyledi. Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarıyla görüştüğünde bir sorsa Semra Güzel nerede diye. Gelsin yargıya teslim olsun ama biliyoruz ki o soluğu Kandil'de aldı" dedi.
9.04.2022 Siyaset
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Bahçeli'den 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına tepki: Birleştikleri yer HDP, kullandıkları yer altılı ganyan
Bahçeli'den 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına tepki: Birleştikleri yer HDP, kullandıkları yer altılı ganyan Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına da değinen Bahçeli, "Görünüşte 6, gerçekte 7 partinin bir siyasi dağılma içinde oldukları bir kez daha görülmüştür. Masanın gizli bir ayağı vardır, o da HDP'dir. Bu ittifak çürümüş ve çözülmüştür" dedi. Bahçeli, elektrik faturalarına ilişkin "Elektrik ve doğal gaz faturalarının yıkıcı artışlarının önüne geçmek zorundayız. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz. Yüreğimiz milletle beraberdir" ifadelerini kullandı.
15.02.2022 Siyaset
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı...
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı... Muhalefet liderlerinin hangi sırasıyla oturacakları konusunda çarpıcı öneri kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelirken Ahmet Davutoğlu'nun önerisi Millet İttifakı'nda rahatsızlık yarattı...
2.02.2022 Siyaset
Kulisleri sallayan yeni ittifak iddiası! Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu...
Kulisleri sallayan yeni ittifak iddiası! Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu... Siyaset kulislerine bomba gibi düştü. Millet İttifakında adaylık krizi yaşanıyor. Bunun yanında alınan duyumlara göre partiler arasında yeni ittifaklar gündeme geliyor. Ankara kulislerinde Millet İttifakının dağıtılarak yeni bir ittifak kurulacağı iddia ediliyor.
18.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Pervin Buldan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pervin buldan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.