Pervari

Pervari

Son dakika pervari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pervari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pervari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pervari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pervari gelişmeleri de dahil olmak üzere 539 pervari haberi bulunmuştur. Tüm pervari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı Siirt'in Pervari ilçesinde, kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan yolcu minibüsü ve otomobildeki 6 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu?
56 Plaka Neresi? 56 Hangi Şehrin Plakası? 56 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye’de bulunan 81 ilin her birinin özel bir plaka kodu vardır. Bu kodlar belirli bir ili temsil etmektedir. Araç plakalarındaki ilk 2 hane ile kodlar tanımlanmaktadır. Plaka kodları arasında yer alan 56 numaralı plaka Siirt şehrine tanımlı olmaktadır. Toplamda 7 ilçesi olan Siirt, KGM kayıtlarına bakıldığında ortalama uzunluğu 394 kilometre olmakta ve 21 il yolu bulunmaktadır. 
28.08.2023 Yaşam
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin en yüksek 2’inci köprü özelliğini taşıyan ve 3 yıl önce hizmete giren Beğendik (Botan) Köprüsü’nden bugüne kadar 1 milyon 750 bin araç geçerek, yakıt ve zamandan toplam 46 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
4.07.2023 Gündem
Siirt canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Siirt hangi parti kazandı?
Siirt canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları.. Siirt hangi parti kazandı? Siirt seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kritik seçime giden Türkiye'de 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Siirt seçim sonuçlarında en çok Eruh seçim sonuçları, Baykan seçim sonuçları, Pervari seçim sonuçları etkili olacak. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları, açılan sandık sayısı ve partilen oy oranları gazetevatan.com seçim sayfasında canlı olarak takip edilecek. Peki Siirt hangi parti kazandı? Siirt Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Siirt canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Soba faciası! 4 kişilik aile zehirlendi
Soba faciası! 4 kişilik aile zehirlendi Siirt'in Pervari ilçesinde 4 kişilik aile sobadan sızan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlendi.
16.01.2023 Gündem
Siirt'te buzlanan yolda minibüs ters döndü: 6'sı ağır 12 yaralı
Siirt'te buzlanan yolda minibüs ters döndü: 6'sı ağır 12 yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, ters dönen minibüste 6'sı ağır 12 kişi yaralandı.
9.01.2023 Gündem
Kötü kolesterol, felç, kalp krizinin ilacı ve şifa deposu 'Zivzik' narının hem fiyatı hem de rağbeti arttı
Kötü kolesterol, felç, kalp krizinin ilacı ve şifa deposu 'Zivzik' narının hem fiyatı hem de rağbeti arttı Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçesinin köylerinde yetiştirilen ve bozulmadan 8 ay tazeliğini koruyan "Zivzik" narına soğuk havalarla ile birlikte Diyarbakır'da rağbet arttı.
3.01.2023 Yaşam
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay
Bir çocuk gelin skandalı daha patlak verdi! Kan donduran olay Siirt'in Pervari ilçesinde 8 yıl önce av tüfeği ile intihar ettiği öne sürülen Kader Ertem'i (14), kayınpederi Tahir Atak'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. İki gün önce gözaltına alınan Tahir Atak, dün işlemleri sonrası tutuklandı.
16.12.2022 Yaşam
İçişleri: Siirt'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16' operasyonu başlatıldı
İçişleri: Siirt'te 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16' operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi Mansur Deresi bölgesinde 37 operasyonel tim, 533 personelin katılımıyla 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-16 Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.
5.12.2022 Gündem
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu kapsamında Siirt Pervari ile Van Çatak ara hattında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı İçişleri Bakanlığı: Siirt Pervari ile Van Çatak'ta 2 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
20.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Peş peşe duyuruldu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
Peş peşe duyuruldu! 5 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında 3 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
3.10.2022 Gündem
Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu?
Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu? Eyüp Güneş bulundu mu, kayıp hemşire aranıyor mu? Siirt'in Pervari ilçesinde, Müküs Çayı'na düşen meslektaşını kurtarmak isterken akıntıyla kaybolan hemşire Eyüp Güneş'i (21) arama çalışmalarında 53’üncü güne girildi.
2.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Siirt'te 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Siirt'te 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesinde Eren Abluka-27 Operasyonu kapsamında 2 bölücü örgüt mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem
2 korucunun öldüğü kavga sonrası oluşan husumet barışla sonuçlandı
2 korucunun öldüğü kavga sonrası oluşan husumet barışla sonuçlandı Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Gökbudak köyünde 24 Haziran'da güvenlik korucuları arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga sonrası oluşan husumet, düzenlenen barış töreni ile son buldu.
3.07.2022 Yaşam
Köy korucuları arasında çatışma: 2 ölü, 3 ağır yaralı
Köy korucuları arasında çatışma: 2 ölü, 3 ağır yaralı Siirt’in Pervari ilçesinde görevde olan güvenlik köy korucuları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
24.06.2022 Yaşam
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi İç Güvenlik Operasyonu kapsamında; Siirt Pervari Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristlere yönelik, 19 Haziran 2022 tarihinde; Jandarma ve Emniyetin müştereken İHA, Hava Kuvvetleri Destekli icra edilen Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonunda 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.
24.06.2022 Gündem
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün Siirt'te, Müküs Çayı kenarında piknik yaparken, elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek düşünce hayatını kaybeden hemşire Halime Timurtaş için suya giren ve kaybolan meslektaşı Eyyüp Güneş'i arama çalışmaları, 3’üncü günde de sürdürüldü. 
13.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pervari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pervari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.