Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor!
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor! Pendik Belediyesi zabıt alımı ilanı yayınlandı. Pendik Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS'den en az 70 puan şartıyla açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacak. Peki, Pendik Belediyesi zabıt alımı başvurusu nasıl yapılır? Pendik Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
5.02.2021 Personel Alımı
Belediyelerin vicdan sınavı...  Pendik ezdi, İBB ölüme terk etti
Belediyelerin vicdan sınavı... Pendik ezdi, İBB ölüme terk etti Pendik Belediyesi’ne ait hizmet aracının sokak köpeğini ezerek kaçması ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) barınağında 2 gün boyunca tedavi edilmemesi sosyal medyada gündeme oturdu. Yaralı köpeğe hayvanseverler sahip çıktı.
24.01.2020 Yaşam
Belediye nakit yardımına başlıyor
Belediye nakit yardımına başlıyor Pendik Belediyesi okulların bakım onarım ve temizlik işlerinde kullanılmak üzere nakit yardımına başlıyor.
29.09.2021 Gündem
'Batı temizliği bizden öğrendi'
'Batı temizliği bizden öğrendi' Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, katıldığı bir etkinlikte 'Batı temizliği bizden öğrendi' dedi
11.05.2015 Arşiv