Pegasus Havayolları

Pegasus Havayolları

Son dakika Pegasus Havayolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pegasus Havayolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pegasus Havayolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pegasus Havayolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pegasus havayolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 pegasus havayolları haberi bulunmuştur. Tüm pegasus havayolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon
 Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Mayıs ayında 4 yeni destinasyon Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, peş peşe eklenen yeni rotalarla İstanbul’u dünyanın pek çok şehrine bağlıyor.
30.04.2024 Ekonomi
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem
Pegasus Havayolları İran'a yapılacak uçuşları iptal etti
Pegasus Havayolları İran'a yapılacak uçuşları iptal etti İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı drone saldırılarının ardından Tahran Hava Sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Pegasus Havayolları, İran'a bugün ve yarın yapılacak olan seferlerin iptal edildiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kahire uçuşları başladı Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Vitrin
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı
İstanbul Sabiha Gökçen, Kahire Sphinx uçuşları başladı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni uçuş destinasyonlarıyla küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Pegasus Havayolları, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den Mısır’ın başkenti Kahire’deki Sphinx havalimanına uçmaya başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş
Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinden ilk ticari uçuş gerçekleştirildi.
26.12.2023 Ekonomi
Uçakta İsrail yolculardan kabin memuruna taciz!
Uçakta İsrail yolculardan kabin memuruna taciz! Tel Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan yolcu uçağında görevli bir kabin memuru 3 İsrail uyruklu yolcunun gizliden videosunu çektiğini gerekçe göstererek taciz iddiasında bulundu. Uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra 3 İsrailli yolcu gözaltına alındı.
6.07.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın ‘en yoğunu’ oldu Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) şubat ayına ilişkin Hava Trafik raporuna göre, İstanbul Havalimanı bin 269 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
20.03.2023 Ekonomi
Uçak biletlerine seçim düzenlemesi
Uçak biletlerine seçim düzenlemesi Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Hava Yolları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağının açıklanmasının ardından oy kullanma sürecini kolaylaştırmak adına biletlerdeki iade talepleri ve rezervasyon değişikliği şartlarında bazı düzenlemelere gidildiğini duyurdu.
10.03.2023 Ekonomi
THY ve Pegasus, deprem bölgesindekileri ücretsiz taşıyacak
THY ve Pegasus, deprem bölgesindekileri ücretsiz taşıyacak Türk Hava Yolları(THY) ve Pegasus Havayolları, deprem bölgesindeki şehirlerden kalkışlı uçuşlarda, yolcuları 13 Şubat'a kadar tek yön olarak ücretsiz taşıyacağını açıkladı.
7.02.2023 Gündem
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti
Yolcu uçağı piste giren tavşana çarptı! İki uçak pisti pas geçti Pegasus Havayolları'nın Münih seferini yapan yolcu uçağı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında piste giren bir tavşana çarptı. Olayın yaşandığı dakikalarda inişe hazırlanan iki yolcu uçağı ise pisti pas geçmek zorunda kaldı.
6.01.2023 Gündem
Yoğun sis hava trafiğini vurdu! 48 uçuş iptal
Yoğun sis hava trafiğini vurdu! 48 uçuş iptal İstanbul'da beklenen yoğun sis MADKOM(meteorolojik acil durum komitesi ) kararınca Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 seferi iptal edildi.
2.01.2023 Gündem
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı!
İstanbul'a giden uçak Barselona'ya acil iniş yaptı, 28 yolcu uçaktan kaçtı! Kazablanka-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait uçak, hamile yolcunun doğum sancılarının artması nedeniyle Barselona Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolculardan 28'i uçaktan kaçarken, 14'ü polis tarafından yakalandı.
7.12.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz
Adana uçağındaki pilotun anonsu olay oldu: Azer Bülbül şarkısı gibiyiz Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Adana seferini yapan uçağın kaptan pilotu Fatih Temiz'in uçak içi anonsunda Azer Bülbül'ün seslendirdiği şarkının sözleri sosyal medyada ilgi gördü.
27.07.2022 Yaşam
Turizmde kredi desteği! Rus turist getirene destek yağacak
Turizmde kredi desteği! Rus turist getirene destek yağacak Rusya-Ukrayna savaşının turizm sektörüne yansımasını bertaraf edecek üç aşamalı formül devreye giriyor: Rusya’daki Türk tur operatörlerine KGF destekli 300 milyon $’lık kredi sağlanacak. THY ile 1.5 milyonluk koltuk anlaşması yapıldı. Yeni havayolu şirketi kurulması planlanıyor. Bu kapsamda Rusya'dan Türkiye'ye turist getiren, Anex, Pegas ve Coral gibi şirketler başta olmak üzere Rusya merkezli Türk tur operatörlerine Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletiyle kredi desteği sağlanacak. Toplam 300 milyon dolarlık kredi paketiyle zor durumda kalan bu operatörlere destek verilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı-, Kredi Garanti Fonu ve bankaların çalıştığı destek paketinin mayısın ilk haftası açıklanması bekleniyor.
9.04.2022 Ekonomi
Sabiha Gökçen'e inemeyen uçaklar farklı havalimanlarına yönlendirildi
Sabiha Gökçen'e inemeyen uçaklar farklı havalimanlarına yönlendirildi İstanbul Anadolu Yakası’nda akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan uçaklar, başka havalimanlarına yönlendirildi.
19.03.2022 Gündem
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı
Pistten çıkan uçak olayında flaş gelişme! Karakutu raporu ortaya çıktı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin uçağın karakutusu çözümlendi.
17.03.2022 Gündem
Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne?
Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne? Hitit bilgisayar halka arz oluyor. Şirketin yüzde 27,6'sı halka arz ediliyor. Halka arz için talep 23–24–25 Şubat 2022 tarihlerinde toplanacak. Halka arz değerinin 405 - 440 milyon TL arasında olması öngörülürken, arz gelirinin yüzde 80'i yine şirkete sermaye olarak konulacağı da belirtildi. Hitit Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Genel Müdürü Nur Gökman, "halka açık şeffaf ve görünür olmak önemli. Yoksa Hitit, bugüne kadar kendi imkanları ve kendi yarattığı kaynaklarla büyümeyi başarmış bir şirket" şeklinde konuştu. Peki, Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne?
23.02.2022 Ekonomi
İstanbul-Erivan uçuşları bugün başlıyor
İstanbul-Erivan uçuşları bugün başlıyor Türkiye ve Ermenistan arasında 2020'den bu yana yapılamayan uçuşlar, bugün karşılıklı olarak yeniden başlıyor. Erivan'dan gelecek ilk uçağın saat 19.50'de İstanbul Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor. Pegasus Havayolları uçağının ise 23.55'de İstanbul'dan Erivan'a ilk seferini gerçekleştirmesi planlanıyor.
2.02.2022 Ekonomi
Türkiye-Ermenistan arasında uçuşlar başlıyor
Türkiye-Ermenistan arasında uçuşlar başlıyor Son dakika haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ermenistan’a 2 Şubat’ta, Erbil’e ise 24 Ocak’ta uçuşların başlayacağını duyurdu.
19.01.2022 Gündem
THY, günlük 1297 sefer sayısıyla Avrupa'da ikinci oldu
THY, günlük 1297 sefer sayısıyla Avrupa'da ikinci oldu Türk Hava Yolları (THY), günlük 1297 seferle Avrupa'da en çok uçuş icra eden 2. hava yolu oldu.
6.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pegasus Havayolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pegasus havayolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.