Pcr Test

Pcr Test

Son dakika PCR test haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PCR test ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PCR test haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pcr Test

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pcr test gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 pcr test haberi bulunmuştur. Tüm pcr test haberleri aşağıda listelenmiştir.
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 birinci dönem Hac ve Umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanlar Hac ve Umre için şimdiden araştırmalara başladı. Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2022-2023 birinci dönem için açıkladığı umre fiyatları belli oldu. Peki, umre fiyatları ne kadar 2022-2023, umre başvuruları ne zaman başlıyor, umre için başvurular nasıl yapılır? İşte Umre fiyatları 2022-2023
27.07.2022 Gündem
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen İtalya'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
3.06.2022 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge! Zorunluluk kaldırıldı İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine “Ülkeye Giriş Tedbirleri” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre; 01 Haziran’dan itibaren tüm sınır kapılarından ülkeye girişlerde, girişten azami 72 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR test raporu veya girişten azami 48 saat içerisinde yapılmış negatif hızlı antijen testi zorunluluğu aranmayacak.
31.05.2022 Gündem
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili PCR testi açıklaması!
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili PCR testi açıklaması! Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Belçika’nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
23.05.2022 Gündem
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili açıklama
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili açıklama Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Hırvatistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
10.05.2022 Ekonomi
THY'den o ülkelere uçuşlarla ilgili flaş karar! Resmen kaldırıldı
THY'den o ülkelere uçuşlarla ilgili flaş karar! Resmen kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Yunanistan ve Kırgızistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.  
2.05.2022 Ekonomi
Hac ile ilgili flaş karar! 1 milyon kişiye yükseltildi
Hac ile ilgili flaş karar! 1 milyon kişiye yükseltildi Suudi Arabistan bu yıl kabul edeceği hacı sayısını 1 milyona yükseltti. Hac ibadetini 65 yaş altı ve tam aşılı kişiler yapabilecek.
9.04.2022 Gündem
Hac olacak mı 2022, Türkiye’ye bu sene hac var mı? Suudi Arabistan hac kontenjanı!
Hac olacak mı 2022, Türkiye’ye bu sene hac var mı? Suudi Arabistan hac kontenjanı! Hac olacak mı 2022, bu sene hac var mı? sorusunun yanıtı araştırılırken, Suudi Arabistan, bu yıl hac ibadeti için ülke içinden ve dışından toplam bir milyon ziyaretçinin kabul edileceğini duyurdu. Hac için kabul edilen yaş sınırı ise 65 ve altı olarak açıklandı.  
9.04.2022 Gündem
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı!
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı! Okul, hastane, sinema ve tiyatro gibi sosyal mesafenin sağlanamadığı alanlar ile toplu ulaşım araçlarında maske zorunluluğu devam edecek. AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarını kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması da 3 Mart itibarıyla sona erdi.
5.03.2022 Gündem
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
Türk Hava Yolları (THY) duyurdu! PCR testi ve HES kodu uygulaması kaldırıldı
Türk Hava Yolları (THY) duyurdu! PCR testi ve HES kodu uygulaması kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarında negatif PCR test ve tüm uçuşlarda HES kodu uygulamasının kaldırıldığını açıkladı.  
4.03.2022 Gündem
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca Kovid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi.
4.03.2022 Gündem
Odessa açıklarında vurulan Türk gemisi İstanbul Boğazı'na girdi
Odessa açıklarında vurulan Türk gemisi İstanbul Boğazı'na girdi Ukrayna'nın Odessa açıklarında dün bomba isabet eden Türk sahipli Yasa Jupıter gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçiyor.
25.02.2022 Gündem
Kripto para üretirken yakalandı! Yurt dışından 3 milyon TL'lik cihaz getirmiş
Kripto para üretirken yakalandı! Yurt dışından 3 milyon TL'lik cihaz getirmiş Mersin'de yurt dışından kaçak yollarla getirdiği, piyasa değeri toplam 3 milyon 89 bin TL olan elektronik cihazlarla izinsiz kripto para üretimi yapan M.E., gözaltına alındı.
25.02.2022 Gündem
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren...
Gürcistan’a girişlerde PCR test zorunluluğu kalkıyor! 1 Mart'tan itibaren... Artvin'de Türkiye'nin Kafkaslara açılan Sarp Sınır Kapısı'nda, 1 Mart itibariyle PCR testi zorunluluğu kaldırılıyor.
25.02.2022 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Covid-19’a yakalandı
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Covid-19’a yakalandı KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Covid-19’a yakalandığını duyurdu.
2.02.2022 Dünya
Edirne'de yurtdışına çıkışlar için mobil PCR birimi kuruldu
Edirne'de yurtdışına çıkışlar için mobil PCR birimi kuruldu Edirne’nin Keşan ilçesinde yurtdışına çıkışlar için mobil PCR birimi kuruldu. Şehir merkezinde konumlandırılan birim ile hastane yoğunluğunun azaltılması ve turizme katkı hedefleniyor.
29.01.2022 Gündem
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli
Bulgar turistlere PCR engeli! Esnaf endişeli Bulgaristan'ın artan koronavirüs vakaları ve ülkelerinde aşılama oranının düşük olması nedeniyle Türkiye'yi 'kırmızı bölge'ye almasının ardından ülkeye girişlerde PCR testi zorunluluğuna geçmesi, Edirne'ye gelen Bulgar turist sayısını düşürdü. Kentte çoğu Bulgar turiste satış yapan bazı işletmeciler de müşteri gelmediği için kepenk kapattı.
21.01.2022 Gündem
PCR testi ile ilgili yeni karar! İstenmeye devam edecek, uçak seyahatlerinden önce...
PCR testi ile ilgili yeni karar! İstenmeye devam edecek, uçak seyahatlerinden önce... Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla, korona virüs tedbirleri kapsamında “Uçak Seyahatlerinde PCR Testi Uygulaması” konulu yazısına göre aşısız ve virüse yakalanmamış olan vatandaşlar için uçak yolculuklarından 48 saat öncesine ait negatif PCR testi istenmeye devam edecek.
17.01.2022 Gündem
Fransa’da protestolara neden olan 'aşı kartı' yasası kabul edildi
Fransa’da protestolara neden olan 'aşı kartı' yasası kabul edildi Fransa’da protestolara neden olan Covid-19 sağlık kartının aşı kartına dönüştürülmesine ilişkin yasa tasarısı kabul edildi. Yasanın 20 Ocak’ta yürürlüğe girmesi planlanıyor.
16.01.2022 Dünya
YHT'de PCR testi zorunluluğu kaldırıldı
YHT'de PCR testi zorunluluğu kaldırıldı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Hasan Pezük, YHT, anahat ve bölgesel trenlerde seyahat için negatif PCR test zorunluluğunun kaldırıldığını bildirdi.
15.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pcr Test ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pcr test haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.