Paypal

Paypal

Son dakika paypal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paypal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paypal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paypal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paypal gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 paypal haberi bulunmuştur. Tüm paypal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi? KVKK'da yapılan değişikliğe göre, yurtdışı kuruluşlu global şirketler, bünyelerinde tuttukları kullanıcılara ait kişisel verileri kendi ülkelerinde barındırabilecek. Resmi Gazete 12 Mart 2024 sayısında yayınlanan yeni KVKK değişiklikleri yurtdışında faaliyet gösteren firmaların müşteri verilerini yurt dışına aktarmalarına imkân veriyor. Bu değişiklikten sadece yeterlilik kararı bulunan firmalar yararlanacak. Peki, Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek 2024, Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'de açılacak mı? İşte Apple Pay Türkiye kullanımı…
12.03.2024 Gündem
Dünya Türkiye için seferber oldu! Dolandırıcıları Yunan medyası deşifre etti...
Dünya Türkiye için seferber oldu! Dolandırıcıları Yunan medyası deşifre etti... Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddettindeki depremlerin vurduğu Türkiye için tüm dünya harekete geçti. Tarihin en büyük felaketi sonrası pek çok ülke Türkiye'ye yardım ve arama kurtarma ekibi gönderdi. Dünya basını Türkiye'deki gelişmelere gemiş yer ayırmaya devam ederken Yunan basınıise dolandırıcıları deşifre etti.
15.02.2023 Dünya
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım!
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım! Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'ın paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü milyarder Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 'Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi' ifadesine yer verdi.
9.05.2022 Dünya
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler...
Twitter'da radikal değişiklikler! İşte Elon Musk'ın getireceği yenilikler... Twitter 'ın yeni sahibi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın ısrarı işe yaradı. Ünlü milyarder Twitter'ın yeni sahibi oldu. Akıllarda ise 'şimdi ne olacak?' sorusu var. Musk, mikro blog platformu ile ilgili pek çok planını şimdiden açıklamış durumda. İşte Musk'ın yönetiminde Twitter'da yaşanacak radikal değişiklikler...
27.04.2022 Dünya
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
ABD'li kredi kartından Rusya ve Belarus kararı!
ABD'li kredi kartından Rusya ve Belarus kararı! ABD’li kredi kartı ve turizm şirketi American Express, Ukrayna'nın işgali nedeniyle Rusya ve Belarus’taki faaliyetlerini askıya aldı.
6.03.2022 Dünya
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek Apple’ın yaptığı güncelleme ile gündeme gelen, sosyal medya ve posta hesaplarının öldükten sonra belirlenen kişilere devredilmesini öngören dijital Miras konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz Parlamentosu üyesi Milletvekili Ian Paisley ve arkadaşları tarafından verilen Dijital Varlıkların Murislere Devri Hakkında Kanun Teklifi ile kişilerin vefatı halinde cep telefonları, sosyal medya hesapları ve dijital varlıklarının mirasçılara geçmesi öngörülüyor. Hazırlanan kanun teklifine göre dijital varlıklar da şahıs mülkiyetine dahil kabul ediliyor.
18.02.2022 Gündem
2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere...
2 bin TL fatura gönderdiler! Düğüne gelmeyenlere... Faturası ağır oldu. Düğüne gelmeyenlere 2 bin liralık ödeme çıkardılar. Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor. Yeni evli bir çift, 'Düğüne geleceğiz' demelerine rağmen katılım göstermeyenlerin evine yaklaşık 2 bin TL'lik fatura gönderdi.
29.08.2021 Dünya
PayPal'dan flaş karar! İngiltere'de...
PayPal'dan flaş karar! İngiltere'de... Merkezi ABD'de bulunan çevrim içi ödeme sistemi PayPal, İngiltere'deki müşterilerinin bugünden itibaren 4 çeşit kripto para birimi satın alabileceğini duyurdu.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto paralar resmen uçuşa geçti! Sınırlar aşıldı, Bitcoin,  Ethereum, Ripple,  Dogecoin...
Kripto paralar resmen uçuşa geçti! Sınırlar aşıldı, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin... Kripto paralar ile ilgili gelen son dakika haberine göre, kripto paralar dalga dalga yükseliyor. Sınırlar aşıldı. Bitcoin'deki yükseliş diğer kiripto paraları da etkiledi. Kripto para birimi Bitcoin, bir süredir test etmeye çalıştığı ancak aşamadığı 50 bin dolar seviyesini bugün geçti. Bitcoin'deki yükseliş dalgası diğer kripto paraları da etkiledi. Kripto para piyasalarında milyarlarca dolarlık işlemler gerçekleşmeye başladı. Paypal'ın İngiltere'de kripto para alım-satım işlemlerine aracılık edecek olması da piyasaya moral verdi.
23.08.2021 Ekonomi
Bitcon düştükçe düşüyor! Son durum...
Bitcon düştükçe düşüyor! Son durum... Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin 40,000 doların üzerini gördükten sonra, gelen kâr satışlarının da etkisiyle gerilediği 37,000 dolar düzeyinde yatay hareket ediyor.
28.05.2021 Ekonomi
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı...
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı... Bu yıl Bitcoin'den daha iyi performans göstermesi ile ön plana çıkan Ethereum fiyatı bu sabah yeni rekor seviyeleri gördü.
12.05.2021 Ekonomi
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı Kripto para birimi Bitcoin'in değeri, bugün 50 bin doları aşarak rekor tazeledi. Tesla, PayPal gibi uluslararası şirketlere, küresel finans piyasalarının en büyüklerinden Morgan Stanley ve teknoloji Apple Pay'in de katılımıyla artan kurumsal ilgiyle "50,000 dolar" sınırını aşan Bitcoin, yeni günün erken saatlerinde bu düzeylere yakın hareket ediyor.
17.02.2021 Ekonomi
Bitcoin 19,300 dolar sınırına yükseldi
Bitcoin 19,300 dolar sınırına yükseldi Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, geçen haftanın ilk gününde yükseldiği 19,845.30 dolarlık yeni tüm zamanların rekor düzeyinden, hafta ortasında yaklaşık yüzde 5.0'lik bir düzeltmeyle 19,000 doların altına indikten sonra, yeni haftanın ilk gününe 19,300 puan sınırında başladı.
7.12.2020 Ekonomi
Bitcoin ödeme aracı olarak kullanılacak mı? Kripto paralarla alışveriş yapılacak mı? Online ödeme şirketi açıkladı!
Bitcoin ödeme aracı olarak kullanılacak mı? Kripto paralarla alışveriş yapılacak mı? Online ödeme şirketi açıkladı! Dünyaca ünlü finans devi PayPal, kripto para birimlerinin ödeme aracı olarak kullanılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bitcoin ödeme aracı olarak kullanılacak mı? Kripto paralarla alışveriş yapılacak mı? İşte Bitcoin ile ilgili açıklamalar...
22.10.2020 Ekonomi
TikTok'tan Trump'a tepki: Her yola başvuracağız
TikTok'tan Trump'a tepki: Her yola başvuracağız TikTok, ABD Başkanı Donald Trump'ın bir kararnameyle Amerikan şirketlerine 45 gün içinde Çin internet şirketiyle bütün ilişkilerini kesme talimatı vermesine tepki gösterdi. Trump'ın kararını "şok edici bir adım" olarak nitelendiren TikTok, hukukun ayaklar altına alınmasını önlemek için her yola başvuracağını açıkladı.
7.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri
Elon Musk kimdir? Elon Musk kaç yaşında? Elon Musk'un kariyeri Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın sosyal medya hesabı hacklendi. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos ve ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile teknoloji devi Apple gibi Elon Musk'ın da hesabından sanal para birimi Bitcoin istenilerek "Adresime gönderilen tüm Bitcoin ödelemerini iki katına çıkarıyorum" paylaşımı yapıldı. Bu olayın ardından pek çok kişi Elon Musk kimdir? sorusu araştırıyor. İşte Elon Musk kariyeri ve hayatı hakkında merak eidlenler...
16.07.2020 Gündem
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle!
SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman, saat kaçta? SpaceX canlı izle! Amerikan uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX'in, NASA ortaklığıyla dünya yörüngesine göndereceği ilk insanlı uzay mekiği denemesi bugün gerçekleştirilecek. SpaceX'in fırtlatıldığı anı canlı olarak izlemek isteyenler de Spacex ne zaman fırlatılacak? SpaceX ilk insanlı uçuşu ne zaman saat kaçta? Elon Musk kimdir? sorularını aratıyor. İşte SpaceX canlı izleme linki!
30.05.2020 Gündem
2019 teknolojide çekişmelerin yılı oldu
2019 teknolojide çekişmelerin yılı oldu 2019 yılında dünyada teknoloji alanında birçok yeniliğin yanı sıra, veri güvenliğine bağlı krizler ve teknolojik çekişmeler öne çıktı.
31.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan yeni dijital ödeme sistemi
Facebook'tan yeni dijital ödeme sistemi Facebook, şirketin platformları arasında ödeme yapmayı sağlayacak yeni dijital ödeme sistemi Facebook Pay'i duyurdu.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook yeni ödeme sistemini duyurdu
Facebook yeni ödeme sistemini duyurdu ABD merkezli teknoloji şirketi Facebook, yeni birleşik ödeme sistemi Facebook Pay’i duyurdu.
13.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı
Facebook'un kripto para projesi Libra için 'finansal güvenlik' uyarısı Prof. Dr. Emin Gür Sirer, ABD merkezli teknoloji şirketi Facebook'un kripto para projesi Libra ile ilgili, "Proje, bütün finansman bilgilerimizi firmanın 28 paydaşına emanet etmemizi gerektiriyor. Bu, çok tehlikeli bir şey." dedi.
9.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasa hacmi 225 milyar doların üzerinde
Kripto para piyasa hacmi 225 milyar doların üzerinde Facebook'un kripto para birimi Libran'ın destek kaybetmeye devam etmesiyle kripto para birimleri piyasalarında izlenen aşağı yönlü eğilimin hafiflemesinin ardından piyasa hacmi, 226 milyar 131 milyon dolarla 225 milyar doların üzerine yükseldi.
14.10.2019 Ekonomi
Facebook 'libra' ile bankalara meydan okuyor
Facebook 'libra' ile bankalara meydan okuyor Dijital Dönüşüm Derneği Başkanı Polat, "Libra, giderek bir bankanın yerini alacak ve hatta onun da ötesinde 7/24 açık bir küresel pazarın değiş-tokuş birimi olacak. Yani Facebook libra ile bankalara meydan okuyor" dedi.
25.06.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Paypal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paypal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.