Patrik Kirill

Patrik Kirill

Son dakika patrik kirill haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patrik kirill ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patrik kirill haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patrik Kirill

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patrik kirill gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 patrik kirill haberi bulunmuştur. Tüm patrik kirill haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın
Ukrayna'dan Rusya'nın geçici ateşkes kararına yanıt: İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'daki tüm temas hattı boyunca geçici ateşkes ilan edilmesi yönünde talimat vermesinin ardından, "İkiyüzlülüğünü kendinize saklayın" açıklamasıyla karara tepki gösterdi.
5.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları sonuç verdi! Rusya'dan Ukrayna'da ateşkes kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabaları sonuç verdi! Rusya'dan Ukrayna'da ateşkes kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ardından da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Kremlin, Rusya'nın Ukrayna'da 6-7 Ocak tarihleri arasında ateşkes ilan edeceğini duyurdu.
5.01.2023 Dünya
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Avrupa Parlamentosu'ndan Rusya için flaş bir karar daha geldi. AP Başkanı Metsola, Rusya Devlet Başkanı Putin'in hiç hoşuna gitmeyecek yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Metsola "Otokratlara karşı birlik içinde ve güçlü kalacağız” dedi. AB üyesi ülkelerin liderleri, 30 Mayıs’ta uzun süredir ertelenen Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde prensipte uzlaşı sağlamış, yeni yaptırımlar çerçevesinde Rusya’dan petrol ithalatı yılsonuna kadar yüzde 90 oranında azaltılmasına karar verilmişti.
2.06.2022 Dünya
'Akıllı telefonlar Deccal'in habercisi'
'Akıllı telefonlar Deccal'in habercisi' Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, akıllı telefonlarının popülaritesinin artmasının 'Deccal'in dönüşüne ortam hazırladığı" uyarısında bulundu. Kirill, "Şeytan, insanlara böyle bir oyuncak vererek çok akıllıca davranıyor" dedi.
9.01.2019 Dünya
Ruslar kızacak! İstanbul'dan Ukrayna hamlesi!
Ruslar kızacak! İstanbul'dan Ukrayna hamlesi! Ukrayna Devlet Başkanı Petro Proşenko, Fener Rum Patrikhanesi’nin Ukraynalı Ortodoksların, Rusya'dan ayrılarak bağımsız bir kilise kurmasına ilişkin verdiği onayı yazılı olarak resmiyete dökmesinden büyük memnunluk duyduklarını açıkladı.
30.11.2018 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Patrik Kirill: Büyükelçi Karlov için dua edeceğim
Patrik Kirill: Büyükelçi Karlov için dua edeceğim Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kirill, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
17.06.2021 Dünya
Putin Ulusal Birlik Günü'nde çiçek bıraktı
Putin Ulusal Birlik Günü'nde çiçek bıraktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 1612'de Moskova'nın Polonyalı işgalcilerden kurtarılması anısına kutlanan Ulusal Birlik Günü'nde Kuzma Minin ve Dmitriy Pojarskiy anıtına çiçek bıraktı.
17.06.2021 Dünya
962 yıl sonra
962 yıl sonra Katolik ve Ortodoks liderler Papa Francis ve Patrik Kirill, Hristiyanlığın 1054’te ikiye bölünmesinden sonra ilk kez Küba’da bir araya geldi
13.02.2016 Dünya
Havana’da ‘ilahi’ buluşma
Havana’da ‘ilahi’ buluşma Katolik aleminin ruhani lideri Papa Françesko, bir ilke imza atarak Rus Ortodoks Kilisesi lideri Patrik Kirill’le gelecek hafta bir araya gelecek.
5.02.2016 Dünya
30 bin $’lık saat başını yaktı
30 bin $’lık saat başını yaktı Rus Ortodoks Kilisesi, Patrik Kirill’in 30 bin dolarlık saatini fotoğraflardan sildi. Ancak saatin masadaki yansımasını unutunca skandal patladı. Kilise özür dilemek zorunda kaldı
7.04.2012 Dünya
İyi anlaşıyorlar çünkü...
İyi anlaşıyorlar çünkü... İngiltere'de yayınlanan ünlü The Economist dergisinden ilginç analiz
29.09.2021 Gündem
‘Aynı kutsal kadehten içip birbirimize bağlandık’
29.09.2021 Gündem
Rus Patriği bugün geliyor
Rus Patriği bugün geliyor Rus Ortadoks Patriği Krill üç günlük bir ziyaret için bugün Türkiye’ye gelecek
29.09.2021 Gündem
Rusların seçtiği Patrik Fener’in en büyük rakibi
Rusların seçtiği Patrik Fener’in en büyük rakibi DÜNYADA Ortodoksların yarısından fazlasını temsil eden Rus Ortodoks Kilisesi, Patrik Aleksiy’in aralıktaki ölümünün ardından SSCB sonrası ilk liderini seçti...
1.02.2009 Dünya
Yeni bağımsız Ukrayna Ortodoks Kilisesi 'otosefal' statü kazanıyor
Yeni bağımsız Ukrayna Ortodoks Kilisesi 'otosefal' statü kazanıyor Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, yeni kurulan Ukrayna Ortodoks Kilisesi için "Tomos" adlı bağımsızlık belgesini Fener Rum Patrikhanesi'nden almak üzere İstanbul'a geliyor.
4.01.2019 Dünya
Rusya'dan flaş karar! Artık adı anılmayacak...
Rusya'dan flaş karar! Artık adı anılmayacak... Rusya Ortodoks Kilisesi Meclisi, Ukrayna kilisesinin bağımsızlığını tanımaya yönelik girişimi nedeniyle, Fener Rum Patrikhanesi'nin ibadetlerde anılmaması kararını aldı
14.09.2018 Dünya
Ortodokslarda en büyük kriz
Ortodokslarda en büyük kriz Hristiyan Ortodoks dünyası, yakın tarihinin en büyük krizlerinden birini yaşıyor. Ukrayna Ortodoks Kilisesi’nin Rusya’dan koparak ‘bağımsız’ olma girişimine Fener Ortodoks Kilisesi’nin destek vermesi üzerine, Moskova, İstanbul’daki Patrik için ‘Hain ve alçak’ ifadelerini kullandı
9.09.2018 Dünya
Bu manastıra sadece erkekler girebiliyor! Putin de ziyaret etti
Bu manastıra sadece erkekler girebiliyor! Putin de ziyaret etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Yunanistan ziyaretinin ikinci gününde Ortodoks dünyası için manevi öneme sahip Aynoroz özerk manastır topluluğunu ziyaret etti...
28.05.2016 Dünya
Ortadoğu patrikleri İstanbul’da buluşuyor
Ortadoğu patrikleri İstanbul’da buluşuyor Bartholomeos’un ev sahipliğinde İstanbul’da buluşacaklar
29.09.2021 Gündem
Fener’de tarihi buluşma
Fener’de tarihi buluşma Ortodoksların iki güçlü lideri biraraya geldi
29.09.2021 Gündem
Yeni Papa'dan herkes hoşnut olmadı
Yeni Papa'dan herkes hoşnut olmadı Rus Patriği II. Alexis, yeni seçilen Papa XVI. Benedict'e, Ortodoks ve Roma Katolik kiliseleri arasında yüzyıllardır süren anlaşmazlığa son vermesi çağrısında bulundu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Patrik Kirill ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patrik kirill haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.