Patnos

Patnos

Son dakika patnos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan patnos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını patnos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Patnos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan patnos gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 patnos haberi bulunmuştur. Tüm patnos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Patnos Belediye Başkanı Kılıç gözaltına alındı
Patnos Belediye Başkanı Kılıç gözaltına alındı Ağrı'nın Patnos ilçe Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve eş başkan Müşerref Geçer ile birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü
Yerden gökyüzüne doğru yükselen ışık! Ağrı’da şaşırtan görüntü Ağrı’da akşam saatlerinde yerden gökyüzüne doğru yükselen bir ışık gördüğünü vatandaş o anları kaydetti.
25.02.2023 Yaşam
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Uzmanlardan akraba evliliği uyarısı
Uzmanlardan akraba evliliği uyarısı Lokman Hekim Van Hastanesi Yenidoğan Uzmanı Prof. Dr. Ercan Kırımi, Van ve bölgede hala akraba evliliğinin yaygın olduğunu ifade ederek, “Her 5 evlilikten biri akraba evliliğidir” dedi.
9.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi zirveye çıkarmakta kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Çayı Viyadüğü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırımla istihdamla büyüttüğümüz ülkemizi Türkiye Yüzyılı'yla zirveye taşımakta kararlıyız" dedi.
22.12.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir Ağrı-Patnos yolu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katıldığı törenle açıldı. Erdoğan, yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen bu yol sayesinde, Ağrı ile Patnos arasındaki mesafenin 1 saatten 35 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan, "2022 yılı 3. çeyrek büyüme rakamları, doğru istikamette yürüdüğümüzün en son işaretidir." dedi.
1.12.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız'
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '2023 yılı başında açacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'da test aşamasındaki Atatürk Kültür Merkezi (AKM)-Gar-Kızılay Metro Hattı'nı inceledi, test sürüşü yaptı. Karaismailoğlu, "2023 yılı başında tüm çalışmaları tamamlayıp hattımızı halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
30.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma yatırımları kapsamında, 55 günde 12 büyük projenin açılışının yapıldığını açıkladı.
29.11.2022 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada yaşamını yitiren 7 kişinin kimlikleri belirlendi. Kazada yanarak tanınmaz hale gelen cesetlerden ve yakınlarından alınan örnekler, DNA testi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emrah Solmaz'ın (42) devrilen kamyonun şoförü olan kardeşine yardıma giderken Eşref Tutak (40) ile birlikte otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdikleri belirtildi.
8.11.2022 Yaşam
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
Ağrı'da facia! Yolcu otobüsü, TIR ve tanker çarpıştı: 7 kişi hayatını kaybetti
Ağrı'da facia! Yolcu otobüsü, TIR ve tanker çarpıştı: 7 kişi hayatını kaybetti Ağrı’nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, TIR ve tankerin karıştığı kazada, araçlar alev aldı. Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Acı haberi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, feci kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2’si ağır 11 yaralının olduğunu açıkladı.
7.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunan cesedin 20 yaşındaki Kenan Uzunay olduğu tespit edildi.
30.08.2022 Yaşam
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere bölgeye gitti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı Malazgirt Ovası'ndaki cuma namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda kurmayının yanı sıra bakanlar ve kuvvet komutanları da katıldı. Peki, Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
26.08.2022 Gündem
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı’nın zirvesinde bulunan tarihi Kırklar Mezarlığı defineciler tarafından tahrip edildi.
14.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Patnos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki patnos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.