Antalya'da endişelendiren görüntü! 'Hepsi sersemleşmiş ve kendinde değil'
Antalya'da endişelendiren görüntü! 'Hepsi sersemleşmiş ve kendinde değil' Antalya'nın Kaş ilçesindeki dünyaca ünlü Patara Plajı'nda çok sayıda yavru balık, kıyıya vurdu. Dalgalarla kıyıya vuran balıklar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
23.12.2020 Yaşam
Dünyaca ünlü antik plajdaki sessizliği onlar bozacak
Dünyaca ünlü antik plajdaki sessizliği onlar bozacak Antalya'nın Kaş ilçesindeki dünyaca ünlü Patara Plajı, corona virüs salgını sonrası sessizliğe büründü. 15 Mayıs'tan sonra plaja yumurta bırakacak caretta carettalar, bu tarihten sonra da kısıtlamalar sürerse, 24 saat boyunca ilk kez antik plajda rahatça hareket edebilecek.
1.05.2020 Yaşam
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti)
Patara nedir? Patara Antik kent (plajı) nerede? (Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan etti) Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2020 Patara Yılı ilan edildi. Noel Baba olarak da bilinen Aziz Nikolaos'un doğum yeri, Likya'nın başkenti ve Osmanlı döneminde de ilk telsiz telgrafın kullanıldığı ve dünyanın ilk meclis binasına ev sahihliği yapan Patara'nın 2020 Turizm Yılı teması olarak ilan edilmesi, Antalya'da da büyük sevinç yarattı. Erdoğan’ın grup toplantısında yaptığı bu açıklamanın ardından ‘’Patara nedir, Patara Antik Kenti nerede ve nasıl gidilir?’’ sorularında da artış oldu. İşte Patara hakkında merak edilenler...
12.02.2020 Gündem