Paris İklim Anlaşması

Paris İklim Anlaşması

Son dakika Paris İklim Anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paris İklim Anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paris İklim Anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paris İklim Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paris iklim anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 paris iklim anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm paris iklim anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki olası İstanbul depremine değinerek, kentsel dönüşümün önemini vurguladı ve 'çok riskli' konut sayısını açıkladı.
5.12.2023 Ekonomi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi
Türkiye’nin ilk tescilli kenevir tohumu ‘Narlı’ hasat edildi Tekstil, kozmetik, ilaç, inşaat ve otomotiv sektörü gibi birçok alanda kullanılacak olan ve Türkiye’nin ilk tescilli endüstriyel kenevir tohumu ‘Narlı’nın hasadı Amasya’da yapıldı. 
18.11.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Bakan Kacır’dan 450 milyon dolarlık finansman müjdesi
Bakan Kacır’dan 450 milyon dolarlık finansman müjdesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Bankası ile hayata geçirdikleri "Türkiye Yeşil Sanayi Projesi" ile 450 milyon dolarlık finansmanı sanayiciler, KOBİ'ler ve teknoloji girişimlerine sunacaklarını açıkladı.
12.06.2023 Ekonomi
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak'
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak' Türkiye'nin en büyük yatırımları arasında bulunan ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS için nükleer yakıt getirme töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Dünyanın izlediği tören sonrası nükleer enerjinin Türkiye'ye ne gibi faydalar sağlayacağı merak konusu oldu. MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Altuğ Karataş, Türkiye'nin nükleer enerji hamleleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak konuyla ilgili merak edilen detayları aktardı.
2.05.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu: Milletimizin asırlık hayallerinin sembolüdür
Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu: Milletimizin asırlık hayallerinin sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hedef 2053 Net Sıfır Emisyon "AR-GE ve Yenilik Atılımı" Koordinasyon Toplantısı'nda konuştu.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5. sıraya yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5. sıraya yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yenilenebilir enerjide Avrupa'da 5'inci, dünyada ise 12'nci sıraya yükseldiğini belirterek, "Bu başarıyı yenilenebilir enerji seviyemizi toplam enerji seviyemizin yüzde 55'ine ulaştırarak elde ettik." dedi.
20.10.2022 Siyaset
Emine Erdoğan: Üzülerek söylüyorum ki bunun 103 bin tonu plastik
Emine Erdoğan: Üzülerek söylüyorum ki bunun 103 bin tonu plastik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı destekleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Sürdürülebilir Kalkınma Ekseninde Döngüsel Ekonomi ve Sıfır Atık Mavi" programında konuştu.
2.07.2022 Siyaset
İklim Şurası'nda 217 önemli karar alındı
İklim Şurası'nda 217 önemli karar alındı Türkiye, 2022 yılında gerek çevreden enerjiye, gerek sanayiden tarıma, gerekse şehirleşmeden ulaşıma kadar birçok alanda yürütülen projelerle iklim değişikliği ile mücadelede her geçen gün elini daha da güçlendiriyor.
27.06.2022 Ekonomi
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak
Bakan Varank açıkladı: Sonuçlar yarın açıklanacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'Makine Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Makine sektörü için reel ekonominin lokomotifi dersek yanlış olmaz. İthal ettiğimiz kritik ürünlerin Türkiye'de üretilmesi için büyük bir atılım içerisindeyiz. Servo motorlar, CNC tezgahlar gibi ithal edilen birçok ürün artık yerli ve milli imkanlarla üretiliyor. Sektör temsilcilerine müjde verelim. Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı'nın Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı değerlendirme sonuçlarını yarın açıklayacağız" dedi.  
16.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu çalışanlarının ek göstergesinin 600 puan artırıldığını duyurdu ve 3600 ek göstergenin yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti. Erdoğan enflasyon ve faiz ile ilgili olarak, "Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faizi artırmayacaktır. Tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz." dedi.
6.06.2022 Gündem
Güneşten 100 milyon TL kazanacak
Güneşten 100 milyon TL kazanacak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ladik ilçesi Büyükalan Mahallesi'ne yapılacak ve tamamlandığında yıllık ortalama 100 milyon TL ek gelir sağlayacak güneş enerji santrali (GES) ile belediyenin 30 yıl boyunca kendi elektriğini kendisinin üreteceğini söyledi.
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor...
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor... Son dakika destek açıklaması! Geri ödeme yok. En az 100 bin lira, en fazla 400 bin lira olmak üzere destek verilecek. Harekete geçildi ve belli oldu. Yeni destek programı KOSGEB aracılığı ile devreye alındı. ‘Yeşil Dönüşüm Destek Programı’ adı altında yapılacak ödeme iki aşamadan oluşacak. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Destekten yaklaşık 100 bin işletmenin faydalanacağı belirtildi. Programdan öncelikli olarak kimlerin yararlanacağı da açıklanırken, geri ödemesiz 100 bin lira ile 400 bin lira arasında verilen katkıya ilişkin tüm bilgiler tek tek duyuruldu. İşte destek programının detayları...
12.05.2022 Ekonomi
Resmen kavrulacağız! Tarih verildi, böylesi görülmedi
Resmen kavrulacağız! Tarih verildi, böylesi görülmedi Büyük tehlike! Hava sıcaklıkları artıyor. Rekor artışlar görülecek. Tarih belli oldu. Birleşmiş Milletler Dünya Meteoroloji Örgütü, 2026 yılına kadar hava sıcaklıklarında yeni bir rekor kırılacağı tahmininde bulundu. Kayıtların tutulmasından beri dünyada en sıcak yıl 2016 olmuştu.
10.05.2022 Gündem
Emine Erdoğan, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Timmermans ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Yüksek Düzeyli İklim Değişikliği Toplantısı'na katılmak üzere Türkiye'de bulunan, AB Komisyonu Kıdemli Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Kurum çevre konusundaki kritik gelişmeyi Paris’te açıkladı: İklim kanunu’nu çıkaracağız
Bakan Kurum çevre konusundaki kritik gelişmeyi Paris’te açıkladı: İklim kanunu’nu çıkaracağız Paris’te düzenlenen OECD Çevre Bakanları Toplantısı’na katılan Bakan Murat Kurum, “İklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarında doğru ve gerçekçi bir hedef için yakında İklim Kanunu’nu çıkaracağız. Bu kanunda iklim değişikliğiyle mücadelede bütün sektörlere yönelik hükümler yer alacak” şeklinde konuştu.
31.03.2022 Ekonomi
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu...
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu... Paralar hesaplara bugün aktarılıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu; hemen kontrol edin. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilere tarımsal destek ödemesi yapılıyor. Bugünden itibaren paralar hesaplara yatırılacak. Toplamda 291 milyon 220 bin 778 liralık destekleme ödemesi yapılacak. Bakan Kirişçi, "Çay prim desteği 188 milyon 486 bin 279 lira, hububat, baklagil ve dane mısır desteği 89 milyon 90 bin 138 lira, biyolojik mücadele desteği 11 milyon 722 bin 406 lira ve hayvan gen hakları desteği için ise 1 milyon 921 bin 955 lira. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
25.03.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız
TİM Başkanı Gülle: ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için iyi yoldayız Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye ile ABD arasındaki 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, ABD’de Ticari Diplomasi Etkinlikleri’ni gerçekleştirdi.
21.03.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Mülteci çocuklar için hükümetler harekete geçmelidir
Bakan Yanık: Mülteci çocuklar için hükümetler harekete geçmelidir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Kayıp göçmen veya mülteci çocuklar sorununun boyutu ve önemi konusunda farkındalık oluşturmak istiyorum. Bu çocuklar savunmasızdır ve şiddet, cinsel istismar, insan ticareti, sömürü ve ölüm gibi çeşitli tehlikelerle karşı karşıyadır. Hükümetler, bu çocukların korunması ve gerekli bakımın sağlanması için harekete geçmelidir” dedi.
17.03.2022 Siyaset
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı...
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı... Beştepe’deki kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Rusya-Ukrayna arasındaki ateşkesin sağlanması için girişimlere devam edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçiler için sulama, enerji ve kredilerle ilgili müjdeleri de tek tek açıkladı.
15.03.2022 Siyaset
Bakan Varank: Birçok Avrupa ülkesi Türkiye'den İHA alabilmek için sıraya girdi
Bakan Varank: Birçok Avrupa ülkesi Türkiye'den İHA alabilmek için sıraya girdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, insansız hava araçlarıyla dünyanın gündeminde Türkiye'nin olduğunu belirterek, "Şu anda birçok Avrupa ülkesi de dahil ülkeler Türkiye'den insansız hava aracı satın alabilmek için adeta sıraya girmiş durumda" dedi.
21.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Paris İklim Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paris iklim anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.