Paralel Devlet Yapılanması

Paralel Devlet Yapılanması

Son dakika Paralel Devlet Yapılanması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Paralel Devlet Yapılanması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Paralel Devlet Yapılanması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paralel Devlet Yapılanması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paralel devlet yapılanması gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.033 paralel devlet yapılanması haberi bulunmuştur. Tüm paralel devlet yapılanması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar Muğla'nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PYD üyesi oldukları iddia edilen 5 şüpheli Yunan adalarına kaçmak isterken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.
22.03.2023 Gündem
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve cezası kesinleşen firari polis müdürü Ahmet Ertekin, İstanbul’da yakalandı.
6.01.2023 Gündem
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 9 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
11.11.2022 Gündem
Adana FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
Adana FETÖ operasyonu: 10 gözaltı   Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
21.09.2022 Gündem
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği belirlenen ve savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verilen Dr. Tahir Tarımer, Sağlık Bakanlığı'nca memurluktan ihraç edildi.
2.08.2022 Gündem
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu Adana’da polis, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hükümlüsü ihraç komiser Fatih I. (51) ve polis memuru İbrahim Ş’yi (36) saklandıkları ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evinde yakaladı. Yapılan aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. İki hükümlü adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
20.07.2022 Gündem
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde, örgütün askeri okullara öğrenci yerleştirirken sınav öncesinde öğrencileri sağlık kurulu raporundan geçirdiği ve sağlam raporu alanlara sınav sorularını verdiği tespit edildi. Başarılı olacağını düşündükleri öğrencileri mahrem evlerde, örgüt yöneticileri tarafından mülakat provaları yaparak hazırladıkları öğrenildi.
5.04.2022 Yaşam
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları deşifre oldu! Balya balya para ve altın çıktı
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları deşifre oldu! Balya balya para ve altın çıktı İstanbul ve Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen operasyonlarda örgütün “yeniden yapılanma” metotları ve şifreleri deşifre oldu. 2 milyon 300 bin lirayı bulan para ve altın varlığının ele geçirildiği baskınlarda, örgüt içi haberleşmeyi sanal ortamda şifreli uygulamalar üzerinden yürüten FETÖ mensuplarının, gizli toplantıları ve haberleşmeyi ise yurt dışı kaynaklı hatlar üzerinden değişik isim altında şifreli kodlarla sağladıkları ortaya çıktı. Balya balya paranın bir kısmı elektrikli süpürgeden çıkarken, büyük bölümü ise yatak bazaları ve dolap çekmecelerine gizlenmiş halde bulundu.
31.03.2022 Yaşam
Erken seçim ile ilgili son dakika açıklaması! TBMM Başkanı duyurdu
Erken seçim ile ilgili son dakika açıklaması! TBMM Başkanı duyurdu TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Erken seçim tartışmalarının eski hükümet sisteminin alışkanlıkları olduğunu belirten Şentop, 'O dönemde parlamento herhangi bir çoğunlukla seçim kararı alabiliyordu. Seçime gitmek için de birçok sebep vardı. Bunlardan hareketle seçim tartışmaları olurdu eskiden. Yeni anayasa değişikliği sonrası yeni hükümet sisteminin erken seçimi içinde bulundurmadığını belirtmek isterim.' dedi. Muhalefetin 'parlamenter sisteme geçilecek' tartışmasıyla ilgili ise Şentop, 'Seçimden önce mümkün değil. Seçime bununla girilecek. Seçilen Cumhurbaşkanı bu sisteme göre ülkeyi yönetecek.' ifadelerine yer verdi.
29.01.2022 Siyaset
FETÖ/PDY operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı
FETÖ/PDY operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı Adana ve Bingöl'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.
7.11.2021 Yaşam
Firari FETÖ hükümlüsü 8 polis yakalandı
Firari FETÖ hükümlüsü 8 polis yakalandı Adana’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan meslekten ihraç 8 polis, operasyonla gözaltına alındı.
27.10.2021 Gündem
Adana merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var...
Adana merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var... Adana merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) askeri yapılanmasına yönelik soruşturmada "mahrem imamlarla" ardışık arama sistemiyle irtibat kurduğu öne sürülen, haklarında teşhis ve ifadeler bulunan şüpheliler gözaltına alındı.
8.09.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ  şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisinden 2'si tutuklandı.
18.07.2021 Gündem
Yargıtay, FETÖ'nün 'Bolu çatı yapılanması' davasında 110 sanık hakkındaki kararı onadı
Yargıtay, FETÖ'nün 'Bolu çatı yapılanması' davasında 110 sanık hakkındaki kararı onadı Yargıtay 16. Ceza Dairesi Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 118 sanıklı "Bolu çatı yapılanması" davasında 110 sanığın cezalarını onadı, 8 sanık hakkında verilen kararları ise bozdu.
8.07.2021 Gündem
Adana ve Kahramanmaraş'ta FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
Adana ve Kahramanmaraş'ta FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Adana ve Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
7.07.2021 Gündem
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
FETÖ'nün Sur İçi Avukatlar Grubunun sorumlusu yakalandı
FETÖ'nün Sur İçi Avukatlar Grubunun sorumlusu yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Sur İçi Avukatlar Grubunun sorumlusu olduğu iddia edilen avukat Erdal M. ve eşi A.M., gözaltına alındı. Çiftin kaldığı hücre evinde çok sayıda dijital materyal ve ziynet eşyası ele geçirildi.
14.06.2021 Gündem
14 ilde büyük operasyon! Koronavirüsü topluma bilinçli olarak yaymaya çalışıyorlardı
14 ilde büyük operasyon! Koronavirüsü topluma bilinçli olarak yaymaya çalışıyorlardı Çanakkale merkezli 14 ilde 84 FETÖ şüphelisi yakalandı. MİT destekli operasyonda örgütün Çanakkale'deki öğrenci, esnaf, aile ve mahrem il yapılanması ile finans ağı çökertildi. Kovid-19 olan örgüt mensuplarının halkın arasına çıkıp virüsü bilinçli yaymaya çalıştığı iddia edildi.
21.05.2021 Gündem
FETÖ'nün askeri mahrem imamından öğrenci itirafı
FETÖ'nün askeri mahrem imamından öğrenci itirafı Van'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında "askeri mahrem imam" olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ç.A, askeri okul öğrencileriyle deşifre olmamak için tedbir amacıyla büfelerdeki sabit hatlardan görüştüklerini itiraf etti.
6.03.2021 Gündem
İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! O müdür yakalandı...
İstanbul ve Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! O müdür yakalandı... Ankara'da FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Abdullah E. ile firari akademisyen Gözde Ö, örgüte ait hücre evinde yakalandı. İstanbul'da, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
12.02.2021 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı kararıyla iki askeri hakim meslekten ihraç edildi
Milli Savunma Bakanlığı kararıyla iki askeri hakim meslekten ihraç edildi Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile irtibat veya iltisaklı olduğu belirlenen iki askeri hakim subayın meslekten çıkarılmalarına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
14.01.2021 Gündem
İstanbul merkezli 33 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 33 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 33 il de eş zamanlı Operasyon düzenlendi. “Ankesörlü Telefon" soruşturması kapsamında yüzden fazla kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
12.01.2021 Gündem
5 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 32 gözaltı
5 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 32 gözaltı Antalya merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 32 şüpheli yakalandı.
9.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paralel Devlet Yapılanması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paralel devlet yapılanması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.