Panos Kammenos

Panos Kammenos

Son dakika Panos Kammenos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Panos Kammenos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Panos Kammenos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panos Kammenos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panos kammenos gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 panos kammenos haberi bulunmuştur. Tüm panos kammenos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Yunanistan onayladı! Makedonya ismi..
Son dakika... Yunanistan onayladı! Makedonya ismi.. Yunan parlamentosu, Makedonya'nın isminin Kuzey Makedonya Cumhuriyeti olmasını öngören anlaşmayı onayladı
25.01.2019 Dünya
Yunanistan'da Çipras güvenoyu aldı!
Yunanistan'da Çipras güvenoyu aldı! Yunanistan'da Başbakan Aleksis Çipras'ın liderliğindeki hükümet, 300 sandalyeli mecliste 151 milletvekilinin desteğiyle güvenoyu aldı.
16.01.2019 Dünya
Yunanistan'da koalisyon hükümeti sona eriyor
Yunanistan'da koalisyon hükümeti sona eriyor Yunanistan Savunma Bakanı ve Bağımsız Yunanlar (ANEL) partisi Başkanı Panos Kammenos, "Bağımsız Yunanlar hükümetten ayrılıyor" dedi.
13.01.2019 Dünya
Çipras'tan ülkesi hakkında bomba sözler: Rezil oluruz!
Çipras'tan ülkesi hakkında bomba sözler: Rezil oluruz! Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, ortağı Bağımsız Yunanlar (ANEL) partisinin, Makedonya ile "isim anlaşması" nedeniyle hükümete desteğini çekmesi halinde güvenoyu talep edebileceğini ve destek görmezse erken seçime gidebileceklerini söyledi. Çipras, anlaşmanın 27 yıldır çözümlenemeyen bir meseleyi ortadan kaldırması ile "tarihi" bir öneme sahip olduğuna işaret ederek, muhalefet partilerinin iç meseleleri nedeniyle anlaşmanın onaylanmaması halinde ülkenin "uluslararası çapta rezil" olacağını ifade etti.
9.01.2019 Dünya
Yunanistan halktan para yardımı istedi!
Yunanistan halktan para yardımı istedi! Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Yunan donanmasına yeni savaş gemileri alınabilmesi için yardım hesabı açarak, halktan para toplayacaklarını açıkladı.
6.12.2018 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunan Bakana cevap
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunan Bakana cevap Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türk savaş uçaklarının Yunan ulusal hava sahasına girmek için izin talebinde bulunmasının yeni bir uygulama olmadığını bildirdi.
8.11.2018 Gündem
Rusya'dan sert uyarı: Ortaya  çıkabilecek sonuçlar...
Rusya'dan sert uyarı: Ortaya çıkabilecek sonuçlar... Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD'nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’ndan ayrılma kararıyla Avrupa'ya füze konuşlandırılması halinde bunun sonuçları olacağını söyledi.
29.10.2018 Dünya
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti
Yunanistan Dışişleri Bakanı istifa etti Kathimerini gazetesinin haberine göre Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocyas istifa etti.
17.10.2018 Dünya
Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı!
Yunanistan'dan flaş Türkiye kararı! Yunanistan Savunma Bakanlığı, iki ülkenin yeniden askeri alandaki güven artırıcı önlemleri görüşmeye başladığını belirtti.
21.08.2018 Dünya
Özgürlüğe kadeh kaldırdılar!
Özgürlüğe kadeh kaldırdılar! Edirne Cezaevi’nde beş aydan uzun süre casusluk suçlamasıyla tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen iki Yunan askeri, uçakta kadeh kaldırdı. Selanik Havaalanı’nda törenler ve sevinç gösterileriyle karşılandı
15.08.2018 Gündem
Serbest bırakılan Yunan askerler: Bize iyi baktılar
Serbest bırakılan Yunan askerler: Bize iyi baktılar Edirne'de Yunanistan sınırındaki Kastanies Karakolu'ndan çıktıkları devriye sırasında Türkiye'ye geçtikleri için 5.5 ay tutuklu kaldıktan sonra dün tahliye edilen teğmen Angelos Mitretodis (25) ile astsubay çavuş Dimitris Kouklazis'in (29), dün gece özel uçakla döndükleri ülkelerinde törenle karşılandı. Yunan medyasına konuşan askerler, "Bize iyi baktılar, bir sıkıntımız olmadı. Bu bir süreçti ve geçti " dedi.
15.08.2018 Gündem
Komşudan Türkiye'ye davet!
Komşudan Türkiye'ye davet! Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı Yunanistan'a davet etti.
15.08.2018 Dünya
Yunan bakan yangın için bölge sakinlerini suçladı
Yunan bakan yangın için bölge sakinlerini suçladı Yunanistan'daki yangın faciasında 84 kişi hayatını kaybetti. Savunma Bakanı Panos Kammenos, felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret etti. Halk bakana büyük tepki gösterdi. Bakan ise bölge sakinlerini suçladı.
27.07.2018 Dünya
Yunanistan: Yangınlar kasten çıkarılmış olabilir
Yunanistan: Yangınlar kasten çıkarılmış olabilir Ciddi sabotaj belirtileri olduğunu duyuran Atina yönetimi, kayıp onlarca kişiyi arıyor. Felaketzedelerin büyük tepkisini çeken Savunma Bakanı Kammenos, bölgede yaşayanların yangını körüklediğini savundu.
27.07.2018 Dünya
Çipras ile gergin görüşme
Çipras ile gergin görüşme Yunan Başbakan NATO’da ‘Askerlerimiz NATO üyesi Türkiye’de rehin durumda. Askerlerimizi versinler NATO’nun bu yarası kapansın’ dedi. FETÖ’cü askerlere ülkesinin sığınma hakkı tanımasından hiç söz etmedi. Erdoğan ile bu gergin atmosferde bir araya geldi
12.07.2018 Gündem
Makedonya anlaşması Yunan siyasetini karıştırdı!
Makedonya anlaşması Yunan siyasetini karıştırdı! Çipras hükümetinin küçük üyesi Bağımsız Helenler Partisi koalisyondan ayrılıyor, Yunanistan erken seçime gitmek zorunda kalacak. Anlaşma muhalefet partilerini de ikiye böldü, yeni partilerin kurulma ihtimali bulunuyor.
2.07.2018 Dünya
Türkiye’ye  karşı ittifak derinleşti
Türkiye’ye karşı ittifak derinleşti Akdeniz’de ‘haydut devletin şiddet okyanusu yarattığını’ söyleyen Rum Kesimi, İsrail ve Yunanistan üçlü ittifakı derinleştirme kararı aldı
23.06.2018 Dünya
Doğalgazdan sonra askeri ittifak yapacaklar
Doğalgazdan sonra askeri ittifak yapacaklar İsrail, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi savunma bakanları, 'bölgesel güvenlik, askeri işbirliğinin daha da artırılması, deniz ve enerji güvenliğinin teşviki' için cuma günü Güney Kıbrıs'ta bir araya gelecek.
20.06.2018 Gündem
Yunanistan'da darbe çağrısında bulunan milletvekiline gözaltı!
Yunanistan'da darbe çağrısında bulunan milletvekiline gözaltı! Orduyu darbeye çağıran ve tepkiler üzerine kaçan aşırı sağcı milletvekili Barbarusis, Atina yakınlarında bir arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı.
18.06.2018 Dünya
‘İmzalamam’ dedi, kovdu
‘İmzalamam’ dedi, kovdu Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanov, ülkenin isminin değiştirilmesi yönünde Yunanistan ile varılan anlaşmayı kendisine sunan Başbakan Zaev’i cumhurbaşkanlığı sarayından kovdu
14.06.2018 Dünya
Makedonya uzlaşması
Makedonya uzlaşması Yunanistan Başbakanı Çipras ve Makedon mevkidaşı Zaev, ülkeleri arasında 27 yıldır süren isim krizini sona erdirdi. İki ülke arasında varılan anlaşma uyarınca Makedonya bundan böyle ‘Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’ adını kullanacak
13.06.2018 Dünya
Türkiye’yi anlıyoruz ama YPG’yi kenara itmeyiz
Türkiye’yi anlıyoruz ama YPG’yi kenara itmeyiz ABD Savunma Bakanı Mattis, NATO zirvesinde Canikli ile yapacağı görüşme öncesinde YPG için, ‘Türkiye’nin kaygılarını gidermeye çalışıyoruz ama YPG’nin çatısını oluşturduğu SDG’yi de bir kenara itmeyiz’ dedi
7.06.2018 Gündem
Yunanistan Savunma Bakanı'ndan darbeci askerlere ilişkin açıklama
Yunanistan Savunma Bakanı'ndan darbeci askerlere ilişkin açıklama Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın darbeci askerlerin Yunan yargısı tarafından serbest bırakılmasına yönelik açıklamalarına ilişkin, NATO'daki mevkidaşlarını bilgilendireceğini söyledi.
6.06.2018 Gündem
Çipras, Türk jetlerini görünce paniğe kapıldı
Çipras, Türk jetlerini görünce paniğe kapıldı Türkiye’yi tehdit edip 'Kimseden korkmuyoruz' diyen Yunan Başbakanı Çipras, helikopterinin yakınlarında devriye uçuşu yapan Türk F-16’larını görünce büyük panik yaşadı.
19.04.2018 Dünya
Son dakika...Yunan Bakan'dan Türkiye'ye küstah tehdit: Cesaretleri varsa...
Son dakika...Yunan Bakan'dan Türkiye'ye küstah tehdit: Cesaretleri varsa... Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos'tan Türkiye'ye küstah çıkış... “Cesaretleri varsa, topraklarımızın bir santimini zorlasınlar. Yunanlar birlik olup onları ezecektir” diyen Kammenos, adalara ve sınır bölgelerine 7 bin asker gönderdiklerini söyledi.
5.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Panos Kammenos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panos kammenos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.