Panama Belgeleri

Panama Belgeleri

Son dakika panama belgeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan panama belgeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını panama belgeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panama Belgeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panama belgeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 panama belgeleri haberi bulunmuştur. Tüm panama belgeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer...
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer... Rus oligarklar, yasa dışı kazanılmış milyarlarca dolarlık servetlerini onlarca yıldır yurt dışına taşıdı ve bu servetlerin izini sürmeyi zorlaştırmak amacıyla paravan şirketlere yatırdı. İşte Rus parasının favori sığınakları...
28.03.2022 Dünya
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir?
Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? Yaptırımların uygulandığı üç Rus oligark kimdir? Rusya-Ukrayna krizine ilişkin gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açıklamaları sonrası gelen yaptırım kararları takip ediliyor. Avrupa Birliği (AB), İngiltere, Japonya ve ABD, Rusya'ya yönelik bir dizi yaptırım kararı aldı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın iki büyük finans kuruluşuna yaptırım uygulanacağını ve Rus hükümetinin Batı finansmanına erişiminin engelleneceğini, ayrıca, Putin'e yakın kişiler ile aile üyelerine de yaptırım getirileceğini bildirdi. Bunların içinde Rus ooligarklar da bulunuyor. Peki, Oligark ne demek? Oligark’in anlamı ne? İngiltere'nin yaptırım açıkladığı üç Rus oligark kimdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Dünya
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde!
Pakistan'da eski kriketçi İmran Han önde! Pakistan'da dün yapılan genel seçimde ilk sonuçlar, eski kriketçi İmran Han'ın Tahrik-i İnsaf (Adalet Hareketi) Partisi'nin önde olduğunu gösteriyor.
26.07.2018 Dünya
Gazeteci katilleri yakalandı
Gazeteci katilleri yakalandı Malta’da siyasetçilerin ve işadamlarının yolsuzluklarını araştırmasıyla tanınan gazeteci Daphne Caruana Galizia’ya düzenlenen suikastle bağlantılı 10 kişi gözaltına alındı
4.12.2017 Dünya
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve ABD Ticaret Bakanı Ross’un da aralarında yer aldığı siyasetçi ve işadamlarının off-shore hesaplarıyla ilgili belgeler "Cennet Belgeleri" adı altında yayımlanmaya başladı. "Panama Belgeleri"nden sonra ikinci en büyük "sızıntı" olarak nitelenen olay, 19 "vergi cenneti"nde son 70 yıldaki finansal işlemleri kapsıyor
5.11.2017 Dünya
Gazetecinin katilini bulana 1 milyon euro ödül!
Gazetecinin katilini bulana 1 milyon euro ödül! Malta hükümeti, otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu yaşamını yitiren gazeteci Daphne Caruana Galizia'nın katilini bulduracak bilgi paylaşan kişilere 1 milyon euro (yaklaşık 4,3 milyon Türk lirası) verileceğini duyurdu.
21.10.2017 Dünya
Öldürülen gazetecinin köşesi boş bırakıldı!
Öldürülen gazetecinin köşesi boş bırakıldı! Pazartesi günü aracına patlayıcı yerleştirilerek öldürülen Maltalı araştırmacı gazeteci Daphne Caruana Galizia'nın gazetesindeki köşesi, kendisine adanan bir mesajla boş bırakıldı.
19.10.2017 Dünya
Maltalı muhalif yazar öldürüldü!
Maltalı muhalif yazar öldürüldü! Maltalı muhalif blog yazarı Daphne Caruana Galizia,, bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Eleştirdiği Başbakan Muscat, olayı 'barbar bir saldırı' olarak tanımladı.
17.10.2017 Dünya
Malta'da muhalif gazeteciye bombalı saldırı!
Malta'da muhalif gazeteciye bombalı saldırı! Malta'da muhalif duruşuyla bilinen araştırmacı gazeteci ve blogger Daphne Caruana Galizia, otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu yaşamını yitirdi
16.10.2017 Dünya
ŞOK benzerlik! Pakistan'da FETÖ usulü darbe!
ŞOK benzerlik! Pakistan'da FETÖ usulü darbe! Pakistan’ın seçilmiş Başbakanı Şerif, Anayasa Mahkemesi’nin kararı ile görevinden azledildi. Birçok uzmana göre yargı darbesinin arkasında Pakistan’ın FETÖ’sü olarak görülen Tahir-ül Kadri’nin cemaati var
29.07.2017 Dünya
Pakistan’ı karıştıran font
Pakistan’ı karıştıran font Pakistan’da Başbakan Navaz Şerif’in kızı Meryem’in adının karıştığı yolsuzluk skandalında delil olarak gösterilen 2006 tarihli belgelerin, Microsoft’un 2007’de kullanıma soktuğu ‘Calibri’ fontuyla yazıldığı ortaya çıktı
13.07.2017 Dünya
'Seçimlerde Rus müdahalesini' yazan New York Times'a Pulitzer ödülü
'Seçimlerde Rus müdahalesini' yazan New York Times'a Pulitzer ödülü New York Times gazetesi, 'Rusya'nın karanlık sanatları' isimli yazı dizisi nedeniyle Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.04.2017 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Şerif iddiaları reddetti
Şerif iddiaları reddetti Panama Belgeleri'nde adı geçen Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, off-shore şirkete sahip olduğu iddialarını reddetti.
17.06.2021 Dünya
Vikinglerin ülkesinde siyasi kriz!
Vikinglerin ülkesinde siyasi kriz! Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bu yaz elde ettiği başarı ve taraftarlarının maçlardaki ilginç tezahüratlarıyla dikkatleri üzerine çeken İzlanda'da, haftasonu yapılan erken genel seçimde hiçbir siyasi partinin hükumeti oluşturacak çoğunluğa ulaşamaması ve seçim sonucunun ardından Başbakanın istifa etmesi sakin gündemiyle bilinen ülkeyi hareketlendirdi.
17.06.2021 Dünya
İzlanda Başbakanı Johannsson istifa etti
İzlanda Başbakanı Johannsson istifa etti İzlanda Başbakanı Sigurdur Ingi Johannsson, genel seçimde partisinin oy kaybetmesi üzerine istifa etti
17.06.2021 Dünya
"Korsan Parti" iktidara yakın!
"Korsan Parti" iktidara yakın! İzlanda’da dört yıl önce kurulan Korsan Parti, bu hafta sonu gerçekleşecek seçimlerden önce yapılan anketlere göre iktidara çok yakın.
17.06.2021 Dünya
‘Biz bile buna inanamıyoruz’
‘Biz bile buna inanamıyoruz’ Hafta sonunda sandık başına gitmeye hazırlanan İzlanda’da 4 yıl önce kurulan ‘Korsanlar’ partisi seçimin favorisi olarak gösteriliyor. Partinin bu başarısına yöneticileri bile inanamıyor.
17.06.2021 Dünya
AP o yolsuzluk belgelerini inceleyecek!
AP o yolsuzluk belgelerini inceleyecek! Avrupa Parlamentosu (AP), Panama belgelerini inceleme amaçlı komisyon kurulmasını kararlaştırdı...
17.06.2021 Dünya
ABD’den Panama Belgeleri'ne soruşturma
ABD’den Panama Belgeleri'ne soruşturma Amerika, dünyanın zengin ve nüfuzlu kişilerinin mal varlıklarını paravan şirketler ve hesaplar yoluyla vergi cennetlerinde nasıl gizlediklerini ortaya koyan Panama Belgeleri ile ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmayı başlatan ise tanıdık bir isim: Savcı Preet Bharara.
21.04.2016 Dünya
Putin'den gelir beyanı!
Putin'den gelir beyanı! Rusya'da Devlet Başkanı Putin ve Başbakan Dimitri Medvedev'in de aralarında bulunduğu üst düzey devlet yetkilileri ve bürokratların 2015 yılı gelir beyanları açıklandı.
16.04.2016 Dünya
'Panama Belgeleri' İspanyol Bakanı istifa ettirdi
'Panama Belgeleri' İspanyol Bakanı istifa ettirdi İspanya Sanayi Bakanı Soria 'Panama Belgeleri' gerekçesiyle istifa etti.
15.04.2016 Dünya
Sızıntı kaynağına polis operasyonu
Sızıntı kaynağına polis operasyonu Orta Amerika ülkelerinden Panama’da polis, ‘Panama Belgeleri’ skandalının baş aktörü konumundaki hukuk firması Mossack Fonseca’nın genel merkezine baskın düzenledi...
13.04.2016 Dünya
Panama Belgeleri: Mossack Fonseca'ya polis baskını
Panama Belgeleri: Mossack Fonseca'ya polis baskını Panama Belgeleri sızıntısının merkezindeki hukuki danışmanlık firması Mossack Fonseca'nın genel merkezine polis baskın yaptı.
13.04.2016 Dünya
Cameron’dan kendini aklama hamlesi
Cameron’dan kendini aklama hamlesi PANAMA Belgeleri’nde offshore şirketlerde hisseleri bulunduğunu itiraf eden İngiltere Başbakanı David Cameron, kamuoyunu kandırmakla suçlanırken üzerindeki baskıdan kurtulmak için vergi kaçakçılığına karşı yeni bir kanun çıkarmaya hazırlanıyor.
11.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Panama Belgeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panama belgeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.