Pamukkale Üniversitesi

Pamukkale Üniversitesi

Son dakika pamukkale üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pamukkale üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pamukkale üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pamukkale Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pamukkale üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 871 pamukkale üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm pamukkale üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü
Paylaşım yaptığı yaylada kullandığı ATV ile uçurama yuvarlanıp öldü Denizli'de Bağbaşı Yaylası'ndan sosyal medya paylaşımı yaptıktan 2 saat sonra kullandığı ATV ile uçuruma yuvarlanan Okan Meydan (30), hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi Denizli'nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü tarih öğretmeni Süleyman Çabuk (45), hayatını kaybetti. Çabuk'un motosikletini 12 gün önce satın aldığı, balık tutmaktan dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru Denizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale'yi 2023'te 2 milyon 200 bin kişi ziyaret etti. 2022 yılında 1 milyon 850 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale, kendi rekorunu kırdı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Hierapolis Örenyeri'nin ışıklandırılması ve gece müzeciliğine açılmasıyla bu rakamın 2024 yılında daha da artacağını söyledi.
31.12.2023 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş (20) kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi, durumu ağır olan arkadaşı Muhammet Yahya Batulu'nun (17) tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kaçan sürücüsü ise aranıyor.
22.12.2023 Gündem
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi
Eşi Mine'yi öldürüp gömen cani koca için karar verildi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl ağustos ayında ortadan kaybolan eşi, 1 çocuk annesi Mine Kocadağ'ı (26), çıktığı televizyon programında boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf eden ve tutuklanan Mithat Kocadağ (33) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
5.09.2023 Yaşam
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu
Denizli'de vahşet! Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı, sebebi belli oldu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, boşanma aşamasındaki Ahmet Ulubey (52) tarafından markette silahla başından vurulan Elif Ulubey (47), hastanede verdiği ifadesinde, eşinin konuşmak istediğini, kendisi bu teklifi reddedince de önce havaya ardından da kaçmaya çalışırken arkasından ateş ettiğini söylediği belirtildi. Aynı tabancayla yaşamına son veren Ahmet Ulubey'in cenazesi ise toprağa verildi.
15.08.2023 Gündem
İntikam paylaşımından 8 saat sonra öldürüldü! Çifte cinayet sanığının kardeşine kanlı infaz
İntikam paylaşımından 8 saat sonra öldürüldü! Çifte cinayet sanığının kardeşine kanlı infaz Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, geçen yıl Hasan Akköse (19) ile İsmail Yalçın'ı (17) öldürüp, cesetlerini su kuyusuna atarak yaktıktan sonra üzerlerini taşla kapattığı belirlenip tutuklanan ve hakkında dava açılan Mustafa Akköse'nin (34) kardeşi Kemal Akköse (25), otomobilinde av tüfeğiyle öldürüldü. Olaydan 8 saat önce, Hasan Akköse'nin annesi A.K.'nin sosyal medya hesabından oğlunun fotoğrafını koyup üzerine 'Söz intikamın alıcam kuzum' yazıp, paylaştığı ortaya çıktı. Polis, şüpheli olarak A.K.'nin boşandığı Y.A.'yı gözaltına aldı.
10.08.2023 Gündem
Çalışma hayatında bir ilki gerçekleştirdiler! Yeni babalara haftalık 1 gün ekstra izin imkanı
Çalışma hayatında bir ilki gerçekleştirdiler! Yeni babalara haftalık 1 gün ekstra izin imkanı Denizli’de PAÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’in önerisiyle, bir tekstil fabrikasında eşleri doğum yapan erkek çalışanlara 4 ay boyunca haftada 1 gün ekstra izin verme kararı alındı.
8.08.2023 Çalışma Hayatı
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir geri dönüşüm depolama tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında gökyüzünü kaplayan siyah duman şehrin her yerinden görünürken, yanan tesisin yanında bulunan doğal gaz dolum tesisine alevlerin sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti.
29.07.2023 Gündem
PAÜ Tıp Fakültesi’nden dünyada ilk!
PAÜ Tıp Fakültesi’nden dünyada ilk! Birçok yeni çalışmaya imza atan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, idrar kaçırma hastalığında da kullanılabilecek yeni bir tedavi yöntemi geliştirdi.
21.07.2023 Sağlık
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu
Anne ile kızı sınıfta sıra arkadaşı olup, birlikte mezun oldu Denizli'de 2 yıl önce birlikte üniversite sınavına giren Dilek Baş (50) ile kızı Gizem Baş (30) aynı bölümü kazanıp, sıra arkadaşı oldu. Anne ile kızı bu yıl Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'ndan birlikte mezun oldu.
27.06.2023 Yaşam
26 yaşındaki Buse'ye silahlı saldırı! Müteahhit saplantılı aşık çıktı, tetikçi tutmuş
26 yaşındaki Buse'ye silahlı saldırı! Müteahhit saplantılı aşık çıktı, tetikçi tutmuş Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, evinden çıktıktan sonra bindiği otomobilin önü motosikletli kişi tarafından kesilip, bacağından tabancayla vurulan Buse Bulut'u (26), kendisine saplantı derecede aşık olan Müteahhit Ekrem Boz'un (45) vurdurduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Boz ile 15 bin liraya tuttuğu tetikçi Serhat Kösen (23), tutuklandı.
21.06.2023 Yaşam
Kocasının sevgilisinden olan bebeğin üzerine asitli madde attı
Kocasının sevgilisinden olan bebeğin üzerine asitli madde attı Denizli'de, Kerzi Yılmaz (40), evi terk eden eşi Gökhan Yılmaz'ın (43) birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu sevgilisi S.G.'nin evini basıp, annesinin kucağındaki 2 aylık bebeği Hamdi Y.'yi, üzerine asitli sıvı döküp ağır yaraladı. Suçlamaları reddedip kendisine kumpas kurulduğunu ileri süren Kerzi Yılmaz, tutuklandı.
18.04.2023 Yaşam
1 yıl önce evlenmişlerdi! Emel, tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü
1 yıl önce evlenmişlerdi! Emel, tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Emel Ener (35) geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi Barış Selahattin Ener'i (55) sırtından bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Emel Ener'in ilk ifadesinde, eşinin kendisine saldırması üzerine cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.
27.03.2023 Yaşam
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı Denizli'de kan donduran bir cinayet yaşandı. Hıdır T. (50), eşi ve 2 çocuğunun annesi Arzu T.'yi (47) kızı B.T.'nin (15) gözü önünde silahıyla vurarak katletti. Olay sonrası kızını evden çıkarıp kapıyı kilitleyen Hıdır T., daha sonra aynı silahla intihar etti. Olaya şahit olan B.T, cinayeti önlemeye çalıştı ve kan donduran sözlerle o anları anlattı. İşte haberin detayları...
13.03.2023 Yaşam
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendisinden habersiz 'kürtaj' olduğunu ileri sürdüğü eşi Elif Irmak'ı (19) dışarı çıkarıp saçından sürükledikten sonra bıçaklayarak öldüren Ahmet Emre Irmak (25) hakkında müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı ve bebek aldırmadığı ortaya çıktı. İddianamede, sanık Ahmet Emre Irmak'ın savunmasına itibar edilmemesi ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.
2.03.2023 Gündem
Uyuşturucudan cezaevine giren genç kız, kriz geçirip öldü
Uyuşturucudan cezaevine giren genç kız, kriz geçirip öldü Denizli'de uyuşturucu ticareti yapma suçundan cezaevine giren genç kız, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.02.2023 Yaşam
Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in özgeçmişi!
Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in özgeçmişi! Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek zaman zaman gündeme geliyor, hayatı merak ediliyor. Peki, Honaz Belediye Başkanı kim, hangi partiden? İşte Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in hayatı hakkında merak ediliyor…
4.02.2023 Gündem
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. Öte yandan korkunç cinayetteki TikTok detayı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pamukkale Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pamukkale üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.