Paket

Paket

Son dakika paket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paket gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.818 paket haberi bulunmuştur. Tüm paket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL?
Sigara zammı 4 Nisan 2024: Sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz, en pahalı bir paket sigara kaç TL? Sigara fiyatları yapılan son zamla birlikte merak ediliyor. 4 Nisan 2024 Perşembe gününden geçerli olmak üzere en ucuz ve en pahalı bir paket sigaranın fiyatı değişti. Sigaraya zam geldi mi sorusu da gündem oldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı'ndan konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama gelmişti. Peki 4 Nisan sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası bir paket en ucuz sigara kaç TL? İşte liste...
4.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı.
26.03.2024 Adana
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak
Sigara paketlerinde yeni dönem! Artık fiyatı da yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu Adana’da narkotik polislerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden çok miktarda uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve çelik yelek çıktı. Gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.03.2024 Adana
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz"
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz" Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı.
5.03.2024 Adana
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar
Törenle ruhsatlarını aldılar: Avukatlığa ilk adımı attılar Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 25 stajyer avukat, Adliye Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle ruhsatlarını aldılar.
1.03.2024 Adana
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz Farklı ihtiyaçlara özel geliştirdiği ürün ve servislerle kullanıcılarına avantajlar sunan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdi. Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
23.02.2024 Ekonomi
Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli Tarifi: Bodrum Güzeli nasıl yapılır? 20 Şubat Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli malzemeleri ve yapımı
Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli Tarifi: Bodrum Güzeli nasıl yapılır? 20 Şubat Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli malzemeleri ve yapımı Gelinim Mutfakta 1327. Bölümünde Bodrum Güzeli yapıldı. Peki, Bodrum Güzeli nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli tarifi…
20.02.2024 Yaşam
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı Yeni destek paketini açıklayan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu paket ile esnaflara maliyet avantajı sağlayacak. Uygulama kapsamında müşterilerin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde esnaflar tercihlerine göre 2 seçenek kullanabilecek.
14.02.2024 Ekonomi
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı?
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı? Pegasus'un ücretsiz sunduğu kabin bagajı hakkını ekonomi sınıfı biletlerden kaldıracağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasının ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.02.2024 Ekonomi
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçmek için Litvanya'dan yola çıkan Türk tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 54 bin Euro para ele geçirildi.
3.02.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
TFF'den yayın ihalesi açıklaması
TFF'den yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Süper Lig
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi?
Boey gidiyor mu, Sacha Boey transfer oldu mu? Boey sözleşmesi ne zaman bitiyor, Boey gitti mi? Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sacha Boey’in Bayern Münih yolunda olduğu transfer haberiyle gündem oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar “Sacha Boey gidiyor mu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte Sacha Boey transfer detayları…
26.01.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Paket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.