Özlem Zengin

Özlem Zengin

Son dakika Özlem Zengin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özlem Zengin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özlem Zengin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Zengin

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan özlem zengin geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 297 özlem zengin haberi bulunmuÅŸtur. Tüm özlem zengin haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduÄŸu anlamına gelmiyor
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduÄŸu anlamına gelmiyorKara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eÅŸi Engin Polat'ın da aralarında bulunduÄŸu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, KürÅŸat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye kararına iliÅŸkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarda bulundu. Tunç, "Yargı eninde sonunda en doÄŸru kararı verir. Toplum vicdanını rahatlatır. Yargımıza güvenelim." dedi.
7.09.2024Gündem
Emekli bayram ikramiyesine iliÅŸkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine iliÅŸkin düzenleme TBMM'ye sunulduYargı hizmetlerinin etkinliÄŸinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM BaÅŸkanlığı'na sunuldu. TBMM BaÅŸkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine iliÅŸkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024Gündem
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Peki, Milli yas nedir? Milli yas ilan etme yetkisi kime aittir, Milli yas kim ilan eder? Milli yas ilan edilince ne olur, işe gidilir mi, Milli yas günleri resmi tatil mi? Milli yas hangi durumlarda ilan edilir?
19.10.2023Gündem
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecek
Filistin için 3 günlük milli yas ilan edilecekAK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin, Filistin'de hayatını kaybedenler için CumhurbaÅŸkanlığı kararnamesi ile 3 gün milli yas ilan edileceÄŸini belirtti.
18.10.2023Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık baÅŸladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık baÅŸladıAK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık baÅŸvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023Gündem
Numan KurtulmuÅŸ, Meclis BaÅŸkanlığı için baÅŸvuru yaptı
Numan KurtulmuÅŸ, Meclis BaÅŸkanlığı için baÅŸvuru yaptıAK Partili Numan KurtulmuÅŸ, TBMM BaÅŸkanlığı için dilekçesini verdi. KurtulmuÅŸ TBMM'de açıklamalarda bulundu. KurtulmuÅŸ, konuÅŸmasında "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri ÅŸahsımı TBMM BaÅŸkanlığı için aday gösterdiler. Bugün ÅŸahsi dilekçemi vererek süreci baÅŸlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir" dedi.
6.06.2023Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş olduAK Parti, TBMM Başkanlığı için AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ismi üzerinde anlaştı.
5.06.2023Gündem
AK Parti'nin A Takımı belli oldu
AK Parti'nin A Takımı belli olduTBMM AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimde Abdullah Güler grup başkanı, Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Leyla Şahin Usta grup başkan vekili seçildi.
3.06.2023Gündem
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip ettiCumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı Meclis'te, Geçici TBMM BaÅŸkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali KumbuzoÄŸlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023Gündem
Meclis baÅŸkanı seçim süreci bugün baÅŸlıyor
Meclis baÅŸkanı seçim süreci bugün baÅŸlıyorTBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle baÅŸlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis baÅŸkanı ve siyasi partilerin grup baÅŸkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023Gündem
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu
AK Parti Meclis grup yönetimi belli olduAK Parti Meclis Grup Yönetimi belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Åžahin Usta, M. Emin AkbaÅŸoÄŸlu, Bahadır YeniÅŸehirlioÄŸlu Grup BaÅŸkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup BaÅŸkanı olacak.
30.05.2023Gündem
AK Partili Zengin: KılıçdaroÄŸlu ve çevresinde müthiÅŸ keskin dönüÅŸler var
AK Partili Zengin: KılıçdaroÄŸlu ve çevresinde müthiÅŸ keskin dönüÅŸler varAK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin, CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.
23.05.2023Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, Ä°YÄ° Parti’den 5, TÄ°P’ten 1 ve YeÅŸil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı14 Mayıs CumhurbaÅŸkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi deÄŸiÅŸmedi. Meclis’te çoÄŸunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluÅŸan Cumhur Ä°ttifakı’nda oldu. Millet Ä°ttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023Gündem
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük deÄŸiÅŸecek" sözlerine tepki
AK Parti'li Özlem Zengin'den Babacan'ın "Türklük deÄŸiÅŸecek" sözlerine tepkiAK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin, CNN TÃœRK'e gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. DEVA partisi Genel BaÅŸkanı Ali Babacan'ın "Türklük deÄŸiÅŸecek" sözüne tepki gösteren Zengin, "Rahatsız edici. Türkiye'de vatandaÅŸlık tanımıyla bir itiraz yok. VatandaÅŸlık tanımı üzerinde konuÅŸmak kolay olmamalı." dedi. Zengin, "CumhurbaÅŸkanımız ilk turda seçilecek. AK Parti de Meclis'te birinci parti olacak" ifadelerini kullandı.Â
4.05.2023Gündem
Meclis'te 'cumhurbaÅŸkanı aday gösterme' süreci baÅŸlıyor
Meclis'te 'cumhurbaÅŸkanı aday gösterme' süreci baÅŸlıyorSeçim takvimi uyarınca, 14 Mayıs CumhurbaÅŸkanlığı Seçimi için Meclis'te grubu bulunan partilerin, adaylarını kesinleÅŸtirmeleri gerekiyor. Bu kapsamda, grupların adaylık süreçleri baÅŸladı. CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu parti gruplarınca aday gösterilecek.
15.03.2023Gündem
EYT ile ilgili yeni açıklama! Staj ve çıraklık maÄŸdurlarının durumu ne olacak?
EYT ile ilgili yeni açıklama! Staj ve çıraklık maÄŸdurlarının durumu ne olacak?EYT düzenlemesi ile ilgili yeni geliÅŸmeler vatandaÅŸlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle staj sigortaları ile ilgili deÄŸiÅŸiklik olup olmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin'nden EYT ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi. Ä°ÅŸte merak edilen detaylar...
EYT'de flaÅŸ geliÅŸme! Bir aÅŸama daha geçildi
EYT'de flaÅŸ geliÅŸme! Bir aÅŸama daha geçildiEmeklilikte YaÅŸa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti grubuna, bakanlık bürokratları tarafından sunum yapıldı.
18.01.2023Gündem
AK Parti 'baÅŸörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret etti
AK Parti 'baÅŸörtüsü düzenlemesi' için MHP'yi ziyaret ettiAK Parti, başörtüsüne anayasal güvenceyi içeren düzenlemeye iliÅŸkin MHP’yi ziyaret etti. AK Parti Grup BaÅŸkanı Ä°smet Yılmaz, 'Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi teklifini önümüzdeki hafta komisyon gündemine alma konusunda mutabık kaldık.' dedi.
11.01.2023Gündem
6 yaşındaki çocuÄŸa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklama
6 yaşındaki çocuÄŸa istismar skandalı ile ilgili Özlem Zengin'den açıklamaSeçim ufukta göründükçe siyasetin gündemi de hareketleniyor. Ä°mamoÄŸlu'na hapis cezasından başörtüsüne anayasal güvence getiren teklife çok sayıda sıcak baÅŸlık tartışma konusu. AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin, CNN TÃœRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme dair sorularını yanıtladı.
16.12.2022Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezasıTürkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022Gündem
BaÅŸörtüsüne anayasal güvence teklifi! AK Parti'den yeni açıklama geldi
BaÅŸörtüsüne anayasal güvence teklifi! AK Parti'den yeni açıklama geldiBaşörtüsüne anayasal güvence teklifiyle ilgili konuÅŸan AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Özlem Zengin, "336 milletvekilimizin imzasıyla Meclis BaÅŸkanımıza götürerek teklifimizi vermiÅŸ olacağız." dedi.
9.12.2022Siyaset
6 yaşındaki kız çocuÄŸunun evlendirilmesine AK Parti'den peÅŸ peÅŸe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuÄŸunun evlendirilmesine AK Parti'den peÅŸ peÅŸe tepkiler6 yaşında bir kız çocuÄŸunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peÅŸ peÅŸe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı ÅŸiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiÄŸi müfettiÅŸ göreve baÅŸladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022Gündem
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısı
Beştepe'de Erdoğan başkanlığında Anayasa toplantısıBeştepe'de Anayasa toplantısı gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıya Meclis Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Özlem Zengin, Yavuz Atar, Yılmaz Tunç ve Mehmet Uçum katıldı.
7.12.2022Gündem
TBMM'de 'Kürtçe konuÅŸma' gerginliÄŸi
TBMM'de 'Kürtçe konuÅŸma' gerginliÄŸiTBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuÅŸma' gerginliÄŸi yaÅŸandı. HDP Diyarbakır Milletvekili Ä°mam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuÅŸmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuÅŸmasına engel olan Meclis BaÅŸkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuÅŸmanın tümünü yapamaz arkadaÅŸlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Zengin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem zengin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.