Özgü Kaya

Özgü Kaya

Son dakika Özgü Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özgü Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özgü Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgü Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgü kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 özgü kaya haberi bulunmuştur. Tüm özgü kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması!
'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven’den evlilik ve çocuk açıklaması! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Magazin
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen!
Özgü Kaya'dan Eren Ören'e: İyi ki sen! Özgü Kaya, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş' dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Eren Ören'in doğum gününü Instagram hesabından kutladı.
21.10.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var?
Üç Kız Kardeş 3. sezon oyuncuları kimler? Üç Kız Kardeş yeni sezonda kimler var? Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 3. sezonu için seyirci ekran başına geçti. Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Gökberk Demirci'nin rol aldığı dizinin yeni sezonunda sürpriz isimler yer aldı. Sıkı takipçiler diziye katılan yeni isimleri araştırmaya başladı. İşte Kanal D Üç Kız Kardeş yeni sezon oyuncu kadrosu...
19.09.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı!
Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı: Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıktı, kimse vedalaşmadı! Üç Kız Kardeş 54 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Gökberk Demirci, Berker Güven'in yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanında Dönüş'ün kardeşlerine söyledikleri yer aldı. "Kırmızı kapılı evden 3 kız kardeş çıkarken kimse birbiriyle vedalaşmadı"
14.09.2023 Televizyon
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı!
Özgü Kaya tatil pozlarıyla olay yarattı! 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya, dizinin sezon arası vermesinin ardından tatile çıktı. Amsterdam ve Brüksel'e giden güzel oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kaya'nın paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.
25.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor?
Üç Kız Kardeş 2. sezon ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş 2 sezon ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerind Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Ayçin İnci'nin yer aldığı dizi bu akşam sezon finali yapıyor. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
13.06.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 52’nci bölümüyle Total kategoride 4.91 reyting ve yüzde 14.21 izlenme payı, Ab’de 3.88 reyting ve yüzde12.58 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
7.06.2023 Televizyon
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü!
Dönüş evlatlıksa Derya dayaklık dediler! Üç Kız Kardeş dizisinde gerçek ortaya döküldü! Üç Kız Kardeş 51 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Derya gerçeği Dönüş'ün yüzüne yüzüne vurdu. Evlatlık olduğu gerçeğiyle yüzleşen Dönüş yıkıldı. Öte yandan Kartal ve Türkan uyumu da dikkat çekti.
23.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu? 16 Mayıs Üç Kız Kardeş neden yayınlanmadı? 16 Mayıs Kanal D yayın akışı
Üç Kız Kardeş bu akşam yok mu? 16 Mayıs Üç Kız Kardeş neden yayınlanmadı? 16 Mayıs Kanal D yayın akışı Üç Kız Kardeş bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş 16 Mayıs neden yayınlanmadı araştırması sürerken Kanal D yayın akışı da araştırılan bir konu oldu. Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Cumhurbaşkanı özel programının yayınlanacağı bu akşam Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm tarihi de belli oldu.
16.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede!
Üç Kız Kardeş yine zirvede! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 49’uncu bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.26 reyting ve yüzde 13.47 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 47’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı
26.04.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş'in Derya’sı Melisa Berberoğlu: Ayvalık'ı çok sevdik
'Üç Kız Kardeş'in Derya’sı Melisa Berberoğlu: Ayvalık'ı çok sevdik Üç Kız Kardeş dizisinde Derya karakterine hayat veren Melis Berberoğlu hem rolü hem ilgiyle izlenen diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
18.04.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek!
Üç Kız Kardeş ’in Türkan’ı Özgü Kaya bu kez de sesiyle izleyicileri mest edecek! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
16.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım!
Üç Kız Kardeş'ten aşk kokan tanıtım! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 45’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Yeni bölüm tanıtımında Türkan kötü günleri geride bırakıyor.
12.04.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk!
Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz konuk! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’e Seda Aydoğan konuk oluyor.
3.04.2023 Televizyon
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan çok özel açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan çok özel açıklamalar! Kanal D’nin iki sezondur ekrana damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin hayranları “Türkan’cılar” ve “Somer’ciler” olmak üzere ikiye bölündü.
15.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı!
Üç Kız Kardeş yine zirvede yer aldı! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 40’ıncı bölümüyle total’de 5.99 reyting, 14.95 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizi oldu.
8.03.2023 Televizyon
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?
Türkan, Somer'den intikamını aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam izleyici ile buluştu. Üç Kız Kardeş'in son bölümüne Türkan ve Somer arasındaki hesaplaşma damga vurdu.
8.03.2023 Magazin
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar!
Ekranın Üç Kız Kardeş'inden samimi açıklamalar! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
7.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgü Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgü kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.