Özel Güvenlik Görevlisi

Özel Güvenlik Görevlisi

Son dakika özel güvenlik görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel güvenlik görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel güvenlik görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Güvenlik Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel güvenlik görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.791 özel güvenlik görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm özel güvenlik görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları 108. ÖGG dönem soruları ve cevapları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ve cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü 108.dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Yenileme Eğitimi sınavları düzenlendi. 100 soru sorulan sınavda soruların doğru cevapları sorgulanıyor. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkilemeyecek. Peki, 108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır? EGM Özel Güvenlik Görevlisi 107. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel güvenlik sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde yapıldı. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları için yapılan araştırmalar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) takvimine göre ÖGG sınavı 26 Ağustos 2023 tarihinde yapıldı. Sınav geride kalırken adaylar gözlerine sonuç takvimine çevirdi. ÖGG sınavına katılım sağlayan adaylar, sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı?
15.09.2023 Personel Alımı
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi!
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi! Ordu'da yaşayan A.A. (26), sosyal medyadan aldığı tanışma mesajıyla şoke oldu. Karşısındaki kişiye, "İn misin, cin misin" diye sordu. Konuştuğu İ.S'nin, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" mesajıyla hem evini, hem şehrini terk eden kadın, "Bir ay önce de evde muska bulmuştum. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık "Polise söylesen onlar da göremez" diyerek cinlik yapmaya çalışan adama "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı.
7.09.2023 Yaşam
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı?
(Özel güvenlik sınav sonuçları sorgulama ekranı) 103. özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? ÖGG (Özel Güvenlik) sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları sorgulama süreci başladı. 24 Haziran'da özel güvenlik görevlisi olmak için sınava katılan vatandaşlar Özel Güvenlik Görevlisi 103. ÖGG sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Özel Güvenlik 103. Temel Eğitim ve 79. Yenileme Eğitimi Sınavı ÖGG sonuçları adayların T.C. kimlik numaraları ile sorgulanabilecek. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, 10. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı...
18.07.2023 Çalışma Hayatı
Antalya'da feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı
Antalya'da feci kaza! 1 ölü, 4 yaralı Antalya-Alanya D400 kara yolunun Orta Mahalle Belek Kavşağı üst geçidinde feci kaza. Otomobille hafif ticari aracın çarpıştığı kazada, özel güvenlik görevlisi Yunus Sarı (37) hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
4.07.2023 Gündem
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir?
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? Kamuda ve özel sektör için yayınlanan iş ilanlarında en çok güvenlik görevlisi alımları dikkati çekiyor. Sayıca çok fazla güvenlik görevlisi ilanına denk gelmek mümkün. Pek çok sektöre göre iş bulmak daha kolay olduğu için iş arama sürecindekilerin tercih ettiği alanlardan olan güvenlik sektöründe çalışmak için öncelikli olarak güvenlik sertifikası almak gerekiyor. Çoğu kişi bu alanda çalışmak için hangi aşamaların olduğunu merak ediyor. Peki, Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? İşte detaylar...
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı Şanlıurfa'da sigara içtiği için kendisini uyaran müdür yardımcısı ile tartışan lise öğrencisi İsa D., pompalı tüfek ile okulu bastı. İsa D.’nin açtığı ateşte 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı, İsa D. polis ekiplerince gözaltına alındı.
27.04.2023 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar Beyoğlu'da sahte polis üniforması giyen 4 gaspçı, Lübnanlı iş insanının evinde ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasp etti. Adamı darp da eden gaspçılar, plastik kelepçe takıp silah zoruyla onu araca bindirip kaçırdı. Sahte polisler adamın eşinden istedikleri fidyeyi almaya gelince Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen anlar kameralara yansıdı.
14.04.2023 Gündem
İş arayan binlerce kişiye müjde! KPSS şartı yok, işte açılan kadrolar
İş arayan binlerce kişiye müjde! KPSS şartı yok, işte açılan kadrolar Fabrikaların üretim artışına gitmesi ve turizm gibi hizmet sektörlerinde sezonun yaklaşması nedeniyle yoğun eleman arayışı var. İŞKUR güncel 123 bin açık iş ilanı bulunuyor. Peki hangi alanda kaç kişi alınacak? İşte detaylar...
12.04.2023 Çalışan Hakları
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak'
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak' Diyarbakır’da, depreme iş yerinde yakalanan özel güvenlik görevlisi İrfan Çelik (35), kapı zilinden sarsıntı anında ses çıkaran sistem geliştirerek evinin duvarına montajladı. Bugüne kadar yaşadığı en şiddetti deprem olduğunu vurgulayan Çelik, uykusunun ağır olduğunu belirterek, “Depremden sonra bazı tedbirler almak istedim. Kendimce sensör yaptım. Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak sistem yaptım” dedi.
22.03.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'da, husumetli 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Osman Çetin (37) hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi, gözaltına alındı.
3.02.2023 Gündem
Nitelik kodları! KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı, ortaöğretim, önlisans, lisans Tarım Bakanlığı 7300, 7303, 6551, 4524, 65,14, 4525, 4502 nitelik kodları ne?
Nitelik kodları! KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı, ortaöğretim, önlisans, lisans Tarım Bakanlığı 7300, 7303, 6551, 4524, 65,14, 4525, 4502 nitelik kodları ne? Tarım Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzunun açıklanmasıyla nitelik kodu için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı? İşte ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS tercihleri kodları…
16.12.2022 Eğitim
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak! Yayımlanan ilana göre, 14 sözleşmeli tekniker, 8 şoför, 26 hizmetli, 17 koruma ve güvenlik görevlisi ile 6 avukat alacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
5.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş"
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş" 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bir dönemin en çok konuşulan ismi Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun son hali şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Magazin
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel  alımı başvuru şartları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, müdürlüğün, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine büro personeli, temizlik Görevlisi ve sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji personel alımı şartları ne? İşte Büro personeli, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı ile ilgili detaylar…
5.10.2022 Personel Alımı
Tekirdağ'da özel güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü! İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı...
Tekirdağ'da özel güvenlik görevlisinin şüpheli ölümü! İşe gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı... Tekirdağ Çorlu’da işe gitmemesi üzerine haber alınamayan 52 yaşındaki özel güvenlik görevlisi, 1 gün sonra evinde ölü bulundu.
28.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özel Güvenlik Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel güvenlik görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.