Özel Güvenlik

Özel Güvenlik

Son dakika özel güvenlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel güvenlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel güvenlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Güvenlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel güvenlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.100 özel güvenlik haberi bulunmuştur. Tüm özel güvenlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG) 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kılavuzda 2024 yılının ikinci sınavı için saat ve süre bilgileri yanı sıra soru sayısı ve sonuç açıklanma tarihine de yer verilmişti. Peki, 108. dönem ÖGG sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor, kaç dakika sürecek? İşte 2024 ÖGG sınav soru ve cevapları
27.04.2024 Gündem
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024! Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır?
Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024! Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır? 24 Şubat'ta sınava giren binlerce adayın ÖGG sınav sonucu açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sonuçları paylaştı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Peki, Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır? İşte Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları)  EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları) EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? EGM ÖGG sınav sonuçları için aramalar arttı. 107. dönem özel güvenlik sınav sonuçları ile ilgili duyurusunun gelip gelemediği merak konusu oldu. EGM ÖGG sınav sonucunun bugün yayınlanması bekleniyor. 107. dönem Özel Güvenlik Sınav sonuçları sınava katılan adaylar arama motorlarına yöneldi ve ÖGG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. İşte EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları ile ilgili detaylar…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? ÖGG sınavlarına katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Hem silahlı hem de silahsız güvenlik alanında çalışmak isteyenler ile yenileme eğitimi sınavlarına girenler, sonuçlara odaklanmış durumda. 107. Temel Eğitim Sınavı ve 83. Yenileme Eğitimi Sınavı, 24 Şubat'ta gerçekleştirildi. ÖGG sınav sonuçları, egm.gov.tr adresinden duyurulacak. Adaylar, sonuçlara T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik koduyla erişebilecekler. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖGG sınav sonuçlarına ilişkin tarihler...
14.03.2024 Gündem
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır? EGM Özel Güvenlik Görevlisi 107. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel güvenlik sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde yapıldı. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Özel Güvenlik 107. temel eğitim sınav yerleri açıklandı mı? 2024 ÖGG sınavı hangi tarihte?
Özel Güvenlik 107. temel eğitim sınav yerleri açıklandı mı? 2024 ÖGG sınavı hangi tarihte? Özel Güvenlik Sınavı için geri sayım başladı. 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik Sınavına girecek adaylar sınav giriş belgesinin yayımlanacağı tarihi araştırmaya başladı. ÖGG sınavına ilişkin tüm detaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı.
15.02.2024 Gündem
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilik açıkladı! Gabar Dağı 15 günlük geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, merkez ve Güçlükonak ilçeleri sınırlarındaki Gabar Dağı bölgesinin, 10-24 Şubat tarihlerinde 'Geçici Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru?
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru? Özel güvenlik şubat sınavı 2024 ne zaman? Özel güvenlik 2024 sınav tarihleri için aramalar yoğunlaştı. 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi ÖGG sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava katılacak öğrenciler, ÖGG sınavı ne zaman, sorusuna yanıt arıyor. Sınava az bir süre kala sınav yerleri giriş belgesi ÖGNET üzerinden erişime sunuldu. İşte özel güvenlik 2024 sınav tarihleri…
10.02.2024 Çalışma Hayatı
İŞKUR resmen duyurdu! Binlerce kişi işe yerleştirilecek, en çok personel aranan meslekler ise tek tek açıklandı
İŞKUR resmen duyurdu! Binlerce kişi işe yerleştirilecek, en çok personel aranan meslekler ise tek tek açıklandı İŞKUR'dan yeni açıklama geldi. İş arayan milyonları yakından ilgilendiriyor. Binlerce yeni personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu Aralık ayına ilişkin istatistikleri yayımladı. İşkur'un verilerine göre Aralık ayında İŞKUR aracılığıyla 83.407’si (%60,1) erkek, 55.482’si (%39,9) kadın olmak üzere 138.889 işe yerleştirildi. En çok iş açığı özel güvenlik sektöründe oluştu. İşte tüm detaylar...
10.01.2024 Çalışma Hayatı
Terörle mücadelede 38 operasyon
Terörle mücadelede 38 operasyon Kırklareli’nde terör suçları ile ilgili düzenlenen 38 operasyonda 38 şahıs yakalanırken 7 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi ve 4 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildi.
1.01.2024 Gündem
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular
Özel güvenlik görevlileri, 'göz yaşartıcı sprey'in etkilerini, önce kendileri deneyimledi! Hortuma koştular Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanlarında görevli özel güvenlik personeline, 'Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı' eğitimi verildi. Olası durumlarda kullanacak kişilerin insandaki etkisini bilmeleri amacıyla, biber gazı, ilk olarak eğitime katılan güvenlik personeline uygulandı. Eğitmenin yüzlerine biber gazı sıktığı personel, yakıcı etkiyi hissettiği gibi alandaki hortumların başına koşup yüzlerini yıkadı.
26.12.2023 Gündem
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
En çok eleman arayan meslekler açıklandı! Binlerce işçi aranıyor...
En çok eleman arayan meslekler açıklandı! Binlerce işçi aranıyor... Türkiye'de en çok işçi ve eleman arayan meslekler belli oldu. Türkiye İş Kurumu Kasım ayına ilişkin istatistikleri yayımladı. İşkur'un verilerine göre Kasım ayında 53 bin 204 erkek, 34 bin 237 kadın olmak üzere toplamda 87 bin 441 kişi işe yerleştirildi. En çok iş açığı özel güvenlik sektöründe oluştu. İşte tüm detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı.
7.12.2023 Magazin
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi
'Sarallar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Yerlikaya, 'Kafes Operasyonları' kapsamında liderliğini Özgür Saral'ın yaptığı 'Sarallar' grubu olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Örgüt ele başı Özgür Saral'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli yakalandı.
14.11.2023 Gündem
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar
Kaza yapan iki kadın terör estirdi! Polis ve gazetecilere saldırıp hastaneyi birbirine kattılar Kullandıkları otomobilin dereye uçmasıyla kaza geçirenler, kendilerine yardıma gelenlere saldırıp polise zor anlar yaşattı. Denizli'de yaşanan olayda ters yönde ilerleyip, yol kenarındaki dereye uçan otomobilden hafif sıyrıklar ile kurtulan ve alkollü oldukları öne sürülen 4 kişiden 2'si polise zorluk çıkardı. Kazazedeler arasındaki 2 kadın, polislere ve kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfür ve hakaretler edip, taş atmak istedi. Polisin kelepçeleyerek gözaltına aldığı 2 kadın, adli muayene için götürüldükleri hastanede de özel güvenlik görevlisi kadına saldırıp, saçını çekti.
23.10.2023 Gündem
ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları için yapılan araştırmalar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) takvimine göre ÖGG sınavı 26 Ağustos 2023 tarihinde yapıldı. Sınav geride kalırken adaylar gözlerine sonuç takvimine çevirdi. ÖGG sınavına katılım sağlayan adaylar, sonuçların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, ÖGG sınav sonuçları 104 saat kaçta açıklanacak? 15 Eylül ÖSGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı?
15.09.2023 Personel Alımı
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023- 2024 eğitim- öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderdi.
7.09.2023 Gündem
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi!
"Cinim, odanda yaşıyorum" mesajı genç kızın hayatını kabusa çevirdi! Ordu'da yaşayan A.A. (26), sosyal medyadan aldığı tanışma mesajıyla şoke oldu. Karşısındaki kişiye, "İn misin, cin misin" diye sordu. Konuştuğu İ.S'nin, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" mesajıyla hem evini, hem şehrini terk eden kadın, "Bir ay önce de evde muska bulmuştum. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık "Polise söylesen onlar da göremez" diyerek cinlik yapmaya çalışan adama "huzur kaçırma" suçundan soruşturma başlattı.
7.09.2023 Yaşam
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri Yeni İzmir Emniyet Müdürü Celal Sel kimdir, kaç yaşında, nereli? Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile 52 ilin ise emniyet müdürü değişti. Bu iller arasında İzmir'de yer aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Celal Sel getirildi. İşte Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in biyografisi…
2.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Güvenlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel güvenlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.