MEB'den özel çocuklar için 'eğlenceli etkinlik' takvimi
MEB'den özel çocuklar için 'eğlenceli etkinlik' takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, özel çocukların evde aileleriyle uygulayabilecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlikleri kapsayan 'Özel Çocuklarımızla Eğlenceli Etkinlikler Takvimi'nin hazırlanarak, yayımlandığını açıkladı. Bakan Ziya Selçuk, "Takvimdeki etkinlikleri tüm çocuklarımız yapabilirler" dedi.
15.05.2020 Eğitim
Emine Erdoğan: Eğitim tek bir formüle sığdırılamaz
Emine Erdoğan: Eğitim tek bir formüle sığdırılamaz Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Günümüzde her 59 çocuktan 1 tanesi otizmli olarak dünyaya geliyor. Bu rakam 1985'te yalnızca 2 bin 500 çocukta birdi. Bu olumsuz gelişmelerin sebeplerine odaklanmamız gerekiyor." dedi.
6.02.2019 Siyaset
Özel çocuklar ‘Babam' filminde rol aldılar!
Özel çocuklar ‘Babam' filminde rol aldılar! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak'ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı, başrollerinde Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı 'Babam’ filminde, Çanakkale Engelliler Vakfı'nın zihinsel engelli çocukları rol aldılar.
14.10.2017 Kültür Sanat