Özdebir

Özdebir

Son dakika ÖZDEBİR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖZDEBİR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖZDEBİR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özdebir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özdebir gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 özdebir haberi bulunmuştur. Tüm özdebir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak?
Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak?  Özel okul dernek ve platformları bir araya gelerek yaptığı açıklamada deprem bölgesinden farklı illere göç eden öğrencilerin özel okullarda ikinci dönem tam burslu okutulacağını duyurmuştu. Öğrencilerin bu kapsamda başvuru yapabileceği okullar ve kontenjanları öğrenebileceği Misafir Öğrenci Sistemi açıldı. Peki, Özel okullar depremzedelere burs mu verecek, burslu öğrenci mi alacak? Hangi özel okullar burslu öğrenci alacak? 
11.02.2023 Eğitim
Özdebir sonuç öğrenme-sorgulama sayfası açıldı mı, ÖZDEBİR sınav sonuçları açıklandı mı? ÖZDEBİR Y1222 TYT deneme sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak?
Özdebir sonuç öğrenme-sorgulama sayfası açıldı mı, ÖZDEBİR sınav sonuçları açıklandı mı? ÖZDEBİR Y1222 TYT deneme sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak? Özdebir Y212 sonuçları ne zaman açıklanacak, Özdebir Türkiye Geneli Sınav 2022 sonuçları açıklandı mı? Özdebir sonuçları merakla bekleniyor. 21-22-23-24 Ekim 2022 Özdebir YKS 1. Deneme sınav cevap anahtarı yayınlandı. 
26.10.2022 Eğitim
ÖZDEBİR TYT deneme sonuçları ne zaman açıklanacak, Özdebir deneme sonuçları açıklandı mı? ÖZDEBİR sonuçları nasıl öğrenilir?
ÖZDEBİR TYT deneme sonuçları ne zaman açıklanacak, Özdebir deneme sonuçları açıklandı mı? ÖZDEBİR sonuçları nasıl öğrenilir? ÖZDEBİR deneme sonuçları araştırması devam ediyor. Türkiye Geneli YKS (TYT+AYT+YDT) 1. Deneme Sınavı 21 Ekim Cuma, 22 Ekim Cumartesi, 23 Ekim Pazar, 24 Ekim Pazartesi günleri uygulandı. Peki, ÖZDEBİR TYT deneme sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖZDEBİR sonuç sorgulama nasıl yapılır? İşte ÖZDEBİR Türkiye geneli sınav sonuçları hakkında merak edilenler…
25.10.2022 Eğitim
ÖZDEBİR Y1222 TYT cevap anahtarı yayınlandı mı, Özdebir TYT deneme Y1222 cevapları nasıl sorgulanır? ÖZDEBİR Türkiye geneli sınav 2023 cevap anahtarı
ÖZDEBİR Y1222 TYT cevap anahtarı yayınlandı mı, Özdebir TYT deneme Y1222 cevapları nasıl sorgulanır? ÖZDEBİR Türkiye geneli sınav 2023 cevap anahtarı Özdebir cevap anahtarı 2023 için aramalar yoğunlaştı. ÖZDEBİR TYT deneme 2023 cevap anahtarı merak ediliyor. 21-22-23-24 Ekim 2022 Özdebir YKS 1. Deneme sınav cevap anahtarı yayınlandı. Peki, Özdebir TYT deneme Y1222 cevapları nasıl sorgulanır? İşte ÖZDEBİR Türkiye geneli sınav 2023 cevap anahtarı…
25.10.2022 Eğitim
Özdebir deneme sonuçları ne zaman açıklanacak? Özdebir TYT deneme cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖZDEBİR YKS sonuçları hakkında merak edilenler…
Özdebir deneme sonuçları ne zaman açıklanacak? Özdebir TYT deneme cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖZDEBİR YKS sonuçları hakkında merak edilenler… Türkiye Geneli YKS (TYT+AYT+YDT) 1. Deneme Sınavı 21 Ekim Cuma, 22 Ekim Cumartesi, 23 Ekim Pazar günü uygulandı. Son deneme ise 24 Ekim Pazartesi günü uygulanacak.  Deneme sınavına girenler arama motorlarına yönelerek “Özdebir deneme sonuçları ne zaman açıklanacak, Özdebir TYT deneme cevap anahtarı yayınlandı mı?” sorularına yanıt arama başladı.
24.10.2022 Eğitim
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, indirimli olacak
Elektrikle ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, indirimli olacak Elektrikle ilgili flaş gelişme. EPDK yeni kararı. Elektrik oyunu indirim olacak. Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak dağıtacak.
10.08.2022 Ekonomi
Bakan Özer: Öğretmenlerin özlük haklarında ciddi bir iyileşme olacak
Bakan Özer: Öğretmenlerin özlük haklarında ciddi bir iyileşme olacak Mesleki eğitime, okul öncesi eğitime erişim ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine verdikleri öneme dikkat çeken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "60 yıllık özlem olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ilk kez bu dönemde, yani 20 yılın eğitim yatırımlarını taçlandıran bir kanun olarak 14 Şubat 2022 yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İnşallah 19 Kasım'da yaptığımız sınavda başarı olduklarında, 600 bin öğretmenimiz hem ciddi bir eğitimden geçmiş olacak hem de özlük haklarında ciddi bir iyileşme olacak" dedi.
18.07.2022 Eğitim
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve... İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Komsiyon toplanıyor. Masada birden çok formül var. Asgari ücret net rakam üzerinden bakıldığında kamunun elinde 1625 liralık bir alan olduğu ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 5 bin 878 liraya yükselebileceği belirtiliyor. İşte asgüri ücrete zam için formüller ve yeni hesap...
29.06.2022 Çalışma Hayatı
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40...
Özel sektör çalışanları için 'ara zam' kararı! Resmen duyuruldu, yüzde 40... Özel sektör çalışanı milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Maaşlar artıyor. Açıklamalar art arda geldi. Yeni formül devreye alınıyor. Zam oranları netleşiyor. Giyimden sanayiye, inşaattan sermaye piyasasına çok sayıda sektörü kapsıyor. Hayat pahalılığına karşı çalışanlarını korumak isteyen patronlar ‘ara zam’ formülünü devreye aldı. Birçok sektörde iş dünyası, çalışanlarının maaşlarına yüzde 15 ila 40 arasında zam yapacak.
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü!
Eksi 40 derecede TOGG'dan yeni görüntü! Yurdun büyük bir bölümü kar yağışı altındayken çalışmaları devam eden ve seri üretime hazırlanan TOGG karlı yollarda test gerçekleştirdi.
13.03.2022 Gündem
KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Önemli adım, nakit yerine...
KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Önemli adım, nakit yerine... KDV ile ilgili son dakika açıklaması! İş dünyası uzun süredir bekliyordu. KDV alacağı konusunda önemli bir adım atıldı. İş dünyası Gelir İdaresi'ne, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devreden tutarla birlikte 168 milyar liraya ulaşan KDV alacağı için nakit yerine "çek" formülünü önerdi.
6.10.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye yeni bir lige yükseliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Türkiye yeni bir lige yükseliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde 26 yeni fabrika ve altyapıların açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye bir taraftan ayağına vurulan prangaları parçalarken dünyada yeni bir lige yükseliyor. Büyümeden sanayi üretimine, ihracattan güven endeksine kadar tüm göstergelerde yaşanan pozitif gelişmeler istihdama yansımıştır." dedi.
16.08.2021 Siyaset
Öğrencisiyle birlikte devren satılık okul!
Öğrencisiyle birlikte devren satılık okul! Pandemi nedeniyle kapanan 938 özel okula yenileri ekleniyor. Yaz tatilini bekleyen birçok okul 2 Temmuz’da tatilin başlamasıyla birlikte satış ve devir işlemlerini başlattı. Bazı okullar ise öğrencileriyle birlikte devrediliyor
11.07.2021 Gündem
Bakan Muş: Haziran dış ticaret verilerinde rekor ihracat rakamı bekliyoruz
Bakan Muş: Haziran dış ticaret verilerinde rekor ihracat rakamı bekliyoruz Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Cuma günü açıklayacağımız dış ticaret rakamları, ihracatımızın ekonomik büyümenin lokomotifi olmaya devam ettiğini gösterecektir. Haziran ayı dış ticaret verilerinde rekor ihracat rakamı beklediğimizi ifade etmek isterim" dedi.
30.06.2021 Ekonomi
Yerli ve milli 5G ürünler tanıtıldı
Yerli ve milli 5G ürünler tanıtıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, gerek ULAK baz istasyonu gerek GTENT çatısı altında ve tüm yerli ve milli ürünlerle beraber olunduğu sürece 5G'ye kavuşmanın an meselesi olduğunu belirterek, "İnşallah 5G'ye yerli ve milli imkanlarla geçen ilk ülkelerden olacağız." dedi.
23.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, işçilerle sahur yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, işçilerle sahur yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı ziyaret ederek işçilerle sahur yaptı. Oktay, "Sanayimizin çarkının çok hızlı bir şekilde dönmesi için sonuna kadar desteklerimizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz" dedi.
3.05.2021 Siyaset
ASO'dan uzaktan eğitime tablet bilgisayar desteği
ASO'dan uzaktan eğitime tablet bilgisayar desteği Ankara Sanayi Odası (ASO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan "Küçük Parmaklar Tablet Dağıtım Kampanyası'na destek vererek, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne klavyeli tablet bilgisayar bağışında bulundu.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank'tan nükleer teknoloji açıklaması
Bakan Varank'tan nükleer teknoloji açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Akkuyu Nükleer Güç Santraline (NGS) ilişkin, "İnşallah 2023 yılının sonunda ilk reaktör devreye alınacak ve burada elektrik üretilmeye başlayacak." dedi.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in acı günü
ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in acı günü Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi, iş insanı Fatma Oya Özdebir, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
5.11.2020 Ekonomi
MEB harekete geçti! Yüzde 30 indirim ve...
MEB harekete geçti! Yüzde 30 indirim ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Yüz binlerce kişinin beklediği haber geldi. MEB'yakın takibi sonucu yüzde 30 indirim geliyor. Yüz yüze eğitimin ertelenmesi nedeniyle velilerde özel okul ücretlerinde büyük indirim beklentisi oluştu. Özel okul dernekleri yüzde 5 ile yüzde 30 oranında indirim telaffuz ederken, veliler en az yüzde 50 olmasını istiyorlar.Milli Eğitim Bakanlığı ise denetimleri sıklaştırıyor.
24.08.2020 Eğitim
Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme! MEB uyarmıştı!
Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme! MEB uyarmıştı! MEB'in okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime başlaması ile ilgili kararını açıklamasının ardından isteyen özel okulların yüz yüze eğitime başlayabileceği ifade edilmişti. Ancak özel okullarda da yüz yüze eğitimin ertelenmesi nedeniyle velilerde özel okul ücretlerinde büyük indirim beklentisi oluştu. Peki, Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme!
23.08.2020 Eğitim
Özel okullar ne zaman açılıyor? Özel okulların başlayacağı tarih
Özel okullar ne zaman açılıyor? Özel okulların başlayacağı tarih Özel okullar ne zaman açılıyor sorusu internette araştırılıyor. Corona virüs önlemleri altında yeni eğitim-öğretim yılının nasıl olacağı merak edilen konular arasında geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) okulların 31 Ağustos'ta açılacağını açıklamasının ardından gözler özel okulların açılış tarihine çevrildi. Peki, Özel okullar ne zaman açılıyor? Özel okulların başlayacağı tarih...
11.08.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu...
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu... Okulların ne zaman açılacağı merak konusuydu. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu da uygun görürse ve bu iyileşme sürerse okulları 1 Haziran’dan itibaren açacakları mesajını vermişti. Haziranın ilk haftası, lise ve üniversite sınavına girecek olan 8 ve 12’nci sınıflar ile bağımsız anaokulu ve kreşler açılışa hazırlanıyor. Haziranın ikinci yarısında ise tüm kademelere ‘telafi eğitimi’ için okullar açılacak.
16.05.2020 Eğitim
Özel okullar açıkladı! Paralar iade edilecek...
Özel okullar açıkladı! Paralar iade edilecek... Milyonları ilgilendiren gelişme. Özel Okulları temsil eden 5 büyük dernek başkanı özel okullarda okuyan öğrencilerin corona virüs salgını döneminde okula gelmedikleri zaman yemek ve servis ücretlerinin iade edileceğine dair açıklama yaptı.
13.05.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı sonrası ilk adım atıldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı sonrası ilk adım atıldı! Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Made in Turkey yerine Türkiye yazın’ çıkışı işe yaradı. İş dünyası ihraç ürünlere ‘Made in Türkiye’ etiketi için harekete geçti. TİM, yasal düzenleme hazırlıyor.
22.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özdebir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özdebir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.