Öykü Karayel Kimdir

Öykü Karayel Kimdir

Öykü Karayel (d. 20 Ağustos 1990, İstanbul), Türk oyuncudur. 1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. İkiz kardeşi vardır. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. Henüz konservatuvar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı. Performansıyla önce senarist Ece Yörenç'in ardından da yapımcı Kerem Çatay'ın ilgisini çekip 20 yaşında oyuncu olmuştur. Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır. 2014 yılındaki ilk oyunu Moda Sahnesinde Katil Joe ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk adlı tv dizisine 30. bölüm ile dahil olmuş ve dizide İpek karakterini oynamaktadır.

Öykü Karayel Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öykü karayel kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 öykü karayel kimdir haberi bulunmuştur. Tüm öykü karayel kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler!
Can Bonomo’dan Öykü Karayel’e romantik sözler! Oyuncu Öykü Karayel ile 2018'de evlenen Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına aldı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo’dan yeni paylaşım geldi.
6.03.2024 Magazin
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir? Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arak dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizi ile birlikte Arak ne demek, ne anlama geliyor? Sorusun da yanıtı merak konusu oldu. İşte arak kelimesinin anlamı…
21.12.2023 Televizyon
Arak dizisi konusu nedir? Show Tv Arak dizisi oyuncuları kimler? Hangi günler yayınlanacak?
Arak dizisi konusu nedir? Show Tv Arak dizisi oyuncuları kimler? Hangi günler yayınlanacak? Arak dizisi konusu araştırılmaya devam ediyor. Yakında Show Tv'de başlayacak olan ve hikayesiyle dikkat çeken yapımın başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. Ender Mıhlar'ın yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay yazıyor. Arak hangi günler yayınlanacak? İşte Arak dizisi oyuncuları ve dizinin başlama saati...
19.11.2023 Televizyon
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu.
27.08.2023 Magazin
Öykü Karayel ve Can Bonomo tatilde: Denize girmesi ile çıkması bir oldu!
Öykü Karayel ve Can Bonomo tatilde: Denize girmesi ile çıkması bir oldu! Şarkıcı Can Bonomo, her sene olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja inen müzisyenin, denize girmesiyle çıkması bir oldu.
13.08.2023 Magazin
Tehditkâr sözler savurdu! 'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz'
Tehditkâr sözler savurdu! 'O fotoğrafları silin! Yoksa işinizden olursunuz' İrlanda ve Amerika ortak yapımı 'Kin' dizisinde rol alan Öykü Karayel'in ikiz kardeşi Ezgi Karayel, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Karayel, "Hemen sil o fotoğrafları. Artık bizi annem bile karıştırıyor" diyerek tepki gösterdi. Ezgi'nin yanında bulunan erkek arkadaşı ise basın mensuplarına yönelik tehditkâr sözleriyle dikkat çekti.
12.04.2023 Magazin
Öykü Karayel'in Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı
Öykü Karayel'in Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı Kuzey Güney dizisiyle ekranların sevilen ismi haline gelen Öykü Karayel'in, 2018 yılında evlendiği şarkıcı eşi Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı.
21.12.2022 Magazin
Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı! 'Ruhum'
Can Bonomo'dan 'Roman' paylaşımı! 'Ruhum' 2018 yılında Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın tadını çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, bu fotoğraflara bir yenisini daha ekledi.
18.10.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel, çocukları Roman ile oynamaya doyamadı
Can Bonomo ve Öykü Karayel, çocukları Roman ile oynamaya doyamadı Uzun süredir Çeşme’de tatilde olan Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti, günlerinin büyük bir kısmını oğulları Roman ile geçiriyor. Denizden çıkmayan çift, çocuklarıyla doyasıya eğlendi.
20.08.2022 Magazin
Öykü Karayel - Can Bonomo oğulları  Roman'la denizden çıkmadı
Öykü Karayel - Can Bonomo oğulları Roman'la denizden çıkmadı Şarkıcı Can Bonomo ve Öykü Karayel, mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift, 2021 yılında oğulları Roman'ı kucağına aldı. Çeşme tatilinde görüntülenen Öykü Karayel ve Can Bonomo, oğulları Roman’a deniz keyfi yaptırdı.
12.07.2022 Magazin
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?"
Öykü Karayel pişmanlığını anlattı! "Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik?" Son olarak 'Kaderimin Oyunu' adlı dizide Asiye karakterini canlandıran Öykü Karayel, 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun, eşi ile ilgili itirafı ve dövme pişmanlığı gündem oldu.
20.06.2022 Magazin
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede!
Can Bonomo ve Öykü Karayel oğulları Roman ile gezmede! 'Kuzey Güney' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Öykü Karayel ve mutlu bir evlilik sürdürdüğü başarılı müzisyen Can Bonomo, önceki akşam Roman adını verdikleri oğulları ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerden soru kabul etmeyen çiftten Öykü Karayel, Meryem Uzerli'nin "Öykü'nün oyunculuğunu çok beğeniyorum" sözlerine yanıt verdi.
19.06.2022 Magazin
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı!
Öykü Karayel'den 'Bir Başkadır' itirafı! Dijital platformda yayınlanan 'Bir Başkadır' dizisinde hayat verdiği 'Meryem' karakteriyle adından söz ettiren Öykü Karayel, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir’ programına konuk oldu.
17.05.2022 Magazin
Öykü Karayel'in gergin anları: Lütfen oğlumu çekmeyin!
Öykü Karayel'in gergin anları: Lütfen oğlumu çekmeyin! Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Oğlu Roman ile zaman geçiren oyuncu, çocuk oyun alanında gönlünce eğlendi.
12.04.2022 Magazin
Öykü Karayel: Annelik güven duygusu getiren bir şey
Öykü Karayel: Annelik güven duygusu getiren bir şey Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu evlilikleri devam eden Öykü Karayel, oğlu Roman'ı kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Karayel, anneliğin enteresan bir duygu olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, "Çok korkarak ya da üzerine deli gibi kafa patlatıp, çok düşünerek anne olmadım. Güven duygusu getiren bir şey annelik" ifadelerini kullandı.
8.04.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Can Bonomo'nun baba-oğul paylaşımına beğeni yağmuru!
Can Bonomo'nun baba-oğul paylaşımına beğeni yağmuru! Yaklaşık sekiz ay önce baba olmanın mutluluğunu yaşayan şarkıcı Can Bonomo, oğluyla verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi. 34 yaşındaki Bonomo, minik oğlu ile oyun oynarken çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
20.12.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum'
Esra Dermancıoğlu'ndan olay itiraf! 'Ben ona aşık oldum' Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dermancıoğlu, "Onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum." diyerek hayran olduğu ismi bu sözlerle açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Can Bonomo'dan aile pozu: Bonomo çetesi!
Can Bonomo'dan aile pozu: Bonomo çetesi! Ünlü şarkıcı Can Bonomo, eşi Öykü Karayel ve yedi aylık oğlu Roman ile birlikte objektif karşısına geçti.
11.11.2021 Magazin
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı
Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı Geçtiğimiz haftalarda oğlu Roman'ın yüzünü ilk kez gösteren oyuncu Öykü Karayel, önceki gün ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile buluşup; minik bebeğini gezdirdi. Çiçeği burnunda anne Karayel, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.10.2021 Magazin
Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı
Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı 2018'de nikah masasına oturan Can Bonomo ile Öykü Karayel, iki ay önce bebekleri Roman'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çift, önceki gün çocuklarını ilk kez denizle tanıştırdı.
23.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öykü Karayel Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öykü karayel kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.