Oyak

Oyak

Son dakika oyak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyak gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 oyak haberi bulunmuştur. Tüm oyak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
OYAK nema oranı ne zaman açıklanacak? OYAK KÖBF 2024 nema oranı açıklandı mı? OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü?
OYAK nema oranı ne zaman açıklanacak? OYAK KÖBF 2024 nema oranı açıklandı mı? OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü? OYNAK NEMA 2024 ne zaman açıklanacak, OYAK konut ön biriktirim fonu 2024 açıklandı? OYAK Nema ile ilgili aramalar arttı. Sosyal medyada OYAK KÖBF NEMA oranının yüzde 134 oranında verileceği iddialar yoğunlaştı. Söz konusu iddiaların ardından “OYAK konut ön biriktirim fonu NEMA 2024 yüzde 134 mü?” Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte OYAK KÖBF nema oranı ile ilgili merak edilenler…
2.03.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor Ege Endüstri geçen hafta en yüksek kazancı elde ederek yüzde 26.29 artışla birinci sıraya yerleşirken, Konya Çimento da yüzde 20.46'lık getirisiyle ikinci sırada yer aldı. Öte yandan, en büyük kayıpları yaşayan hisseler arasında sırasıyla yüzde -12.25 ve yüzde -10.21'lik değer kaybıyla Mia Teknoloji ve Oyak Çimento bulunuyor. 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 290.000.000 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyattan satışa sunulan Batı Ege GYO ile 7,00 TL'den halka arz edilen Şeker Yatırım ve 57,15 TL'den halka arz edilen ÇATES Elektrik Üretim’in yatırımcısına ne kadar kazandırdığı merak ediliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı Sermaye Piyasası Kurulu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine al, tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetindeki payları satması nedeniyle Halil İbrahim Babadağı'na idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Başkanı Gönül dün yaptığı açıklamada sosyal medya hesaplarına yönelik uyarıda bulunmuştu.
6.10.2023 Ekonomi
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
İkinci el araba satışında yeni dönem! Fabrika çıkışlı, 2 yıl garantili olacak
İkinci el araba satışında yeni dönem! Fabrika çıkışlı, 2 yıl garantili olacak İkinci el araba alma planı yapanları çok yakından ilgilendiren bir gelişme orta çıktı. İkinci el araçların üretici veya distribütörce tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde fiyattan ilanla pazarlanmasına 2024'e kadar kısıtlama getirildi. Düzenlemeye aykırı ilanlar uyarılacak, aykırı tutumu sürdürenlere 300 bin liraya kadar ceza uygulanacak. Bu süreçte ilanların yüzde 75'i kaldırıldı. Öte yandan Renault merakla beklenen fabrika çıkışlı ikinci el araç faaliyetlerini Türkiye’de devreye aldı. Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ‘Refactory’ isimli ikinci el araç yenileme merkezinde, kullanılmış otomobillerin ekspertiz, mekanik, karoser onarımı, boya işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirilecek.
26.07.2023 Ekonomi
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu!
İbrahim Tatlıses torunuyla mahkemelik oldu! İbrahim Tatlıses, bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses’in oğlu Mert Tatlıses’le evi yüzünden mahkemelik oldu.
25.05.2023 Magazin
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Borsa düşüyor mu, borsa İstanbul kapalı mı? Borsada son durum nedir?
Borsa düşüyor mu, borsa İstanbul kapalı mı? Borsada son durum nedir? Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yüzde 5 düşmesiyle endekse bağlı devre kesici uygulandı. İşlemler devam ettikten sonra düşüş yüzde 7'yi buldu. İkinci kez devre kesici uygulandı. Peki, Borsa düşüyor mu, borsa İstanbul kapalı mı? Borsada son durum nedir? Borsa neden düşüyor?
7.02.2023 Ekonomi
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu!
Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? MACKO fiyatı ve hisse kodu! Mackolik İnternet Hizmetleri Ticaret AŞ Genel Müdürü Emre Uğurlu, Mackolik’in halka arzı için bugün ve yarın talep toplanacağını belirterek, “8,5 milyon lot hisseyi halka arz ediyoruz ve 38 liralık sabit bir fiyatla çıkıyoruz. Bireysel yatırımcılara da eşit dağıtım olacak. Dolayısıyla başvuran herkesin Mackolik’e ortak olma fırsatı olacak.” dedi. Peki, Maçkolik halka arz hangi bankalar? Maçkolik halka arz eşit mi, oransal mı, fiyatı ve hisse kodu ne, ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne? Ahlatcı halka arz (AHGAZ) hangi bankalar üzerinden yapılacak? Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş halka arz süreci devam ediyor. Şirket payları oransal dağıtım yöntemiyle satışa sunuluyor. Ahlatcı doğalgaz 3 gün süreyle AHGAZ kodu ile talep toplayacak. Peki, Ahlatcı halka arz tarihleri ne zaman? Ahlatcı doğalgaz halka arz fiyatı ne, hangi bankalar üzerinden alınacak? Ahlatcı halka arz kaç lot verir? Ahlatcı doğalgaz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu? Borsa İstanbul’da günün ilk saatinde endeks %5’i bulan düşüşle 4.446 puana kadar geriledi. Düşüşün etkisiyle birçok hisse için devre kesici uygulandı. Peki, SASA düştü mü, neden düştü?
18.11.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Yeni halka arzlar! Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Alfa Solar Enerji halka arz süreci devam ediyor. Alfa Solar Enerji şirket payları oransal dağıtım ve sabit fiyatla talep toplama yönetimiyle halka arz ediliyor. ALFAS kodu ile talep toplayan şirketin halka arz bilgileri araştırılıyor. Peki, Alfa Solar Enerji hisse fiyatı ne? Alfa Solar Borsa kodu ne? Alfa Solar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir?
Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir? Hektaş sermaye artırım tarihleri belli oldu. Hektaş Ticaret T.A.Ş.'nin (HEKTS) bedelli ve bedelsiz sermaye artırım başvurusu, geçen hafta SPK tarafından onaylanmıştı. Hektaş, dün akşam saatlerinde de Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada bedelli ve bedelsiz sermaye artırımı için hak kullanım tarihlerini duyurdu. Peki, Hektaş bedelli sermaye artırımı tarihi ne, bedelli sermaye artırımı nedir?
12.10.2022 Ekonomi
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı?
Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding A.Ş. halka arz oluyor! Kiler Holding’in tamamı ortak satışı yoluyla olmak üzere toplam 97.500.000 TL nominal değerli payın halka arzı planlanıyor. Peki, Kiler Holding halka arz ne zaman? Kiler hisse fiyatı ne? Kiler Holding halka arz eşit mi, oransal mı? Kiler Holding halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri…
29.06.2022 Ekonomi
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi?
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? Yatırımcı, halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Halka arz takviminde yer alan Rubenis Tekstil halka arz ediliyor! Yatırımcı, Rubns hisse fiyatını araştırıken, Rubenis Tekstil halka arzının hangi banka üzerinden alınacağını, eşit mi yoksa oransal mı olduğunu araştırıyor. Peki, Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? İşte Rubenis halka arz talep toplama tarihleri!
29.06.2022 Ekonomi
Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne?
Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne? Rubenis Tekstil halka açılıyor. Halka arzı SPK tarafından onaylanan Rubenis Tekstil’in halka arz bilgileri yatırımcı tarafından merak ediliyor. Peki, Rubenis Tekstil halka arz ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ne zaman? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne? Rubenis Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Rubenis Tekstil halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte halka arz edilecek hisseler ile ilgili detaylar…
27.06.2022 Ekonomi
Küresel savunma sanayinde gözler Türkiye’de...
Küresel savunma sanayinde gözler Türkiye’de... Savunma sanayinin kalbi Paris'te atıyor. Türkiye'den de savunma sanayi ürünleri fuarda yerini aldı. OYAK’ın stratejik hamlesiyle Türkiye'nin zırh çeliği dahil tüm yüksek mukavemetli çelik ihtiyacını, dış kaynaklara gerek kalmadan karşılayabilen Miilux OY da zırh komponent ürünlerinin de tanıtımını ilk kez küresel arenada gerçekleştiriyor.
16.06.2022 Bilim ve Teknoloji
OYAK nema oranları açıklandı! Oyak nema ödemesi ne zaman yapılacak? İşte OYAK nema oranı!
OYAK nema oranları açıklandı! Oyak nema ödemesi ne zaman yapılacak? İşte OYAK nema oranı! Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) duyurdu! 2021 Tüfe oranının 2,3 katı bir oranında nema dağıtacak! Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun 62'nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında OYAK'ın 2021 yılı neması açıklandı. Peki, OYAK nema oranı kaç oldu? OYAK yüzde kaç verdi? OYAK kar payı ne zaman verilecek? OYAK nema dağıtımı ne zaman? İşte detaylar…
16.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Oyak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.