Otto Warmbier

Otto Warmbier

Son dakika Otto Warmbier haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Otto Warmbier ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Otto Warmbier haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otto Warmbier

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otto warmbier gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 otto warmbier haberi bulunmuştur. Tüm otto warmbier haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
Trump'tan Kuzey Kore'ye fidye ödendiği iddiasına yanıt
Trump'tan Kuzey Kore'ye fidye ödendiği iddiasına yanıt ABD Devlet Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore'de tutuklu bulunan üniversite öğrencisi Otto Warmbier'in serbest bırakılması karşılığıda, 2 milyon dolar hastane masrafının ödendiğine dair iddiaları Twitter'da yaptığı paylaşımla yalanladı.
26.04.2019 Dünya
ABD mahkemesinden Kuzey Kore'ye 501 milyon dolarlık tazminat kararı
ABD mahkemesinden Kuzey Kore'ye 501 milyon dolarlık tazminat kararı ABD'de Federal Mahkeme, Kuzey Kore yönetimini Amerikalı öğrenci Otto Warmbier'e işkence edildiği gerekçesiyle 501 milyon dolar tazminata mahkum etti.
25.12.2018 Dünya
Son dakika... 'İşkence yapmadık!'
Son dakika... 'İşkence yapmadık!' Kuzey Kore, 22 yaşındaki Amerikalı öğrenci Otto Warmbier'e gözaltında tutulduğu süre boyunca işkence yaptıkları iddialarını keskin bir dille reddetti.
28.09.2017 Dünya
ABD'den o ülkeye seyahat yasağı!
ABD'den o ülkeye seyahat yasağı! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, Kuzey Kore'ye gidecek vatandaşlara seyahat yasağı getirildiğini açıkladı
21.07.2017 Dünya
ABD'den vatandaşlarına yasak!
ABD'den vatandaşlarına yasak! ABD'nin 27 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere vatandaşlarına Kuzey Kore'ye seyahat yasağı koyacağı iddia edildi
21.07.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin serbest bıraktığı ABD'li gence otopsi yapılmayacak
Kuzey Kore'nin serbest bıraktığı ABD'li gence otopsi yapılmayacak Kuzey Kore'nin serbest bırakmasından kısa süre sonra hayatını kaybeden ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ailesi, oğullarına otopsi yapılmasını reddetti.
21.06.2017 Dünya
‘Ölümünden Kim sorumlu’
‘Ölümünden Kim sorumlu’ Kuzey Kore’de 17 ay tutuklu kaldıktan sonra ülkesine gönderilen 22 yaşındaki Amerikalı yüksek okul öğrencisi Otto Warmbier’in ailesi, oğullarının hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.06.2017 Dünya
ABD bombardıman uçakları Kore Yarımadası üzerinde uçtu
ABD bombardıman uçakları Kore Yarımadası üzerinde uçtu ABD Hava Kuvvetlerine ait iki süpersonik bombardıman uçağının, Kore yarımadası üzerinde uçtuğu bildirildi.
20.06.2017 Dünya
Kuzey Kore'nin serbest bıraktığı ABD'li öğrenci hayatını kaybetti
Kuzey Kore'nin serbest bıraktığı ABD'li öğrenci hayatını kaybetti 23 yaşındaki ABD'li öğrenci Otto Warmbier hayatını kaybetti
19.06.2017 Dünya
Komada serbest!
Komada serbest! Kuzey Kore lideri Kim Jong’un’la yakın bir dostluk kuran eski NBA yıldızı Dennis Rodman’ın dün başkent Pyongyang’ı ziyaret etmesi üzerine, Kuzey Kore yönetimi ABD’ye ‘beklenmedik’ bir jest yaptı.
13.06.2017 Dünya
Kuzey Kore, bir ABD vatandaşını daha alıkoydu
Kuzey Kore, bir ABD vatandaşını daha alıkoydu Kuzey Kore’nin bir ABD vatandaşını daha alıkoyduğu açıklandı.
7.05.2017 Dünya
Kuzey Kore'den ABD'ye tehdit
Kuzey Kore'den ABD'ye tehdit Kuzey Kore yönetimi, elindeki ABD'li mahkumları asla serbest bırakmama tehdidinde bulundu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Otto Warmbier ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otto warmbier haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.