Otostop

Otostop

Son dakika otostop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otostop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otostop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otostop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otostop gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 otostop haberi bulunmuştur. Tüm otostop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Gündem
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay
Ankara'daki bombalı saldırı girişiminde yeni detay ​Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde yaşanan bombalı eyleme ilişin yeni detaylar ortaya çıkıyor.
2.10.2023 Gündem
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü
Yunanistan’da yangın söndürme uçağı düştü Yunanistan'da devam eden orman yangınlarına müdahale eden bir söndürme uçağı alevlerin üzerine suyu bıraktıktan sonra düştü.
25.07.2023 Gündem
Çatıda çıplak halde güneşlendi! Polisleri fark edince hemen kaçtı
Çatıda çıplak halde güneşlendi! Polisleri fark edince hemen kaçtı Düzce'de, bir binanın çatısında çıplak şekilde yatıp güneşlenen erkek, ihbar üzerine gelen polis aracının sirenini duyunca kaçtı.
25.07.2023 Yaşam
Ünlü oyuncu Jenny Mollen çırılçıplak otostop çekti o anları sosyal medyada paylaştı!
Ünlü oyuncu Jenny Mollen çırılçıplak otostop çekti o anları sosyal medyada paylaştı! Ünlü oyuncu Jenny Mollen, yol kenarında çırılçıplak soyunduktan sonra, açıkta kalan yerlerini yüzgeçle kapatıp otostop çekti. Ünlü isim o anları 428 bin takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından paylaştı.
25.07.2023 Magazin
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim Artemis Sinem Karaman önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü isim şaşırtan açıklamalarda bulundu.
11.01.2023 Magazin
Eve otostop ile dönemeyince otomobil çaldılar
Eve otostop ile dönemeyince otomobil çaldılar Adana'nın Sarıçam ilçesinde, otomobil çaldığı belirlenerek gözaltına alınan Serhat T. (28), Enes Y. (27) ve Merih Deniz K. (33) tutuklandı. Polisteki ifadesinde Serhat T., "Gezmek için Kozan'dan otobüsle geldik. Dönmek için otostop çektik ancak hiçbir araç bizi almadı. O sırada caddedeki otomobili görüp, çalmaya karar verdik" dedi.
23.11.2022 Gündem
Otostop çeken Demhat, bindiği kamyonun kaza yapmasıyla öldü
Otostop çeken Demhat, bindiği kamyonun kaza yapmasıyla öldü Şırnak'ın Uludere ilçesinde kömür yüklü kamyon, yolda otostop çeken Demhat Uslu'yu (16) aldıktan kısa bir süre sonra, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada Uslu yaşamını yitirirken, sürücü ağır yaralandı.
12.11.2022 Gündem
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
21 Mayıs 1864 Çerkes sürgünü ve soykırımı! Çerkes sürgünü nedir, neden oldu? 21 Mayıs 1864’te ne oldu, Çerkes soykırımını kim yaptı?
21 Mayıs 1864 Çerkes sürgünü ve soykırımı! Çerkes sürgünü nedir, neden oldu? 21 Mayıs 1864’te ne oldu, Çerkes soykırımını kim yaptı? Çerkes soykırımı 158 yıldönümü ile unutulmadı. Çarlık Rusya tarafından sürgüne gönderilen ve büyük çoğunluğu açlık ve susuzluktan 1864 sürgünde ölenler bir kez daha anılıyor. Kuzey Kafkas halklarının sürgüne zorlanması ile başlayan Çerkes sürgününde ölenlerin dışında, Çerkesler bir de sürüldükleri topraklarda hastalık, açlık ve yoksullukla karşı karşıya kalmıştır. En büyük kitlesel nüfus hareketlerinden biri olarak 600 bin ile 900 bin arasında insanın hayatını kaybettiği Çerkes sürgünü nedir, neden oldu? 21 Mayıs 1864’te ne oldu, Çerkes soykırımını kim yaptı? İşte 21 Mayıs 1864 Çerkes sürgünü ve soykırımı!
21.05.2022 Gündem
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri'
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri' Gaziantep’te 5 gün önce aracı taranarak öldürülen 22 yaşındaki Emirhan Nur’un Tiktok fenomeni olduğu ortaya çıktı. Cinayetin Nur’un Tiktok’tan kazandığı parayı zanlılara vermediği için işlendiğini iddia eden Avukat Ramazan Hakan Urul, cinayeti işleyen 4 zanlının Suriye’ye kaçmaya çalıştığını söyledi.
10.05.2022 Yaşam
Hande Yener otostop çektiği gençle şarkı söyledi
Hande Yener otostop çektiği gençle şarkı söyledi Hande Yener, otostop çektiği Erdal Ünal’ı sahneye davet ederek, birlikte 'Naber' şarkısını söyledi.
28.08.2021 Magazin
İlişki vaadiyle sürücüleri dolandırdılar! 'Eşini görüntülü ararız'
İlişki vaadiyle sürücüleri dolandırdılar! 'Eşini görüntülü ararız' Adana ile Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla otoyolda durdurdukları araçlardaki kişileri ilişki vaadiyle dolandıran, yankesicilik yapan 62 kişi tespit edildi. 8 aylık takibin ardından çok sayıda adrese yapılan baskında 26'sı kadın 16'sı erkek 42 kişi gözaltına alındı. Operasyonun ardından şüphelilerin otoyoldaki dolandırıcılık ve yankesicilik anlarına ilişkin takip görüntüleri ortaya çıktı. Kadınların ilişki vaadiyle kandırdıkları kişilerden yankesicilik yaptığı, arkalarında iz bırakmamak için de ellerindeki bezlerle dokundukları yerleri sildikleri görüldü. Şüphelilerden 20'si mahkemece tutuklandı.
2.06.2021 Gündem
2 üniversite bitirip 81 kenti gezdiler; şimdi çiftçiler...
2 üniversite bitirip 81 kenti gezdiler; şimdi çiftçiler... Van'da fotoğrafçılık eğitimi sırasında tanışıp evlenen Hülya (30) ve İnan Bozkayar (29) çifti, Türkiye turuna çıkıp 81 il ile yüzlerce ilçeyi otostop yaparak gezdi.
17.05.2021 Haber
Erkek çocuğuna kamyonda iğrenç istismar
Erkek çocuğuna kamyonda iğrenç istismar Burdur'da, otostop yapan 14 yaşındaki erkek çocuğu kamyonuna alıp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan kamyon şoförü O.K. (48) hakkında, 'taciz', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 21 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame, Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
12.04.2021 Yaşam
Cezaevi firarisi, otostop çektiği otomobilde yakalandı
Cezaevi firarisi, otostop çektiği otomobilde yakalandı Kayseri'de 4 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi İsmail İ. (35), otostop çekerek bindiği otomobilde polis ekiplerince yakalandı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için de 3 bin 150 TL ceza kesilen cezaevi firarisi emniyete götürülürken, alkollü olduğu belirlenen sürücüye ise cezai işlem uygulandı.
19.12.2020 Yaşam
Korkunç gerçek ortaya çıktı! 6 ilde 10 faili meçhul olay böyle çözüldü
Korkunç gerçek ortaya çıktı! 6 ilde 10 faili meçhul olay böyle çözüldü Mersin’den Denizli’ye kadar film senaryolarını aratmayan yöntemle birçok kişiyi gasp eden çetenin, DNA örnekleriyle 6 ilde 10 faili meçhul olayın şüphelileri oldukları ortaya çıktı.
12.12.2020 Gündem
Rus turist çift Antalya'da otostop çekti, sonrası dehşet
Rus turist çift Antalya'da otostop çekti, sonrası dehşet Antalya'nın Alanya ilçesinde, kent merkezine gitmeye çalışan turist çiftin bindiği otomobil, refüjdeki ağaca çarptı. Kazada Rus uyruklu Denis Kuzmin (34), yaşamını yitirirken, kız arkadaşı ve sürücü ise hafif yaralandı.
24.10.2020 Yaşam
Oyun bağımlısı olan 16 yaşındaki Mahmut evden kaçtı!
Oyun bağımlısı olan 16 yaşındaki Mahmut evden kaçtı! Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, bilgisayar oyunları bağımlısı olduğu iddia edilen 16 yaşındaki çocuk kayboldu. Gece saatlerinden ailesinden habersiz yanına kimlik kartını alarak evden ayrılan Mahmut Çapıt her yerde aranıyor.
16.08.2020 Gündem
Bombalı eylem hazırlığındaki PKK'lı terörist 37 kilogram TNT ile  Adana'da yakalandı
Bombalı eylem hazırlığındaki PKK'lı terörist 37 kilogram TNT ile Adana'da yakalandı İçişleri Bakanlığı, metropollerde sansasyonel bombalı eylem hazırlığındaki teröristin 37 kilogram TNT ile Adana'da yakalandığını bildirdi.
15.08.2020 Gündem
Isparta'da evden kaçan liseli kayıp 3 genç kız bulundu!
Isparta'da evden kaçan liseli kayıp 3 genç kız bulundu! Isparta'daki evlerinden çıkıp bir daha dönmeyen ve 5 gündür aranan genç kızlar nerede oldukları ortaya çıktı.
25.02.2020 Yaşam
Kayıp liseli kızların bindiği araç kameraya yansıdı
Kayıp liseli kızların bindiği araç kameraya yansıdı Isparta’da, 4 gün önce kaybolan lise öğrencileri Tuana Yıldız (16), Gülizar Soy (16) ve Buse Aydoğan'ı (16), arama çalışmaları devam ederken, en son Denizli'de görüldükleri ortaya çıktı.
24.02.2020 Gündem
İş adamı, arabasını çalan erkek çocuğunu öldürdü
İş adamı, arabasını çalan erkek çocuğunu öldürdü Balıkesir'de iş adamı, lüks arabasını çalan 17 yaşındaki Mustafa Alınç'ı 12 el ateş ederek öldürdü.
6.02.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otostop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otostop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.