Osman Gazi Köprüsü

Osman Gazi Köprüsü

Son dakika Osman Gazi Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Gazi Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Gazi Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Gazi Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman gazi köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 osman gazi köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm osman gazi köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya: Bunlar Avrupa'nın biz milletimizin aferin demesine muhtacız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi köhne düzenlerini sürdürmek için vesayetten darbeye terör örgütlerine göz kırpanlar yine her zaman olduğu gibi karşımızda kol kola girdiler. Batı ne diyecekmiş? Vay vay vay, yazıklar olsun. Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Bizim ise milletimin aferin demesine ihtiyacım var" dedi.
3.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a metro müjdesi
Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a metro müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Vizyon Projeleri Paneli'ne katıldı. Bakan Karaismailoğlu, son 20 yılda yapılan yatırımları anlattı. Karaismailoğlu İstanbul Havalimanı Metrosu'yla ilgili olarak, "Bakanlık olarak İstanbul'a önemli metro yatırımlarımız var. İstanbul Havalimanı Metrosu'nu önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" açıklamasında bulundu.
8.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan heyecanlandıran sözler: Hafta sonu yeni fiyatları açıklayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan heyecanlandıran sözler: Hafta sonu yeni fiyatları açıklayacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fındık fiyatlarına da değinen Erdoğan, "Hafta sonu ben Ordu'ya gidiyorum. Orada da herkesin beklentisi 'Acaba fındık fiyatları ne olacak?' Açıklayacağız tabi. Fındığın olduğu yerlerde mevsimi geldi. Dalaverecilere bırakmadan bu açıklamayı yapacağız." diyerek şimdiden çiftçileri heyecanlandırdı.
25.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Kabine toplantımızda kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani ana para. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak." dedi. Konuşmasının sonunda ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere de bir müjde vermek istediğini belirten Erdoğan, "Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 li,raya yükselmektedir." diye konuştu. Erdoğan son olarak devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını da duyurdu...
18.07.2022 Gündem
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk
Bakan Soylu: 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İçimizden bütün pislikleri attık. Devleti bu yangın çetesinden temizledik. 15 Temmuz’dan sonra daha özgür olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha bağımsız olduk. 15 Temmuz’dan sonra daha yerli, daha milli olduk" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz'
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz' Büyük bir yatırımla kısa sürede yap işlet devret yöntemiyle hizmete alınan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul İzmir otoyolunda rekor kırıldı. Köprü ve otoyol için devletin kasasından bir kuruş çıkmazken, günlük 40 bin adet olarak verilen geçiş garantisinin üzerine çıkıldı. Köprüden geçen günlük araç sayısı son 6 ayda günlük ortalama 45 bini geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-İstanbul Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü ile yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz” dedi.
8.07.2022 Ekonomi
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli?
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli? Bayramda köprüler ücretsiz mi? sorusu yanıt buldu. Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollar belirlendi. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı. Peki, Bayramda hangi köprüler bedava, hangileri ücretli? Bayramda Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi? İşte Bayramda ücretsiz olan köprüler…
26.04.2022 Ekonomi
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi!
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi! Bayramda hangi yollar ücretsiz, hangi köprüler ve otoyollar bedava? Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Peki, Yap İşlet Devret otoyolları hangileri, Yap İşlet Devret modeliyle yapılan köprüler hangisi? İşte bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi…
26.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradeye saygısızlıktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Siyaset
Yarın hizmete açılıyor! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
Yarın hizmete açılıyor! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, başkentin İncek bölgesinde yapımı tamamlanan Yargıtay Köprülü Kavşağı'nın yarın hizmete açılacağını bildirdi.
31.08.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Uygulama açıldı, 15 gün...
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Uygulama açıldı, 15 gün... e-Devlet'te yeni dönem başladı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bakanlık resmen duyurdu. Artık bu hizmet e-Devlet yoluyla alınabilecek. Borçlar kontrol edilebilecek. Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) borç ve bilgilendirme hizmeti başladı. Araç sahiplerini korumak amacıyla hayata geçirilen uygulama sonucunda, 15 gün sonunda ödenmeyen ücretlere katlanarak uygulanacak para cezalarının da önüne geçilmiş olacak.
10.03.2021 Ekonomi
Köprü geçiş ücretlerine zam geldi
Köprü geçiş ücretlerine zam geldi Karayolları Genel Müdürlüğü ( KGM) 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri yeni geçiş ücreti tarifelerini yayımladı. Buna göre her iki köprüden geçiş ücreti de yüzde 26 artışla 10.50 liradan 13.25 liraya yükseltildi.
1.01.2021 Ekonomi
AK Partili vekile büyük tepki!
AK Partili vekile büyük tepki! AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun pandemi önlemlerini esneten kalabalık nikâh töreni tartışma yarattı. 1500 kişinin katıldığı yemekli nikâh sosyal medyada tepki topladı.
7.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı daha da yükseğe taşıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı daha da yükseğe taşıyoruz! İstanbul Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılışı gerçekleştirilen 3’üncü bağımsız pist ile saatlik uçak iniş kalkış kapasitesi saatte 80’den 120’ye çıkacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı açıklamalarda; "Kamu özel ortaklı projelerin en başarılarını yapan ülke olarak çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşıyoruz" dedi.
14.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı. İl Teşkilatına seslenen Erdoğan, "2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız. Seçimlere kadar durmak yok, yolumuza devam etmeliyiz" dedi.
25.05.2020 Siyaset
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa Japonya Başbakanı Şinzo Abe, açılışa video konferans yoluyla katıldı.Hastanenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası sağlık turizminde Türkiye’nin marka eserlerinden biri olacak. Milletimizle beraber İstanbul Havalimanı ile yakınlığı ile yabancı misafirlerimize de hizmet verecektir. Bu şu demektir artık İstanbul uluslararası bir sağlık merkezi haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
21.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul ve Libya açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul ve Libya açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Libya'da yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Libya'ya asker gönderecek misiniz diye soruyorlar. Biz davet edildiğimiz yere gideriz. Meclis açılınca asker tezkeresini gündeme alacağız" ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına da değinen Erdoğan, "Bunun kararını verme yetkisi bize aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisine aittir. Senin böyle bir yetkin yok" dedi.
26.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kanal İstanbul Projesine İstanbul'un geleceği ve milletimizin ortak faydası için inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi diğer projelere de başlayacak ve bitireceğiz." dedi.
25.12.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul, Karadeniz ile Akdeniz arasında geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak için İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz ile Marmara Denizi arasında 43 kilometrelik yapay bir suyoluyla açılacak projenin ismidir. Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir" dedi.
24.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber, Atv- A Para, ANews, A2, A Haber Radyo ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan: "İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Yeri geldiği zaman otururuz bütün heyetlerimizle beraber, kapatılması gerekiyorsa İncirlik'i de kapatırız, Kürecik'i de kapatırız" ifadelerini kullandı.
15.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osman Gazi Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman gazi köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.