Osman Durmuş

Osman Durmuş

Son dakika Osman Durmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Durmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Durmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Durmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman durmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 osman durmuş haberi bulunmuştur. Tüm osman durmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna! Manhattan'dan Tekirdağ Cezaevi'ne...
Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna! Manhattan'dan Tekirdağ Cezaevi'ne... Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna. Türkiye’nin en iyi okullarından mezun oldu, New York Üniversitesi’nde ihtisas yaptı, ancak parlak bir cerrah olmak yerine Adnan Oktar’ı seçti. Oktar’la birlikte hem kendi hem de onlarca genç kadının ve ailelerinin hayatını mahveden Oktar Babuna, şimdi 168 yıllık hapis cezasını çekmek üzere cezaevinde...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli: Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır
Bahçeli: Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır MHP lideri Bahçeli, "Ne yazık ki, depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır. Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır. Geliyorum diyen felakete bu denli sessiz ve hareketsiz kalmak akıl karı değildir." dedi.
3.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Osman Durmuş'un ailesine ve Bahçeli'ye taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Osman Durmuş'un ailesine ve Bahçeli'ye taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un ailesini ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi telefonla arayarak, taziyelerini iletti.
27.10.2020 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş için TBMM'de tören Eski Sağlık bakanlarından Osman Durmuş, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında yaşamını yitirdi. Durmuş için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
27.10.2020 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren!
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli, "Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron'un kafa yoracak başka mesaisi yok mudur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmayı hedef seçti. Allah katında kıyamete kadar geçerli olacak tek hak din İslam'dır. Dinin sahibi Allah'tır, Macron'un sahibi kimdir?" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Osman Durmuş kimdir, nereli? Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş neden öldü?
Osman Durmuş kimdir, nereli? Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş neden öldü? Eski Sağlık bakanlarından Osman Durmuş, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında yaşamını yitirdi. Osman Durmuş kimdir, nereli?
27.10.2020 Gündem
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş hayatını kaybetti
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş hayatını kaybetti Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi gören eski Sağlık Bakanlarından Osman Durmuş, 73 yaşında hayatını kaybetti.
26.10.2020 Siyaset
MHP'den Osman Durmuş'un sağlık durumuyla ilgili açıklama
MHP'den Osman Durmuş'un sağlık durumuyla ilgili açıklama Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP), eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un hastanede tedavisine devam edildiği belirtilerek, yalan haberlere itibar edilmemesi ricasında bulunuldu.
21.10.2020 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş korkuttu! Durumu ciddi
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş korkuttu! Durumu ciddi Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
21.10.2020 Gündem
'Yıldırım-1 Cudi' operasyonu başlatıldı
'Yıldırım-1 Cudi' operasyonu başlatıldı Şırnak kırsalında bulunan Cudi Dağı'nda güvenlik güçlerince terör örgütü PKK'ya yönelik 'Yıldırım-1 Cudi' operasyonu başlatıldı.
14.07.2020 Gündem
Cemal Enginyurt'tan tepki çeken sözler! 'Boğazından tuttum, ‘Lan’ dedim...'
Cemal Enginyurt'tan tepki çeken sözler! 'Boğazından tuttum, ‘Lan’ dedim...' MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayımlanan videosunda anlattığı olay ve kullandığı argo ifadeler tartışma yarattı. Enginyurt yaptığı açıklamada, “20 yıl önceki bir olay. Neyini anlatayım?” dedi.MHP
13.01.2020 Siyaset
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin, 263 kişinin yargılandığı davada kararını açıklayan mahkeme, 74 sanığı "anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırdı.
21.11.2018 Gündem
Kaçmaya çalışırken yakalandılar!
Kaçmaya çalışırken yakalandılar! Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyonda Oktar Babuna ve kız kardeşi de yakalandı. Ayşegül Hüma Babuna ile iki kadının operasyon sırasında lüks otomobil ile kaçmaya çalıştıkları belirlendi.
11.07.2018 Gündem
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in
İstanbul Cup'ta zafer Cilic'in Tekler final maçında Kanadalı Raonic'i 7-6 ve 6-3'lük setler sonucunda 2-0 yenen Hırvat Cilic, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
MHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
MHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Tüm partilerde bugünlerde heyecanlı bir bekleyiş var. MHP'nin büyükşehir adayları belli oldu. Peki MHP'de hangi isimler aday gösterilecek. İşte MHP'nin milletvekili adayları
29.09.2021 Gündem
MHP’nin sürprizi çatı aday İhsanoğlu
MHP’nin sürprizi çatı aday İhsanoğlu Ekmeleddin İhsanoğlu’nu İstanbul 2...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'yi en çok zorlayacak il!
Bahçeli'yi en çok zorlayacak il! MHP lideri Bahçeli partinin adaylarını belirlemek için odasına kapandı. Ağır topların aday olduğu İstanbul, Bahçeli'yi en çok zorlayacak il olarak gözüküyor.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'nin üzerini çizdiği 7 isim
Bahçeli'nin üzerini çizdiği 7 isim Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yerini korudu, MYK listesine 37 yeni isim de girdi. Delege, 140 kişilik listeden 75’ini MYK’ya, 20’sini ise Merkez Disiplin Kuruluna seçecek.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli 7 ismin üstünü çizdi!
Bahçeli 7 ismin üstünü çizdi! Başkanlık Divanı üyelerinin tamamı yerini korudu, MYK listesine 37 yeni isim de girdi...
29.09.2021 Gündem
Aday gösterilmedi bayıldı iddiasına yanıt!
Aday gösterilmedi bayıldı iddiasına yanıt! Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş'un durumu iyi
29.09.2021 Gündem
Osman Durmuş hastaneye kaldırıldı!
Osman Durmuş hastaneye kaldırıldı! Dün partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı...
29.09.2021 Gündem
Osman Durmuş hastaneye kaldırıldı!
Osman Durmuş hastaneye kaldırıldı! Dün partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul adayını açıklayacağı esnada salonda heyecan doruktaydı. Siyasetin renkli simalarından Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un da İstanbul'a aday olacağı konuşuluyordu, ancak beklenen olmadı.
9.12.2013 Haber
AKP inişe geçmelidir
AKP inişe geçmelidir 30 Mart seçimlerinin bir milat olduğunu söyleyen Bahçeli “AKP sandığa çakılmayla son bulacak mukadder günlere şimdiden alışmalı” dedi
8.12.2013 Siyaset
MHP'de İstanbul çıkmazı!
MHP'de İstanbul çıkmazı! Yeni aday iddiası...
7.12.2013 Siyaset
MHP'den sürpriz İstanbul adayı!
MHP'den sürpriz İstanbul adayı! MHP'nin renkli siması eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oluyor...
6.12.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osman Durmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman durmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.