Oryantal Asena

Oryantal Asena

Son dakika oryantal Asena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oryantal Asena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oryantal Asena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oryantal Asena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oryantal asena gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 oryantal asena haberi bulunmuştur. Tüm oryantal asena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Oryantal Asena paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü
Oryantal Asena paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü Türkiye'de oryantal deyince akla gelen ilk isimlerden olan Asena, danslarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Hasan Dere ile nikah masasına oturduktan sonra gözlerden uzak bir yaşam tercih eden ünlü isim, bu süreçte sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.
22.02.2022 Magazin
Asena mahkemeye koştu 'Tüp bebek tedavisi görüyorum unutun beni' dedi! Her şeyi sildirdi...
Asena mahkemeye koştu 'Tüp bebek tedavisi görüyorum unutun beni' dedi! Her şeyi sildirdi... Oryantal Asena,2017 yılında Hasan Dere ile evlenip hayatını değiştirmeye karar vermişti. Hakkında yapılan eski haberlerin manevi olarak kendisini yaraladığını söyleyen Asena, evlenmeden önce verdiği pozların silinmesi için İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirledi ve Asena'nın talebi kabul edildi.
2.11.2021 Magazin
Photoshop'u abartan Asena dalga konusu oldu! Kendini böyle ti'ye aldı
Photoshop'u abartan Asena dalga konusu oldu! Kendini böyle ti'ye aldı Oryantal Asena'nın sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına photoshop yapan Asena, aynı filtreyi aynadaki yansımasına uygulamayı unutunca takipçileri tarafından alay konusu olmuştu. Çıkan haberlerin ardından yeni bir paylaşım yapan Asena, paylaştığı videoyla kendini ti'ye aldı.
29.05.2021 Magazin
Asena iş hayatına atılıyor
Asena iş hayatına atılıyor Oryantal Asena, önceli gün eşi Hasan Dere ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Asena, gelecek planlarından bahsetti.
5.01.2020 Magazin
Asena'nın eşi şoka girdi
Asena'nın eşi şoka girdi Eski oryantal Asena 25 yıldır kullandığı uzun saçlarını bir anda kısacık kestirdi.
18.08.2019 Magazin
"Kocacığımdan çaldım"
"Kocacığımdan çaldım" Hasan Dere ile 2017 yılında evlenip Almanya'ya yerleşen Asena mutlu bir evlilik sürüyor.
20.02.2019 Magazin
Asena'nın eşi kesenin ağzını açtı
Asena'nın eşi kesenin ağzını açtı Oryantal Asena üç yıl aşk yaşadığı Hasan Dere ile Ekim 2017'de evlenip Almanya'ya yerleşmişti... Eşinden aldığı hediye dudak uçuklattı.
24.06.2018 Magazin
Kamera şakası sandı, gerçek çıktı!
Kamera şakası sandı, gerçek çıktı! Oryantal Asena, 'Evlilik Curcunası' adlı tiyatro oyununu sahnelemek için gittiği Yalova’da büyük bir sürprizle karşılaştı.
25.01.2018 Magazin
Balayına çıkamadık
Balayına çıkamadık 10 gün önce evlenen oryantal Asena ve eşi Hasan Dere önceki gün Bostancı Green Park’te Mustafa Keser’i dinledi.
16.10.2017 Magazin
Yeni gelin alışverişte
Yeni gelin alışverişte 5 gün önce evlenen oryantal Asena ile eşi Hasan Dere önceki gün Zorlu AVM’deydi.
11.10.2017 Magazin
Asena, sessiz sedasız evlendi!
Asena, sessiz sedasız evlendi! Bir dönem İbrahim Tatlıses ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren oryantal Asena, 3 yıldır birlikte olduğu Hasan Dere ile evlendi.
7.10.2017 Magazin
Asena gizlice evlendi
Asena gizlice evlendi Oryantal Asena 3 senedir aşk yaşadığı Hasan Dere ile gizlice evlendi
8.08.2017 Magazin
Almanya'da gizli nikah!
Almanya'da gizli nikah! Oryantal Asena’nın sevgilisi Hasan Dere’nin evli çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.
7.08.2017 Magazin
Asena müstehcen fotoğraflarını sildirecek!
Asena müstehcen fotoğraflarını sildirecek! Hasan Dere ile bir yıldır aşk yaşan oryantal Asena, geçmişinden kurtulmak istiyor. Asena ilk iş olarak da eski cesur fotoğraflarını sildirecek...
28.03.2017 Magazin
Asena'nın Evlilik Curcunası
Asena'nın Evlilik Curcunası Oryantal Asena 'Evlilik Curcunası' isimli tiyatro oyununda rol aldı
26.03.2017 Magazin
Mezdeke cinayetinde şok! Kızının çevresinden...
Mezdeke cinayetinde şok! Kızının çevresinden... Mezdeke Aynur Kanbur geçtiğimiz yıl cinayete kurban gitti. Cinayetten sonra ilk kez bir şüphelinin izine rastlandı
25.03.2017 Yaşam
Asena'dan evli sevgilisine destek!
Asena'dan evli sevgilisine destek! Oryantal Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine cevap verdi.
17.03.2017 Magazin
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı!
Asena 'evli sevgili'sine sahip çıktı! Asena, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Evli sevgili' haberlerine gönderme yaptı.
16.03.2017 Magazin
Sevgilisi evli çıktı
Sevgilisi evli çıktı Oryantal Asena’nın “3 yıldır bir boksörle beraberim. Aslan parçası” diye anlattığı sevgilisi Hasan Dere evli çıktı
15.03.2017 Magazin
Diva’ya sürpriz hediye
Diva’ya sürpriz hediye Bülent Ersoy, önceki akşam Ataköy Nosta Costa’da konser verdi...
30.10.2016 Magazin
Semiha Yankı'dan olay pozlar
Semiha Yankı'dan olay pozlar 1970'li yılların en popüler şarkıcılarından 58 yaşındaki Semiha Yankı, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bikinili fotoğrafını paylaşmış, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü...
20.09.2016 Magazin
58 yaşında bikini giydi!
58 yaşında bikini giydi! Oryantal Asena ile birlikte tatil yapan Yankı, bikinili fotoğrafını ‘ Ohh keyif...
13.09.2016 Magazin
'Oğlumu 2 bin lira için gönderdim'
'Oğlumu 2 bin lira için gönderdim' 'Gelinim Olur musun' yarışmasıyla bir döneme damgasını vuran Semra Kaynana Kanal D ekranlarının magazin programı 'Renkli Sayfalar'a konuk oldu...
16.06.2016 Magazin
Cengiz Kurtoğlu ve Bülent Ersoy ile oryantal Asena aynı sahnede
Cengiz Kurtoğlu ve Bülent Ersoy ile oryantal Asena aynı sahnede BÜLENT Ersoy, Cengiz Kurtoğlu ve oryantal Asena, İzmir Özdere’de Sunis Efes Royal Palace Resort Spa’da sahneye çıktı...
30.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oryantal Asena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oryantal asena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.