Orman Ve Su İşleri Bakanlığı

Orman Ve Su İşleri Bakanlığı

Son dakika orman ve su işleri bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orman ve su işleri bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orman ve su işleri bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orman Ve Su İşleri Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orman ve su işleri bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 orman ve su işleri bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm orman ve su işleri bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 gölde, 33 türden 22 bin kuş tespit edildi
3 gölde, 33 türden 22 bin kuş tespit edildi Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi'nden (PAÜ) araştırmacılar ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Kış Ortası Su Kuşu Sayımı (KOSKS) kapsamında Işıklı, Acıgöl ve Beylerli göllerinde 2 gün boyunca gözlem yaparak, 33 türde 22 bin kuş tespit etti.
27.01.2022 Yaşam
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler…
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler… Mardin ve Şırnak sınırları içerisinde Dicle Nehri üzerinde Mardin'in Dargeçit ilçesinin 15 km doğusunda yer alan Ilısu Barajı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle açıldı. Peki, Veysel Eroğlu kimdir? İşte Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler...
6.11.2021 Gündem
Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Yeni Rektörü İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli?
Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Yeni Rektörü İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli? Rektör atamalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla 16 üniversitenin rektörü değişti. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İsmail Koyuncu internette araştırılan isimler arasında geliyor. Peki, Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir? İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu kaç yaşında ve nereli? İşte İsmail Koyuncu hakkında merak edilenler...
14.08.2020 Gündem
Bu zambağı koparmanın cezası 73 bin lira
Bu zambağı koparmanın cezası 73 bin lira Avrupa ve Türkiye’nin en zengin doğal alanlarından Karadeniz sahilleri, endemik ve nesli tehlike altında bir tür olan likya kum zambaklarıyla süslendi. Önceki yıllara göre giderek azalan kum zambakları, bilinçsiz sahil kullanımı ve kökleyip götürenler yüzünden yok oluyor. Koparanlar tespit edilirse, 73 bin TL ceza uygulanacak.
1.08.2020 Yaşam
Türkiye’nin en yüksek cam seyir terasına ziyaretçi akını
Türkiye’nin en yüksek cam seyir terasına ziyaretçi akını Artvin’deki doğa harikası Hatila Vadisi Milli Parkında bulunan Cam Seyir Terası, Ağustos ayı itibariyle 15 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Dört günlük bayramım tatilinde ise 5 bin kişi ziyaret etti.
17.08.2019 Yaşam
İki yönetici rotasyon yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı!
İki yönetici rotasyon yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı! Birleştirilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ait yönetici rotasyon yönetmelikleri yürürlükten kaldırıldı.
14.05.2019 Gündem
Kış ortasında orman yangını şoku
Kış ortasında orman yangını şoku Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün resmî verilerine göre, geçen 2019'un ilk ayında ülke genelinde sert geçen kışa rağmen 6 ayrı orman yangını çıktı.
2.02.2019 Gündem
Dedegöl'de mutlu son
Dedegöl'de mutlu son Türkiye’nin en uzun duvar tırmanış rotalarının bulunduğu, doğa harikası Dedegöl Dağları’nda verilmesi planlanan maden arama ruhsatı, doğa sporcuları ve dağcıların girişimleriyle iptal edildi.
1.12.2018 Gündem
Düzce'de orman canlıları foto kapana takıldı
Düzce'de orman canlıları foto kapana takıldı Düzce’de ormanlara kurulan foto kapanlar sayesinde yaban hayvanlarının yiyecek aramasından gezintisine kadar birçok anı görüntülendi.
18.09.2018 Yaşam
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti
Ekonomide yeni dönem başladı! Dümene Albayrak geçti Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk ekonomi yönetimi belli oldu. Listeye göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak getirildi. Albayrak, böylece ekonominin dümenine geçti. Ticaret Bakanlığı’na ise iş insanı Ruhsar Pekcan gelirken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da artık bakan. Yeni kabine üyelerinin açıklanmasının ardından, hem kamu kurumlarında deneyim kazanan bürokratların hem de özel sektörde yeniliklere imza atan ve öncülük yapan isimlerin bakanlıklara getirildiği yorumları yapıldı. Bakanların ilk icraatları ve alanlarına yönelik uygulamaları merakla bekleniyor.
10.07.2018 Ekonomi
Yeni KHK yayımlandı: Yeni bakanlıklar oluşturuldu
Yeni KHK yayımlandı: Yeni bakanlıklar oluşturuldu Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayınlandı. 703 Nolu KHK ile bazı bakanlıklar birleştirildi. Bakanlar Kurulu ibaresi 'cumhurbaşkanı' şeklinde değişti.
9.07.2018 Siyaset
Son dakika! Son KHK ihraç listesi belli oldu
Son dakika! Son KHK ihraç listesi belli oldu Yeni Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Son KHK'da ihraç listesi de belli oldu. OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edildi. İhraç edilenlerin 8 bin 998'i polis.
8.07.2018 Gündem
Kaçak avcılara ceza yağacak
Kaçak avcılara ceza yağacak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı doğada nesli tükenme tehlikesi altında bulunan ve koruma altındaki türleri avlayanlara uygulanacak cezalar yeniden düzenlendi.
7.07.2018 Yaşam
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, test yayınına başlayan Meteoroloji TV'den bütün bilgilerin anlık verileceğini bildirdi.
7.07.2018 Televizyon
Gölcük’te bungalovlar yapılıyor
Gölcük’te bungalovlar yapılıyor BOLU’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’na 19 odalı dağ köşkü ile 25 bungalov yapımı ve göl gazinosu ile ilgili projede bungalov evlerin yapımına başlandı.
28.06.2018 Yaşam
Kapısız soyunma kabinine kapı
Kapısız soyunma kabinine kapı ANTALYA-Kemer karayolu üzerinde bulunan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6’ncı Bölge Müdürlüğü Küçük Çaltıcak Günübirlik Piknik ve Mesire Alanı’ndaki soyunma kabinlerinin kapısının olmaması, tepki çekti.
28.06.2018 Yaşam
Kapısız soyunma kabininde havlulu önlem
Kapısız soyunma kabininde havlulu önlem ANTALYA- Kemer karayolu üzerinde bulunan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 6'ncı Bölge Müdürlüğü Küçük Çaltıcak Günübirlik Piknik ve Mesire Alanı'ndaki soyunma kabinlerinin kapısının olmaması, tepki çekiyor. Kabin girişine havlu açan Antalyalılar, yakınlarının üzerlerini değişmesine yardımcı oluyor.
28.06.2018 Yaşam
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek 24 Haziran'da sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti gözünü önümüzdeki sürece çevirdi. Ekonomi yönetimi sadeleştirildikten sonra enflasyon ve cari açıkla sonuna kadar mücadele başlayacak.
26.06.2018 Gündem
Ekonomi yönetiminde yeni dönem
Ekonomi yönetiminde yeni dönem Ekonomi yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha seri kararlar almaya olanak sağlayacak şekilde yeniden yapılandırılacak. Ekonomi yönetimi Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji ile Ticaret bakanlıkları olarak 3 yerde bütünleştirilecek.
25.06.2018 Ekonomi
Yeni dönemin bakanlık listesi
Yeni dönemin bakanlık listesi Pazar günkü seçimlerin ardından başlayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde bakanlık sayısının 21’den 14’e indirilmesi planlanıyor. Kapatılacak 7 bakanlığın görev ve sorumlulukları ilgi alanı en yakın diğer bakanlıklara aktarılacak. En büyük değişim ekonomide.
19.06.2018 Siyaset
Bayramda yağış var
Bayramda yağış var Meteorolojiye göre, yarından itibaren hava sıcaklıkları azalacak, güneydoğu kesimleri hariç bayram boyunca sağanak yağışlar bekleniyor.
13.06.2018 Yaşam
Salda Gölü'nde 30 bin kişilik festivale izin çıkmadı
Salda Gölü'nde 30 bin kişilik festivale izin çıkmadı Türkiye'nin nazar boncuğu Salda Gölü kıyısında 30 bin kişinin katılması beklenen festivale Burdur Valiliği'nden izin çıkmadı.
9.06.2018 Gündem
Fotokapana yakalanan teröristin sarı eldiveninin sırrı çözüldü
Fotokapana yakalanan teröristin sarı eldiveninin sırrı çözüldü Giresun'un Güce ilçesi kırsalında önceki gün öldürülen, biri PKK'nın sözde Karadeniz yapılanması sorumlusu, 2 teröristin üzerinden çıkan belgelerle bölgedeki 8 kişilik grup deşifre oldu. Güvenlik güçlerinin operasyonları sürerken, fotokapana yakalanan öldürülen teröristlerden birinin eline taktığı sarı eldivenin sırrı da çözüldü. Teröristlerin, bölgedeki fotokapanlara yakalanmamak için sık ağaçlar ve dikenli bitkilerle kaplı yollardan ilerlediği, ellerini dikenlerden korumak için de eldiven taktığı bildirildi.
2.06.2018 Gündem
Burdur Gölünde alarmın rengi kırmızı
Burdur Gölünde alarmın rengi kırmızı Son yıllarda kurumaya yüz tutan Burdur Gölü için hazırlanan acil eylem planı ve diğer çalışmaların ivedilikle yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan Göle Hayat Derneği Başkanı Süleyman Faki, “Burdur Gölü’nde 2 senedir gölde bir acil eylem planı uygulanmaktadır. Su çekilmesinin nedenleri, bunun önlenmesiyle ilgili nasıl çalışmalar yapılabilir ile ilgili her türlü faaliyet yapılıyor ve bu konuda da belirli bir mesafe kat edildi ama henüz somut olarak elimizde tutulabilir bir veri yok. Eğer Burdur Gölü’nü en az bugünkü noktasında bile tutabilirsek, bu büyük bir kazançtır” dedi.
29.05.2018 Yaşam
Başbakan Yıldırım’dan belediyelere uyarı: İşinizi yapın kardeşim
Başbakan Yıldırım’dan belediyelere uyarı: İşinizi yapın kardeşim Başbakan Binali Yıldırım, belediyelere uyarıda bulunarak “Belediyeler, Telekom altyapı şirketi olmaya hevesleniyor. İşinizi yapın kardeşim. Kanalizasyon, park bahçe altyapı sizin işleriniz bunlar. Bırakın iletişimciler iletişim işini yapsın, şehircilik işini de siz yapın. Niye başkasının alanına hevesleniyorsun?” dedi.
24.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Orman Ve Su İşleri Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orman ve su işleri bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.