Orman Ve Su İşleri Bakanı

Orman Ve Su İşleri Bakanı

Son dakika Orman ve Su İşleri Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orman ve Su İşleri Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orman ve Su İşleri Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orman Ve Su İşleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orman ve su işleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 815 orman ve su işleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm orman ve su işleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler…
Veysel Eroğlu kimdir? Prof. Dr. Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler… Mardin ve Şırnak sınırları içerisinde Dicle Nehri üzerinde Mardin'in Dargeçit ilçesinin 15 km doğusunda yer alan Ilısu Barajı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle açıldı. Peki, Veysel Eroğlu kimdir? İşte Veysel Eroğlu hakkında merak edilenler...
6.11.2021 Gündem
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap
Mardin'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eser Türkiye düşmanlarına en güzel cevap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı 19 yıldır halka hizmet amacımızın eser ve hizmet siyasetimizin en somut örneklerinden biridir. Bu eser içimizdeki mankurtlara ve içimizedeki yeminli Türkiye düşmanlarına verilmiş en güzel cevaptır." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş açıklama! 'Güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız'
Bakan Soylu'dan flaş açıklama! 'Güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin güçlenmesini, ayakta durmasını istemeyenler, haksızlığa karşı çıkmasını, söz söylemesini istemeyenler, geçmişten bugüne yapmak istedikleri oyunları yapmak, Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koymaya çalışıyor. Bunlara fırsat vermemek için; güçlü, iri, diri, bir ve kardeş olmalıyız." dedi.
5.06.2021 Siyaset
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda!
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda! YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın babası, Hadis alimi Muhammed Emin Saraç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhterem hocamızı imam hatip okulu yıllarından itibaren tanıdım, tanıyorum. O günden, son dönemdeki yaşadığı sıkıntılara kadar zaman zaman fırsat buldukça ziyaretlerine de hep gittim ve bu ziyaretlerimde de kendisinden çok ama çok istifade ettim. Rabbim inşallah bizleri sevgili habibinin Liva-ül hamd ismiyle müsemma sancağı altında da beraber haşru cem eylesin" dedi
21.02.2021 Gündem
''Uzay vatan'da daha çok söz sahibi olacağız'
''Uzay vatan'da daha çok söz sahibi olacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Allah'ın izniyle Türksat 5A'yı kasım ayı sonunda, Türksat 5B'yi 2021 yılının ikinci çeyreğinde, ilk yerli ve milli haberleşme uydumuz Türksat 6A'yı da 2022 yılında uzaya gönderiyoruz. Böylece 'uzay vatan'da daha çok söz sahibi olacağız" dedi.
26.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Veysel Eroğlu kimdir? Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nereli? Ilısu Barajı’na adı verildi!
Veysel Eroğlu kimdir? Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nereli? Ilısu Barajı’na adı verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ilısu Barajı'na eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun adının verildiğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Bahçeleri Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunurken, Ilısu Barajı'na Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun adının da verildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarafından Ilısu Barajı’na Veysel Eroğlu’nun adının verilmesinin ardından, Veysel Eroğlu kimdir, Veysel Eroğlu nereli? Soruları arttı.
5.06.2020 Gündem
Veysel Eroğlu'dan Ekrem İmamoğlu'na "Haliç" yanıtı
Veysel Eroğlu'dan Ekrem İmamoğlu'na "Haliç" yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Haliç'in dibinde yer alan 400 bin ton çamurun bertaraf edileceğini duyurmuştu. 1995-2002 yılları arasında İSKİ Genel Müdürlüğü yapan, eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, 1994 yılından sonra Haliç için yapılan çalışmaları anlatarak, tertemiz bir Haliç teslim edildiğini söyledi. Eroğlu, " O zaman hiçbir canlı yaşamayan Haliç'te şu an da 48 civarında balık türü var. Ayrıca yunuslar yüzüyor" dedi.
31.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: 20 dakika yerde çırpınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde maalesef çırpınıyor. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil öldürülmüştür" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Şırnak şehidi Evran son yolculuğuna uğurlandı
Şırnak şehidi Evran son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
17.06.2019 Gündem
Iğdır ve Hakkâri şehitlerine veda
Iğdır ve Hakkâri şehitlerine veda Iğdır'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Alıcı (26) memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun askeri kıyafetini giyen Yeter Alıcı, ''İki oğlum var onları da şehit veririm. Seninle gurur duyuyorum yavrum'' diye ağıt yaktı. Hakkâri'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Ercan Sanca ve Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sait Barış'ın naaşları memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.
2.06.2019 Gündem
Eski Bakan Veysel Eroğlu, ayrı yaşayan çifti barıştırdı
Eski Bakan Veysel Eroğlu, ayrı yaşayan çifti barıştırdı Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, bir buçuk aydır ayrı yaşayan Akif ve Hatice Başyiğit çiftini barıştırdı.
10.08.2018 Gündem
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, test yayınına başlayan Meteoroloji TV'den bütün bilgilerin anlık verileceğini bildirdi.
7.07.2018 Televizyon
Bakan Eroğlu: Özal'ı limonata ile zehirlediler
Bakan Eroğlu: Özal'ı limonata ile zehirlediler Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben Özal’a yakın bir başbakan müşavirinden dinledim. Onu aslında zehirlediler. Bir yerde limonata içmiş ve içine zehir katmışlar. Hayatını kaybetti. Turgut Özal da şehit oldu. Bana göre şehit oldu"dedi.
19.06.2018 Siyaset
Bakan Eroğlu'ndan bayram uyarısı: Türkiye'nin büyük kesiminde...
Bakan Eroğlu'ndan bayram uyarısı: Türkiye'nin büyük kesiminde... Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramın ilk gününde Türkiye’nin büyük bir kesiminde yağış olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.
13.06.2018 Gündem
Meteoroloji'den 81 ili ilgilendiren uyarı! Bayramda...
Meteoroloji'den 81 ili ilgilendiren uyarı! Bayramda... Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre ise Ramazan Bayramı'nın birinci, ikinci ve üçüncü günü yurt genelinde yağış bekleniyor. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, bayramda beklenen hava durumu ile ilgili bilgi verdi.
13.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Her zaman hayırla yad edilecektir" dedi. Erdoğan, Demirören ailesini de telefonla arayarak başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bakanlar da taziye mesajı yayımladı.
8.06.2018 Siyaset
Siyasilerden Demirören ailesine başsağlığı mesajı
Siyasilerden Demirören ailesine başsağlığı mesajı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından siyaset dünyası baş sağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Gündem
Bakan Eroğlu 1 milyar liralık 10 tesisin temelini attı
Bakan Eroğlu 1 milyar liralık 10 tesisin temelini attı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da katıldığı iftar programında 1 milyar 70 milyon liralık 10 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi.
7.06.2018 Ekonomi
Hedefimiz ekonomide  dünyada ilk 10’a girmek
Hedefimiz ekonomide dünyada ilk 10’a girmek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de devlet protokolüne verdiği iftarda konuştu: Türkiye’yi 16 yılda 3.5 kat büyüttük. Önümüzdeki dönemde hedefinin iki kat daha büyümek ve dünyada ilk 10’a girmek
30.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadir Gecesi'nde açıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadir Gecesi'nde açıyoruz İstanbul'un Fethi'nin 565'inci yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan Erdoğan, "Çamlıca Camisi'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.05.2018 Siyaset
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
AK Parti'de 5 bakan listeye giremedi! İşte o isimler
AK Parti'de 5 bakan listeye giremedi! İşte o isimler AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği milletvekili aday listesinde mevcut milletvekillerinden 149 isim yer bulamadı. Bu isimler arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de var.
21.05.2018 Siyaset
Meteoroloji uzmanlarından uzay tozu uyarısı! Bugün başlıyor...
Meteoroloji uzmanlarından uzay tozu uyarısı! Bugün başlıyor... İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Toros, atmosferik sayısal model sonuçlarına göre, bugünden itibaren cumartesiye kadar yurdun çölden gelen tozun etkisi altında kalacağını, yağış olan bölgelerde çamurlu yağmur görülebileceğini açıkladı.
16.05.2018 Gündem
Veysel Eroğlu'ndan barajlarla ilgili açıklama
Veysel Eroğlu'ndan barajlarla ilgili açıklama Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Büyükşehirlerde barajların doluluk oranında bir sıkıntı yok. İstanbul'da şu anda yüzde 88 doluluk var. Bursa'da yüzde 99, İzmir'de yüzde 47, Ankara'da yüzde 20 ama problem yok." dedi.
11.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orman Ve Su İşleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orman ve su işleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.