Orhan Miroğlu

Orhan Miroğlu

Son dakika orhan miroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan miroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan miroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Miroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan miroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 orhan miroğlu haberi bulunmuştur. Tüm orhan miroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi Milli Savunma Bakanı Hulusi, "Kürt kardeşlerimizi hiçbir zaman PKK’nın peşinde değildir. DEAŞ hiçbir zaman Müslümanların temsilcisi olmadığı, olamadığı gibi PKK'da, YGP'de adı ne olursa olsun Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir olamaz" dedi.
29.09.2022 Gündem
12 Eylül sonrası Diyarbakır Cezaevi! Miroğlu yaşadıklarını anlattı
12 Eylül sonrası Diyarbakır Cezaevi! Miroğlu yaşadıklarını anlattı Türkiye demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 12 Eylül Darbesinin üzerinden 41 yıl geçti. Bu darbe geride ise telafisi mümkün olmayan kayıplar ve unutulmayan acılar bıraktı. İdam, kötü muamele ve insan hakları ihlalleriyle aradan geçen uzun yıllara rağmen zihinlerdeki yerini koruyor.
12.09.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Filyos Limanı ve çalışmaların sürdüğü Rize İyidere Lojistik Limanı ile doğu- batı ve kuzey- güney ekseninde oluşturacağımız orta koridor ile Türkiye yeni, küresel bir lojistik üs haline dönüşecek. Kanal İstanbul ile birlikte, orta koridor hedefimiz daha da güçlenecek” dedi.
16.06.2021 Ekonomi
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa
Sosyal medyada olay olan paylaşım: Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa AK Parti MKYK üyesi ve Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Orhan Miroğlu’nun, “Geçenlerde konuştuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Birileri diyormuş ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiş! Erivan’dan ABD’ye göç etmiş bir Kürt aileden geliyormuş ve aslen Bıruki aşiretindenmiş!” paylaşımı sosyal medyada olay oldu.
23.01.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan 'İmamoğlu'na suikast girişimi' iddiasıyla ilgili açıklama
İçişleri Bakanı Soylu'dan 'İmamoğlu'na suikast girişimi' iddiasıyla ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast girişimi iddiası ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Suikast girişimi söz konusu değildir. Yakalanan kimse söz konusu değildir. Bu tehditler her zaman vardır. Bunların kamuoyuyla ve medyayla paylaşılmamasını tercih ederiz. Terör örgütlerinin bir hedefleri daha vardır, kendilerinden söz ettirmek" ifadelerini kullandı.
2.12.2020 Siyaset
Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı
Şehit asker son yolculuğuna uğurlandı Mardin'in Ömerli ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Acar'ın cenazesi toprağa verildi
4.09.2019 Gündem
Jandarma uzman çavuşa son görev!
Jandarma uzman çavuşa son görev! Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lı teröristlerce yol inşaatı güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı için tören düzenlendi.
3.08.2019 Gündem
'Yeşil' davasında flaş iddia: Bu adamı çağırın hiçbir faili meçhul olay kalmaz
'Yeşil' davasında flaş iddia: Bu adamı çağırın hiçbir faili meçhul olay kalmaz Yazar Musa Anter’in 1992’de Diyarbakır’da öldürülmesi ve AK Partili Orhan Miroğlu’nun yaralanmasına ilişkin görülen davada, tanık sıfatıyla bilgisine başvurulan MİT görevlisi H.K., ’Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım ile kaybolduğu söylenen 29 Kasım 1996’dan sonraki hafta telefonla görüştüğünü; ancak o günden bugüne kadar irtibatı olmadığını söyledi. H.K., Yıldırım’ın yaşayıp yaşamadığını da bilmediğini söyledi.
21.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Utan utan! Partisinin Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki hiç bir şey tutmuyor bu yalana başvurdular" dedi. "Aynısını Meral Hanım da yapıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün utanmadan sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Sen ne utanmazsın. Utan utan... Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim" açıklamasında bulundu.
7.03.2019 Siyaset
İsmail Hakkı Pekin: 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım yaşıyor
İsmail Hakkı Pekin: 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım yaşıyor Yazar Musa Anter'in 1992'de Diyarbakır'da öldürülmesi ve AK Partili Orhan Miroğlu'nun yaralanmasına ilişkin görülen davada tanık olarak dinlenen eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ’Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın yaşadığını ve kanser hastası olduğunu bildiğini söyledi.
14.11.2018 Gündem
Yeni ‘A Takımı’na ilk talimat: Acilen işe koyulalım
Yeni ‘A Takımı’na ilk talimat: Acilen işe koyulalım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kongrenin ardından AK Parti yönetiminde yapılan büyük değişim için “Talep tabandan, seçmenden” derken, yarıdan fazlası yenilenen yönetime de “Zaman kaybına tahammülümüz yok, hemen çalışmalara başlayalım” talimatını verdi.
20.08.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresinde “Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız” dedi
18.08.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
Bakan Albayrak:  Türkiye bu işi bitirdi, sonuna geldik!
Bakan Albayrak: Türkiye bu işi bitirdi, sonuna geldik! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, terörle mücadeleye ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti devleti bu işi bitirdi, sonuna geldik. Sınır ötesi de bitiyor." dedi.
1.06.2018 Siyaset
Bakan Albayrak: Bu daha başlangıç!
Bakan Albayrak: Bu daha başlangıç! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "24 Haziran'dan sonra sadece güvenlik, barış ve huzur anlamında değil, ekonomi, istihdam, yatırım anlamında da Mardin, Diyarbakır, Siirt, Van, Hakkari ve Şırnak olmak üzere tüm bu coğrafyamız, Allah'ın izniyle çok daha güzel, ümitli ve umutlu günlerin geldiği bir döneme şahitlik edeceğiz." dedi.
1.06.2018 Ekonomi
Bir şehir bunu konuşuyor! 55 yıl sonra açılacak
Bir şehir bunu konuşuyor! 55 yıl sonra açılacak Mardin'de, 'kartal yuvası' olarak bilinen, tepesindeki NATO'ya ait radar nedeniyle 55 yıldır halka kapalı olan Mardin Kalesi'nin turizme kazandırılması için Milli Savunma Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar sürüyor.
1.04.2018 Gündem
AK Parti MKYK Üyesi Alkış trafik kazası geçirdi
AK Parti MKYK Üyesi Alkış trafik kazası geçirdi AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış ile eşi ve 2 çocuğunun da bulunduğu 6 kişi, Diyarbakır-Mardin Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında yaralandı.
7.02.2018 Gündem
Miroğlu’nun evlat acısı
Miroğlu’nun evlat acısı AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun dün hayatını kaybeden 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt Miroğlu’nun cenazesi, Midyat’a bağlı Gelinkaya Köyü’nde toprağa verildi.
7.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Miroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan miroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.