Orgeneral Hulusi Akar

Orgeneral Hulusi Akar

Son dakika orgeneral hulusi akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orgeneral hulusi akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orgeneral hulusi akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orgeneral Hulusi Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orgeneral hulusi akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.604 orgeneral hulusi akar haberi bulunmuştur. Tüm orgeneral hulusi akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü?
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitleri anılıyor. FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde "ilk kahraman şehit" olarak tarihe adını yazdıran Bülent Aydın merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? İşte Bülent Aydın ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
240 no’lu odadan parmak izi çıktı
240 no’lu odadan parmak izi çıktı FETÖ darbe girişiminin koordinasyonunun yapıldığı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bulunan 143. ‘Filonun eski üs komutanı Hakan Evrim’in dinlenme odası olarak kullanılan 240 No’lu odada bulunan belgelerle ilgili yapılan parmak izi incelemesine ilişkin rapor dava dosyasına girdi. Raporda, Evrim’in odasında bulunan bir A4 kâğıdında FETÖ’nün sivil imamı Kemal Batmaz ile Cumhurbaşkanı’na suikast suçundan yargılanan Osman Kılıç’ın parmak izi çıktı. Batmaz savunmalarında 15 Temmuz gecesi Akıncı Hava Üssü’nde bulunmadığını ileri sürmüştü.
10.07.2019 Gündem
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin "çatı" davasında eski tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, "anayasayı ihlal" ve "Cumhurbaşkanına suikast" suçundan birer, 139 şehite ilişkin "kasten öldürmek" suçundan da 139 kez olmak üzere toplam 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Bakan Akar, çocukluk arkadaşını son yolculuğuna uğurladı
Bakan Akar, çocukluk arkadaşını son yolculuğuna uğurladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de hayatını kaybeden çocukluk arkadaşı Bekir İmamoğlu'nu (70) son yolculuğuna uğurladı.
26.01.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
CHP hisseleri teklifi Meclis’e getirilecek
CHP hisseleri teklifi Meclis’e getirilecek Atatürk’ün İş Bankası’nda CHP olarak yüzde 28’e yakın hissesi var. AK Parti olarak Meclis’e bu konuyu getireceğiz. MHP de destekleyeceğini açıkladı. Meclis’ten bunu çıkaracağız ve bu hissenin Hazine’ye devrini sağlamış olacağız. Şimdi süreç başladı
13.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde Kur’an okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde Kur’an okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışını yaptığı Orgeneral Hulusi Akar Camii ve Külliyesi’nde Kur’an-ı Kerim okudu.
13.10.2018 Gündem
Hulusi Akar Camii törenle açıldı
Hulusi Akar Camii törenle açıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Orgeneral Hulusi Akar Camii ve Külliyesi Açılış Töreni'ne katıldı.
13.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı'ndan CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı'ndan CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış töreninde konuştu. CHP'nin İş Bankası hisseleriyle ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Biz bu konuyu Meclis'e getiriyoruz" dedi.
13.10.2018 Siyaset
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın kendisi ve ailesi adına memleketi Kayseri’de yaptırdığı Selçuklu motifleriyle bezenen cami, cumartesi günü kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açılacak. Açılış öncesi camideki son hazırlıklar tamamlandı.
9.10.2018 Gündem
Kumpas mağduru komutanlar da terfi etti
Kumpas mağduru komutanlar da terfi etti Yeni sistemin ilk YAŞ toplantısında daha önce Balyoz ve Ergenekon davasından mağdur olan isimler de terfi etti. Kumpasın ortaya çıkmasının ardınan göreve dönen ve çukur eylemleri sırasında Nusaybin'i 21 günde terör örgütünden temizleyen Tuğgeneral Levent Ergün tümgeneralliğe terfi ederken, Poyrazköy davasında yıllarca cezaevinde yatan Albaylar Ercan Kireçtepe ve Mustafa Turhan Ecevit de tuğamiralliğe terfi eden isimler oldu.
2.08.2018 Gündem
Hulusi Akar'dan veda mesajı
Hulusi Akar'dan veda mesajı Milli Savunma Bakanı olan Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne veda mesajı yayınladı.
17.07.2018 Gündem
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı Washington DC Merkezli Düşünce kuruluşu Turkish Heritage Oragnization davetlisi olarak Amerika’ya gelen ve 15 Temmuz gecesi derdest edilen dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak o geceye dair çok çarpıcı detayları ABD kamuoyu ile paylaştı.
17.07.2018 Gündem
Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı görevini devretti
Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı görevini devretti Genelkurmay Başkanlığı görevi, Millî Savunma Bakanlığına atanan Orgeneral Hulusi Akar tarafından Orgeneral Yaşar Güler’e devredildi.
16.07.2018 Gündem
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis Adalet Bakanlığı’ndan alınan son bilgilere göre darbe teşebbüsünün ardından Türkiye genelinde açılan 289 davadan 184’ü karara bağlandı. Sanıklardan 729’u ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Darbe sanıklarına ayrıca toplam 112 milyon 524 bin 783 liralık tazminat davası açıldı...
15.07.2018 Gündem
Halk demokrasiye kalkan oldu
Halk demokrasiye kalkan oldu Darbeciler ilk hamleyi ne zaman nerede yaptı? Cumhurbaşkanı yurttaşları nasıl meydanlara davet etti? Halk darbeyi nasıl püskürttü? İşte dakika dakika Türkiye’nin ateşten gecesi...
14.07.2018 Gündem
"İlk"lerin zirvesi
"İlk"lerin zirvesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün başlayacak NATO Zirvesi birçok ilke sahne olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ettikten sonra ilk katıldığı uluslararası zirve, NATO Liderler Zirvesi olacak. Hulusi Akar Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin "Milli Savunma Bakanı"; Berat Albayrak ise "Hazine ve Maliye Bakanı" sıfatıyla ilk kez zirveye katılacak. Zirvede, Orgeneral Yaşar Güler de "Genelkurmay Başkanı" olarak ilk kez yer alacak.
11.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orgeneral Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orgeneral hulusi akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.