Orgeneral Akar

Orgeneral Akar

Son dakika Orgeneral Akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orgeneral Akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orgeneral Akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orgeneral Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orgeneral akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.835 orgeneral akar haberi bulunmuştur. Tüm orgeneral akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın kendisi ve ailesi adına memleketi Kayseri’de yaptırdığı Selçuklu motifleriyle bezenen cami, cumartesi günü kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açılacak. Açılış öncesi camideki son hazırlıklar tamamlandı.
9.10.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda denetlemelerde bulundu.
8.07.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım veda turunda
Başbakan Yıldırım veda turunda Başbakan Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.
3.07.2018 Siyaset
Orgeneral Akar'dan Münbiç açıklaması
Orgeneral Akar'dan Münbiç açıklaması Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, YPG'nin Münbiç'i terk etmesine ve silahlarının toplanmasına yönelik çalışmalara devam edildiğini bildirdi.
29.06.2018 Gündem
Hulusi Akar'dan kritik Münbiç görüşmesi!
Hulusi Akar'dan kritik Münbiç görüşmesi! Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ABD Avrupa Kuvvetleri ve NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrotti ile telefonda görüştü.
27.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, oyunu kullandı
Genelkurmay Başkanı Akar, oyunu kullandı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, oyunu kullandı.
24.06.2018 Gündem
Orgeneral Akar'dan Babalar Günü mesajı
Orgeneral Akar'dan Babalar Günü mesajı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Evladının mutluluğunu kendi mutluluğu gören ve çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için büyük emek harcayan, iyi ve kötü günlerimizde yanı başımızda bulunarak tecrübeleriyle bizlere rehberlik yapan gurur kaynağımız kıymetli babalarımızın rızasını kazanmak, onlara karşı her zaman vefalı olmak en önemli toplumsal değerlerimiz arasındadır." ifadesini kullandı.
17.06.2018 Gündem
Afrin’de büyük temizlik
Afrin’de büyük temizlik Jandarma komando birlikleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de patlayıcı temizleme çalışmalarını bayramda bile sürdürdü. Komandolar, terör örgütü YPG/PKK’nın sığınak olarak kullandığı mağaraları didik didik arıyor. Göbek Köyü’nde dağlık arazide teröristlerin yaptığı korunaklı mevziler bulundu
15.06.2018 Gündem
Hulusi Akar: Mücadelemiz aralıksız devam edecek
Hulusi Akar: Mücadelemiz aralıksız devam edecek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar: "Terörle mücadelemiz en son terörist yok edilinceye kadar yurt içinde ve sınır ötesinde aralıksız devam edecek."
14.06.2018 Gündem
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika! TSK: 34 terörist etkisiz hale getirildi TSK'dan yapılan açıklamada, "1-8 Haziran arası Kuzey Irak'a yapılan operasyonda 18 terörist etkisiz hale getirildi." denildi. Orgeneral Akar hava harekatlarını Birleştirilmiş Harekat Merkezinden takip etti. Akar, "Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bundan dönüş yok." dedi. Gece düzenlenen operasyonda Kandil ve Sincar başta olmak üzere Irak'ın kuzeyindeki 12 hedef imha edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada Kuzey Irak'a operasyonların başladığını ifade etmişti. İşte bölgedeki son gelişmeler...
12.06.2018 Gündem
Askere 'Hazır ol' emri verildi!
Askere 'Hazır ol' emri verildi! Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Yunanistan'ın olası provokasyonunu önlemek için Ege Denizi'nde fırkateyn ve iki hücum bot, 7 gün 24 saat görev yaparken, Su Altı Taarruz (SAT) timlerine de çıkabilecek görevler için "hazır ol" emri verildi.
7.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Hakkari'de
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Hakkari'de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hakkari Yüksekova'daki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
2.06.2018 Gündem
Orgeneral Akar Hatay'da denetlemelerde bulundu
Orgeneral Akar Hatay'da denetlemelerde bulundu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, halkın huzur ve güvenle evlerine dönmeleri için mayın ve el yapımı patlayıcı temizleme faaliyetlerine ağırlık verildiğini belirtti.
25.05.2018 Gündem
Denizde ilk test
Denizde ilk test Beyaz Fırtına 2018 tatbikatında önümüzdeki yıl hayata geçirilmesi planlanan Milli DUİR Teşkilatı’nın işlerliği test edildi
20.05.2018 Gündem
Orgeneral Akar'dan sert mesajlar
Orgeneral Akar'dan sert mesajlar Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, "Akdeniz'de, Ege'de bir görev olursa, vatanımız, milletimiz için gözümüzü kırpmadan yerine getiririz. Kimsenin yanlış hesap yapmaması lazım." dedi.
20.05.2018 Gündem
Orgeneral Akar'dan Brüksel'de görüşme trafiği
Orgeneral Akar'dan Brüksel'de görüşme trafiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı'na katılmak için bulunduğu Brüksel'de ABD, Avustralya, Kanada ve Yunanistanlı mevkidaşlarıyla görüştü.
16.05.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar Belçika'ya gitti
Genelkurmay Başkanı Akar Belçika'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün yapılacak NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.
16.05.2018 Gündem
Orgeneral Akar'dan engelli gence yakın ilgi
Orgeneral Akar'dan engelli gence yakın ilgi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, EFES-2018 Tatbikatı kapsamında açılan silah sergisi ziyaretinde, genetik bir rahatsızlığı bulunan Katmerci ile bir araya geldi.
11.05.2018 Gündem
Orgeneral Akar TCG Bayraktar'ı ziyaret etti
Orgeneral Akar TCG Bayraktar'ı ziyaret etti EFES-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemciler gününe katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile konuk genelkurmay başkanları, yerli ve milli imkanlarla yapılan çıkarma gemisi TCG Bayraktar'ı ziyaret etti.
10.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orgeneral Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orgeneral akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.