Organize

Organize

Son dakika organize haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan organize ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını organize haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Organize

haberleri sayfasında son dakika yaşanan organize gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.868 organize haberi bulunmuştur. Tüm organize haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Adana Hacı Sabancı OSB'de 6. Sanayi Odaklı Öğrenci Projeleri Yarışması sonuçlandı
Adana Hacı Sabancı OSB'de 6. Sanayi Odaklı Öğrenci Projeleri Yarışması sonuçlandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (AOSB) ve Çukurova Üniversitesi AOSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu işbirliğinde bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen Sanayi Odaklı Öğrenci Projeleri Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
1.05.2024 Adana
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı
İlk çeyrek turizm gelirinde rekor! Bakan Ersoy rakamlarla açıkladı Türkiye'de 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin turizm verileri açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Tarihimizdeki en yüksek ilk çeyrek turizm gelirini elde ettik. Yılsonu hedefi olan 60 milyon ziyaretçi hedefine uyumlu şekilde ilerliyoruz" dedi. Antalya'da milliyet farkı nedeniyle fazla ücret tahsil eden otele inceleme yapıldığını açıklayan Ersoy, 54 bin liralık cezanın otele uygulandığını ve fazla ücretin misafire geri iade edildiğini söyledi.
30.04.2024 Ekonomi
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş, Esenyurt, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Pendik ilçelerinde düzenlenen Mahzen-33 Operasyonları'nda 16 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
27.04.2024 Gündem
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı
42 ilde dev operasyon! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 Operasyonu'nda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
27.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır?
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır? Anzak Günü nedir, ne zaman, Anzak Günü geleneği şafak ayını neden yapılır? Anzak Günü'nde Avustralya ve Yeni Zelanda, Gelibolu Yarımadası'ndaki Anzak Tören Alanı'nda Şafak Töreni' yapılıyor.
25.04.2024 Yaşam
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
O bölgede arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Vatan TV
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı!
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hal ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 194 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Otlukbeli İlçe Emniyet Amirliğiyle yapılan ortak çalışmalarda 2863 SKM suçunun önlenmesi kapsamında define avcısı yakalandı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Organize ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki organize haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.