Oneplus

Oneplus

Son dakika OnePlus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan OnePlus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını OnePlus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oneplus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oneplus gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 oneplus haberi bulunmuştur. Tüm oneplus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
4.05.2023 Advertorial
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullananlar dikkat! Uyarı geldi: Hemen atın
Cep telefonu kullananlar dikkat! Uyarı geldi: Hemen atın Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! O marka telefonların bazı terimleri tespit etme ve sansürleme yeteneğine sahip olduğunu tespit edildi. Litvanya Savunma Bakanlığı, ülke vatandaşlarına şu anda sahip oldukları cep telefonlarını atmalarını tavsiye ederken, yenilerini almamaları konusunda da uyarıda bulundu.
22.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı Bir süre önce orta segmentteki ilk modeli Nord’u satışa sunan OnePlus şimdi de ilk giriş segment modeli için kolları sıvadı.
2.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Corona virüs nedeniyle telefonların garanti süreleri uzatıldı
Corona virüs nedeniyle telefonların garanti süreleri uzatıldı Corona virüs salgını nedeniyle tüm dünya evinde salgının geçmesini beklerken, teknoloji üreticileri de salgın nedeniyle bazı önemli kararlara imza atıyor. Bu kapsamda Lenovo ve Motorola, cihazlarında garanti sürelerini uzatma yoluna gidiyor.
6.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 30 tanıtım posteri ortaya çıktı
Huawei Mate 30 tanıtım posteri ortaya çıktı Huawei'nin gelecek haftalarda dünyaya duyurması beklenen yeni telefon serisi Huawei Mate 30'a ait en net görüntü nihayet ortaya çıktı. Yayınlanan posterde cihazın tasarımının bir önceki modele göre hayli değiştiği dikkat çekiyor.
27.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Black Shark 2 Pro 'iyi' çıktı!
Xiaomi Black Shark 2 Pro 'iyi' çıktı! Henüz piyasaya sürülmeyen, oyun odaklı akıllı telefon Xiaomi Black Shark 2 Pro‘nun mobil benchmark sonuçları oldukça yüksek çıktı.
27.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 30 Pro özellikleri belli oldu
Huawei Mate 30 Pro özellikleri belli oldu Çinli Huawei'nin önümüzdeki aylar tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllı telefon serisi Huawei Mate 30'un muhtemel özellikleri ortaya çıktı. Huawei Mate 30 Lite, Mate 30 ve Mate 30 Pro olmak üzere üç farklı modelde gelmesi beklenen cihazlar bakın hangi özelliklerle karşımıza çıkacak?
17.06.2019 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 7 Pro fiyatı belli oldu
OnePlus 7 Pro fiyatı belli oldu Çinli teknoloji üreticisi OnePlus'ın yeni amiral telefonu OnePlus 7 Pro'nun fiyatı internete sızdı. İşte Çinlilerin büyük umutlar bağladığı telefonun şaşırtan fiyatı...
6.05.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods'a Çinlilerden rakip geliyor
AirPods'a Çinlilerden rakip geliyor Çin'li telefon üreticilerinden OnePlus'ın bu yıl piyasaya süreceği amiral gemisinin yanında kablosuz kulaklıkta gelebilir.
15.03.2019 Bilim ve Teknoloji
10GB RAM’li OnePlus 6T geliyor!
10GB RAM’li OnePlus 6T geliyor! Akıllı telefon sektöründeki hızla yükselen isimlerden biri olan OnePlus son amiral gemisi modeli 6T’nin özel versiyonunu satışa sunmaya hazırlanıyor.
1.12.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 6T sızdı! Tüm detayları ortaya çıktı...
OnePlus 6T sızdı! Tüm detayları ortaya çıktı... OnePlus 6T hakkında ortaya çıkan bu sızıntı, cihaz hakkındaki tüm merak edilen detayları ortaya çıkardı
28.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldı Popüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
12.10.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 6T görüntüleri sızdırıldı!
OnePlus 6T görüntüleri sızdırıldı! OnePlus 6T'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar anonim biri tarafından internete sızdırıldı.
12.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en hızlı şarj olan telefonları
Dünyanın en hızlı şarj olan telefonları Piyasadaki en hızlı şarj olan 5 akıllı telefon modeli belirlendi. Listenin başında yer alan isimler ise bu sefer beklenilen markalar olmadı. İşte merak edilen liste ve cihazların şarj olma süreleri.
22.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Android P tanıtıldı
Android P tanıtıldı Google’ın her yıl San Fransisco’da düzenlediği ve geleneksel hale gelen etkinliği Google I/O 2018 şu anda gerçekleşiyor. Etkinliğin en önemli yeniliği olan Android P bugün Sony, Nokia, Vivo, Oneplus, Essential ve Oppo markalı cihazlar için bugünden itibaren indirilebilecek. Google I/O 2018 sunumunda tanıtılan tüm yenilikler yapay zeka ve makine öğreniminin hayatımızı ne kadar kolaylaştıracağına işaret ediyor.
9.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Android kullanıcılarına yalan söylemişler
Android kullanıcılarına yalan söylemişler Andrid işletim sistemine sahip telefon üreticilerinin tüm kullanıcılarına yalan söylediği ortaya çıktı. Yayınladığı güvenlik güncellemeleri ile kullanıcılarını kandıran Android telefon üreticilerinin kullanıcılarının güvenliğini tehlikeye attığı anlaşıldı. İşin şaşırtan tarafı ise Samsung dahil dev isimler bu listede yer alıyor.
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 6'nın ilk resmi görseli sızdırıldı
OnePlus 6'nın ilk resmi görseli sızdırıldı OnePlus'ın merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 6'nın ilk resmi görseli sızdırıldı.
29.03.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 5T Türkiye'de satışa sunuldu
OnePlus 5T Türkiye'de satışa sunuldu OnePlus firmasının amiral gemisi modeli OnePlus 5T Türkiye'de satışa sunuldu
3.01.2018 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 6 fark yaratacak!
OnePlus 6 fark yaratacak! Uzun bir süredir konuşulan ekrana gömülü parmak izi tarayıcı, çerçevesiz ekranlarla birlikte daha da çok konuşulmaya başlandı. Samsung ve Apple ile anılan bu özellik iddia edilene göre ilk olarak OnePlus 6 ile karşımıza çıkacak.
25.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Nokia 6'nın 2018 versiyonunun görselleri sızdı
Nokia 6'nın 2018 versiyonunun görselleri sızdı Nokia'nın bu yıl piyasaya sürdüğü ve orta segment bir telefon olan Nokia 6'nın 2018 versiyonunun görüntüleri sızdırıldı.
14.12.2017 Bilim ve Teknoloji
OnePlus 5T'nin fotoğrafları tanıtım öncesinde sızdırıldı
OnePlus 5T'nin fotoğrafları tanıtım öncesinde sızdırıldı Yeni modele ait fotoğraflar, cihazın gerçek hayattan görüntülerini yansıtıyor. Boyut itibariyle bir önceki modelle aynı gibi duran cihazın bütünsel ekran tasarımına sahip olduğu görülüyor.
11.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı
Samsung Galaxy Note 8 hakkında tüm bilgiler sızdı Samsung geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Galaxy Note 7 telefonlarla çok büyük bir kriz yaşamış, patlayan telefonlar en sonunda piyasadan tamamen toplatılmıştı. Şimdi serinin yeni telefonu üzerinde çalışan Samsung’un Galaxy Note 8 için planladıklarına ilişkin bilgiler sızdı.
27.06.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oneplus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oneplus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.