Onaylama

Onaylama

Son dakika onaylama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan onaylama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını onaylama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onaylama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onaylama gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 onaylama haberi bulunmuştur. Tüm onaylama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Tik İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tik İşareti Nasıl Yapılır?
Tik İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tik İşareti Nasıl Yapılır? Genel çerçevede doğrudan bir durumu onaylama ifadesi olarak tik işareti kullanılmaktadır. Bu durum hem eğitim hayatında hem de birçok iş sektöründe yaygın şekilde değerlendirildiğini söylemek mümkündür. Tabii aynı zamanda günlük hayatta bir liste tutarken yine tik işareti ile birlikte bir onay herhangi bir duruma verilir. Bu durum anlam bütünlüğü açısından oldukça önemli bir potansiyel teşkil eder. Herhangi bir dilde ortak şekilde bir durumu onaylamak amaçlı ele alınan bir semboldür.
31.01.2024 Yaşam
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
TBMM'den İsveç'e NATO vizesi! Genel Kurul'da kabul edildi
TBMM'den İsveç'e NATO vizesi! Genel Kurul'da kabul edildi İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
23.01.2024 Gündem
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu
Türkiye'nin NATO kararı dünyada birinci manşet! New York Times'tan dikkat çeken F-16 yorumu Türkiye NATO için kararını verdi. Vilnius'taki NATO zirvesinden bir gün önce kente giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri ile görüştü. Görüşmenin ardından İsveç'in üyeliğine yeşil ışık yakıldı. Türkiye'nin kararı kısa sürede dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. ABD'nin önce gelen gazetelerinden New York Times karar sonrası dikkat çeken bir F-16 yorumunda bulundu. Yunan basını ise 'Erdoğan yeşil ışık karşılığında ne aldı' sorusunu sordu ve Türkiye'nin elde ettiği kazanımları yazdı.
11.07.2023 Gündem
Stoltenberg: Türkiye'nin, Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğini onaylama kararını memnuniyetle karşılıyorum
Stoltenberg: Türkiye'nin, Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğini onaylama kararını memnuniyetle karşılıyorum NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Türkiye'nin, Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğini onaylama kararını memnuniyetle karşılıyorum" dedi.
17.03.2023 Dünya
Finlandiya Başbakanı Marin: Üyelik süreci Türkiye ve Macaristan’ın elinde
Finlandiya Başbakanı Marin: Üyelik süreci Türkiye ve Macaristan’ın elinde Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile SAMAK İskandinav Zirvesi öncesinde yaptığı açıklamada, "Üyelik süreci Türkiye ve Macaristan’ın elinde" dedi.
28.02.2023 Dünya
İsveç Başbakanı Kristersson'dan NATO açıklaması: Son söz Türkiye'nin
İsveç Başbakanı Kristersson'dan NATO açıklaması: Son söz Türkiye'nin İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Türkiye ile İsveç arasında NATO üyeliği konusunda devam eden müzakerelerin “iyi bir noktada” olduğunu düşündüğünü açıkladı. Kristersson, "Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylama konusunda olumlu noktada olduğunu düşünüyorum. Sonunda kararı Türkiye verecek." dedi.
16.01.2023 Gündem
KYK burs taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir? Burs taahhütname onayı 1 TL nasıl yapılır?
KYK burs taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir? Burs taahhütname onayı 1 TL nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 2022-2023 KYK Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Başvuru sonucunu gören KYK taahhütname onaylama süreci hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, KYK taahhütname onaylama ne zamana kadar, nasıl yapılır, taahhütname tutarı nedir?
17.12.2022 Eğitim
Mavi tik alma | Twitter Blue Mavi tik nasıl satın alınır? Twitter mavi tik satın alma ve Türkiye mavi tik ücreti
Mavi tik alma | Twitter Blue Mavi tik nasıl satın alınır? Twitter mavi tik satın alma ve Türkiye mavi tik ücreti Twitter mavi tik satın al ile ilgili aramalar arttı. Mavi tik başvuru süresine yönelik araştırmalar, Elon Musk'ın mavi tik aboneliği kararı sonrası yoğunlaştı. Mavi tik alma süreci ve ücreti merak ediliyor. Peki, Mavi tik nasıl alınır? Mavi tik alma süreci ve ücreti hakkında merak edilenler…
11.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, “ÖÇK” açıklaması
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, “ÖÇK” açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir gazetede yer alan “Müsilaj bahane, engelleme şahane” şeklinde haberlere ilişkin, “Marmara Denizi’ni geleceğe taşıyanlara karşı en hafif tabirle haksızlıktır, vicdansızlıktır” açıklamasını yaptı.
20.08.2022 Gündem
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp!
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp! Solana milyon dolarlık siber saldırı ile gündemde. Solona ekosisteminde yer alan cüzdanın güvenliği ihlal edildi ve kullanıcıların Phantom, Slope ve Trustwallet üzerinden saldırıya uğradılar ve 5000’den fazla cüzdan hacklenip boşaltıldı. Peki, Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırı nasıl oldu? Solana (SOL) coinde son durum ne? İşte detaylar…
3.08.2022 Ekonomi
Danıştay, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararının iptali istemini reddetti
Danıştay, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararının iptali istemini reddetti Danıştay 10'uncu Dairesi, 'İstanbul Sözleşmesi' olarak bilinen 'Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin feshine ilişkin 20 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararının iptal istemini reddetti.
19.07.2022 Gündem
DGS adaylarına uyarı! DGS eğitim bilgileri güncelleme nasıl yapılır, güncellenmesi ne olur?
DGS adaylarına uyarı! DGS eğitim bilgileri güncelleme nasıl yapılır, güncellenmesi ne olur? 2022 DGS değerlendirme işlemlerinde, adayların ön lisans seviyesindeki eğitim bilgileri kullanılmaktadır. 2022-DGS’ye başvuran adayların 06 Temmuz - 02 Ağustos 2022 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) bulunan https://ais.osym.gov.tr/DGS/2022/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden, değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini seçerek 02 Ağustos 2022 tarihi saat 16.00’ya kadar onaylamaları gerekmektedir.
6.07.2022 Eğitim
YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme işlemleri başladı
YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme işlemleri başladı 2022-YKS değerlendirme işlemlerinde, adayların ortaöğretim seviyesindeki eğitim bilgileri kullanılmaktadır. 2022-YKS’ye başvuran adayların 21 - 28 Haziran 2022 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) bulunan https://ais.osym.gov.tr/ÖSS/2022/1/BasvuruEgitimGuncelle adresinden, değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini seçerek 28 Haziran 2022 tarihi saat 16.00’ya kadar onaylamaları gerekmektedir.
21.06.2022 Eğitim
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması!
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması! S-400 ve F-16'larla ilgili son dakika açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile yürütülen F-16 ve S-400 konularıyla ilgili açıklama yaptı. Yasama-Kongre İlişkilerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Naz Dorukoğlu imzalı açıklamada Türkiye ile ilişkilerin önemine değinildi.
1.02.2022 Gündem
Danıştay İstanbul sözleşmesi karası! İstanbul sözleşmesi kaldırıldı mı?
Danıştay İstanbul sözleşmesi karası! İstanbul sözleşmesi kaldırıldı mı? İstanbul sözleşmesi kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı kararı sonrası 1 Temmuz'dan itibaren İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararına itiraz Danıştay'da reddedildi. Çekilme kararına karşı aralarında CHP, İYİ Parti ve sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu tüzel ve gerçek kişiler tarafından açılan 220 dolayında davada "kararın iptali ve yürütmesinin durdurulması" talep edildi. İşte İstanbul sözleşmesi Danıştay kararı…
19.11.2021 Gündem
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları…
Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı! DİB (Diyanet) sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuruları… Diyanet imam, müezzin, kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları için gözler diyanet.gov.tr sayfasında. Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B sözleşmeli 1.500 Kur'an kursu öğreticisi, 5.600 İmam-hatip ve 700 Müezzin-kayyım alımı olmak üzere toplam 7 bin 800 personel alımı yapacak. Bugün alım için başvurular başlıyor. Peki, Diyanet personel alımı başvuruları nasıl, nereden yapılacak? Diyanet 4 b sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı…
8.11.2021 Personel Alımı
sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı! Diyanet personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuru tarihleri
sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı! Diyanet personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuru tarihleri Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 7 bin 800 personel alımı başvurular bugün başlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B sözleşmeli 1.500 Kur'an kursu öğreticisi, 5.600 İmam-hatip ve 700 Müezzin-kayyım alımı olmak üzere toplam 7 bin 800 personel alımı yapacak. İşte sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı ve diyanet sınavı detayları…
8.11.2021 Personel Alımı
Türkiye'de İsrail'in Batı Şeria’da konut inşası planına kınama
Türkiye'de İsrail'in Batı Şeria’da konut inşası planına kınama Dışişleri Bakanlığı, İsrail Yüksek Planlama Konseyinin gelecek hafta Batı Şeria’daki çeşitli İsrail yerleşimlerinde 3 bin 100 yeni konutun inşasını onaylama planını kınadı.
23.10.2021 Gündem
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, SMS ile bildiriliyor
SGK'dan son dakika kararı! Resmen duyuruldu, SMS ile bildiriliyor SGK harekete geçti. Çok sayıda çalışanı ilgilendiriyor. Tek tek tespit edilip SMS ile bildiriliyor. Birçok çalışan farkında değil. İşverenler tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kayıt dışı ile mücadele kapsamında, işverenin kuruma bildirdiği kazançlarda yüzde 20 ve üzerinde azalma olan çalışanların telefonlarına mesaj gönderiyor. SGK bu yılın sadece ilk altı aylık döneminde 150 bin çalışana bu amaçla SMS göndererek kazançlarında azalma olduğu uyarısında bulundu.
20.10.2021 Çalışma Hayatı
MEB duyurdu! Unvan değişikliği yoluyla atama başvuruları başlıyor!
MEB duyurdu! Unvan değişikliği yoluyla atama başvuruları başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Merkez ve Taşra Teşkilatı Personelinin Unvan Değişikliği Yoluyla Atamalarına İlişkin Başvuru Kılavuzu'nu yayımladı. MEB Personel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, MEB Unvan değişikliği atama başvuruları 5 Kasım'da sona erecek. Peki, MEB unvan değişikliği atama başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB unvan değişikliği yoluyla atama başvuru kılavuzu!
18.10.2021 Personel Alımı
Paris Anlaşması Meclis'ten geçti!
Paris Anlaşması Meclis'ten geçti! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM'nin 76'ncı Genel Kurulu'nde, "Paris İklim Anlaşması'nı, atılacak yapıcı adımlara uygun şekilde ve ulusal katkı beyanımız çerçevesinde, önümüzdeki ay Meclisimizin onayına sunmayı planlıyoruz." sözleri ile dünyaya seslenmişti. Paris Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda tüm partilerin oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan Birleşmiş Milletler (BM), Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı onaylamasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.
6.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onaylama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onaylama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.