Ölü Ele Geçirildi

Ölü Ele Geçirildi

Son dakika ölü ele geçirildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü ele geçirildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü ele geçirildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Ele Geçirildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü ele geçirildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.279 ölü ele geçirildi haberi bulunmuştur. Tüm ölü ele geçirildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı Bursa’da yaşayan Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Meliha Doğan da soluğu savcılıkta alıp şikayetçi oldu.
25.08.2023 Yaşam
Aşırı sıcak havalar kısırlık yapıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarılar geldi
Aşırı sıcak havalar kısırlık yapıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarılar geldi Sıcak havaların birçok sağlık sorununun yanında kısırlığa da neden olabileceğine dikkat çekildi. Uyarı Dr. Ertan Cevizci, "Sıcak hava sperm üretimini etkileyerek kalite ve sayıyı düşürebiliyor. Erkekler sıcakta dar jean giymesin, bol su içsin." ifadelerini kullandı.
25.08.2023 Sağlık
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi
İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma: 1 polis şehit, 1 saldırgan ölü ele geçirildi Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, 1 polis memuru ağır yaralandı. Çıkan çatışmada saldırganlardan 1'i ölü, 1'i ise yaralı olarak; toplam 4 kişi yakalandı. Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.
25.08.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira
Bakan Soylu: Terörün maliyeti 3 trilyon 722 milyar lira İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "1984-2019 tarihleri arası cari fiyatlarla, terörün hesaplanabilir toplam maliyeti yaklaşık 3 trilyon 722 milyar lira olarak hesaplanmıştır. PKK'dan kaynaklı hesaplanabilir yaklaşık maliyeti ise 3 trilyon 423 milyar liradır" dedi.
23.01.2023 Yaşam
Gasp şüphelileri ateş açıp 3 polisi yaraladı! 1'i ölü ele geçirildi
Gasp şüphelileri ateş açıp 3 polisi yaraladı! 1'i ölü ele geçirildi Kahramanmaraş'ta, gasp ve alıkoyma iddiasıyla polislerin evine gittiği 3 şüpheli, ekiplere ateş açtı. Saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, şüphelilerden 1'i ölü olarak ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı, 1'ini yakalamak için çalışmalar devam ediyor.
21.10.2022 Yaşam
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Şehit Jandarma Er Mevlüt Yıldız Operasyonu kapsamında Siirt Pervari ile Van Çatak ara hattında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı
Bakan Soylu duyurdu: Şehit Kürşat Sert'in intikamı alındı İçişleri Bakanlığı: Siirt Pervari ile Van Çatak'ta 2 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.
20.10.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Eylül ayında aralarında bir liste dışı, 4'ü 'gri', 4'ü 'turuncu' kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 19 ölü, 109 sağ, 17 teslim olmak üzere toplam 145 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların da 113'ü PKK/KCK, 23'ü DEAŞ, 9'u da sol terör örgütü mensubudur" dedi.
5.10.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Mardin'de 3 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Mardin'de 3 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde İHA ile tespit edilen 3 PKK/KCK'lı teröristin, hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
28.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama geldi; "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı." dedi.
10.03.2022 Gündem
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü!
PKK'nın sözde sorumlusu Ferhat Tunç öldürüldü! PKK'nın sözde Gap-Rıha Eyalet Sorumlusu Rubar kod adlı Ferhat Tunç, Emniyet, İstihbarat, Havacılık ve PÖH'lerin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.
7.12.2021 Gündem
Bakan Soylu: Sınırdan sızan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu: Sınırdan sızan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sınır hattından yurda sızan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
24.10.2021 Gündem
Çukurca sınırından sızan 2 terörist ölü olarak ele geçirildi
Çukurca sınırından sızan 2 terörist ölü olarak ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çukurca sınırından sızan 2 terörist, J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirildi." ifadesini kullandı.
23.10.2021 Gündem
Bakan Akar duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, Fırat Kalkanı bölgesinde 1 askerin şehit eden teröristlere yönelik operasyonlara hemen başladıklarını ifade ederek, “İlk bilgilere göre saldırıyı gerçekleştiren 5 terörist silahları ile birlikte ölü ele geçirildi. Operasyonumuz devam ediyor. Önümüzdeki saatlerde bu sayının artacağını değerlendiriyoruz" dedi. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015’te terörle mücadelede başlayan yeni dönem kapsamında bugüne kadar 18 bin 582 terörist etkisiz hale getirildi. 1 Ocak 2021’den itibaren ise 2136 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.
7.10.2021 Gündem
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-2 Diyarbakır Lice Operasyonu'nda 29 Nisan'da, 6 teröristin etkisiz olduğu operasyonda, teröristlerin; 1'i kırmızı-sözde orta saha 3'lü yürütmede, 1'i turuncu, 1'i gri, 1'i Sözde Amed Eyaleti özel güç sorumlusu oldukları tespit edildiğini duyurdu.
3.05.2021 Gündem
Eski HDP'li vekil Demir Çelik'in terörist oğlunun üzerinden çıktı
Eski HDP'li vekil Demir Çelik'in terörist oğlunun üzerinden çıktı Gelen son dakika haberine göre; Terör örgütünün Amanos yapılanması kararlı operasyonlarla çöktü. 80 ila 130 teröristin barındığı bölgeye, Afrin kapısı kapatılınca da takviye kesildi. Mehmetçik, kalan 2 teröristin peşinde. Geçmiş yıllarda 80 ile 130 arasında değişen terörist grubun barındığı alanda üst üste düzenlenen operasyonlarla birlikte büyük darbe aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
23.10.2020 Gündem
Kandil karıştı! Karayılan'a bir şok daha...
Kandil karıştı! Karayılan'a bir şok daha... Operasyonlar ile terör örgütüne büyük darbe vuruluyor. Kandil karıştı. Yaz sonunda gerçekleştirilen operasyonlarla Hatay'ın Amanos Dağlarında 22 Ağustos’ta etkisiz hale getirilen ve İçişleri Bakanlığının ödülle aranan teröristler listesinde Gri kategoride oldukları belirlenen PKK’lı teröristlerden Şefik Körman, Cihan Erbaş ve Serhat Aykul adlı teröristlerden Erbaş ve Aykul’un hain örgütün elebaşı Murat Karayılan’ın yakın korumalığını yaptıkları ve bizzat onun talimatıyla bölgeye gönderildikleri ortaya çıktı.
7.10.2020 Gündem
Bakanlık açıkladı! 4 terörist ölü ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 4 terörist ölü ele geçirildi Diyarbakır Lice ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca devam eden Yıldırım-7 operasyonu kapsamında, yürütülen arama tarama faaliyetlerinde, 1 terörist daha ölü olarak ele geçirildi. Dün ele geçirilen 3 teröristle birlikte Diyarbakır Lice kırsalında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4’e yükseldi.
4.10.2020 Gündem
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi Yıldırım-4 Operasyonu kapsamında 'terörden arananlar listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de bulunan ve 10 milyon TL’ye kadar ödülle aranan sözde 'TKP/ML-TİKKO siyasi komiseri', 'Nubar' kod adlı Erol Volkan İldem ile 'gri kategori'de yer alan ve 500 bin TL ödülle aranan 'Roza' kod adlı, Fadime Çakıl, silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
2.10.2020 Gündem
Bakanlık açıkladı! 8 terörist ölü ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 8 terörist ölü ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Yıldırım operasyonları kapsamında bugün ölü ele geçirilen terörist sayısının 8'e yükseldiğini bildirdi.
26.09.2020 Gündem
Van Valiliğiden 'Yıldırım-10 Norduz' operasyonu ile ilgili açıklama
Van Valiliğiden 'Yıldırım-10 Norduz' operasyonu ile ilgili açıklama Van Valiliği, 11 Eylülde Çatak İlçesi Andiçen Mahallesi Sürik Mezrası kırsalına düzenlenen operasyonlar sırasında yakalanan 2 kişi ile ilgili açıklama yaptı.
21.09.2020 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist daha ölü ele geçirildi
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist daha ölü ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yıldırım 11 Herekol Operasyonu kapsamında, Jandarma Komando ve JÖH Birliklerinin bugün Siirt'te 5 teröristi daha ölü ele geçirdiklerini duyurdu.
16.09.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! Eyyüp Alper ve Ahmet Akman ölü ele geçirildi
Bakanlık duyurdu! Eyyüp Alper ve Ahmet Akman ölü ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, bugün mağaraya kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin, terörden arananlarda Turuncu listede yer alan terör örgütünün sözde Esendere bölge sorumlusu olan 'Velat' kod adlı Eyyüp Alper olduğunu, diğer teröristin ise örgütte sabotajcı olarak faaliyet gösteren 'Nidal' kod adlı Ahmet Akman olduğunu bildirdi.
13.09.2020 Gündem
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü...
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü... Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonunda öldürülen iki teröristten biri terörden arananlarda 10 milyona kadar ödülle kırmızı kategoride yer alan Nubar kod adlı Erol Volkan İldem, diğer teröristin ise 500 bin TL’ye kadar ödülle gri kategoride yer alan, Roza kod adlı Fadime Çakıl olduğu tespit edildi.
9.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Ele Geçirildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü ele geçirildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.