Ölü Balık

Ölü Balık

Son dakika ölü balık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölü balık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölü balık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölü Balık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölü balık gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 ölü balık haberi bulunmuştur. Tüm ölü balık haberleri aşağıda listelenmiştir.
El Nino kâbusu geri dönüyor! Sıcaklık rekoru kırıldı
El Nino kâbusu geri dönüyor! Sıcaklık rekoru kırıldı 3 yıllık La Nina etkisi bitti; okyanus sularını ısıtan El Nino geri dönüyor. El Nino’nun başlamasıyla can alan sıcaklık rekorları kırılıyor. Öte yandan Meksika'nın Pasifik kıyılarında yüzlerce ölü kuş bulundu. Yerel yetkililer ilk önce kuş gribinden şüphelense de yapılan incelemeler sonucunda toplu kuş ölümlerinin sebebinin El Nino olabileceği açıklandı.
18.06.2023 Dünya
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Endişe veren toplu balık ölümü
Endişe veren toplu balık ölümü İzmir'in Dikili ilçesinde bulunan Bakırçay'da binlerce ölü balık kıyıya vurdu. Toplu balık ölümleri yöre halkında büyük endişe uyandırdı.
25.09.2022 Gündem
Harşit Çayı'nda toplu balık ölümlerine inceleme
Harşit Çayı'nda toplu balık ölümlerine inceleme Gümüşhane'de Vauk Dağı'ndan başlayıp, Giresun'un Tirebolu ilçesinden Karadeniz'e dökülen Harşit Çayı'nda toplu balık ölümleri yaşandı. Tedirginlik yaratan ölümlerle ilgili inceleme başlatıldı.
13.07.2022 Yaşam
Fransa açıklarında 100 binden fazla ölü mavi mezgit balığı bulundu
Fransa açıklarında 100 binden fazla ölü mavi mezgit balığı bulundu Fransa’nın Atlantik Okyanusu açıklarında, yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alana yayılmış 100 binden fazla ölü mavi mezgit balığı tespit edildi. Fransa Denizcilik Bakanı Annick Girardin, görsellerin şok edici olduğunu ifade ederek olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.
5.02.2022 Dünya
Hacıhıdır Barajı Gölü'nde balık ölümlerine inceleme
Hacıhıdır Barajı Gölü'nde balık ölümlerine inceleme Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Hacıhıdır Barajı Gölü'nde binlerce balık, kıyıya vurdu. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gölden su ve ölü balık numuneleri alıp, inceleme başlattı.
25.11.2021 Yaşam
Alibeyköy Barajı'nda korkutan balık ölümleri
Alibeyköy Barajı'nda korkutan balık ölümleri İstanbul'un en önemli su kaynaklarından Alibeyköy Barajı'nda onlarca ölü balık kıyıya vurdu.
24.07.2021 Yaşam
Küçükçekmece Gölü sahili ölü balık dolu
Küçükçekmece Gölü sahili ölü balık dolu Küçükcekmece Gölü'nden iki gün yayılan koku ardından sahile vuran binlerce ölü balık bölgede endişeye neden oldu.
3.07.2021 Gündem
Müsilajlı denizden çıkan balık ve midye yenir mi? Açıklama geldi
Müsilajlı denizden çıkan balık ve midye yenir mi? Açıklama geldi Deniz salyası balıkları etkiliyor mu, salya olan bölgelerden çıkan balıklar yenir mi? Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay CNN TÜRK canlı yayınında Gülşen Coşkun’un sorularını yanıtladı. Altuğ, kontrol periyodlarının sıkılaştığını, tezgahlarda satılan balıklarda herhangi bir sorun olmadığının mesajını verdi.
10.06.2021 Gündem
Kaçak 500 kilo inci kefali avlayanlara 26 bin TL ceza
Kaçak 500 kilo inci kefali avlayanlara 26 bin TL ceza Van'ın Erciş ilçesinde, serpme ve manyat tipi ağlara takılı 500 kilo ölü balık ele geçirildi, kaçak avcılık yapan 14 kişiye 26 bin TL idari para cezası uygulandı.
17.05.2021 Yaşam
Yeşilırmak'ta tedirgin eden görüntü! Çok sayıda balık kıyıya vurdu
Yeşilırmak'ta tedirgin eden görüntü! Çok sayıda balık kıyıya vurdu Amasya’da Yeşilırmak nehrinde çok sayıda ölü balık kıyıya vurdu. Hareketsiz ya da çırpınan balıkları kimi vatandaşlar avladı, kimileri ise yaşatmaya çalıştı.
9.01.2021 Yaşam
Çanakkale'de tedirgin eden durum! İnceleme başlatıldı!
Çanakkale'de tedirgin eden durum! İnceleme başlatıldı! Çanakkale’de Tuzla Çayı'nın denize aktığı bölümünde çok sayıda balık ölümlerinin yaşandığı gözlemlendi. Tuzla köyü Muhtarı Necdi Ceylan, ‘’ Geçen yıl da başımıza geldi. Levrek, kefal ve sazan gibi balıklar ölmüş. Bu sene de kuraklık vardı. Yağmurlar başlamadan önce bu balıklar ölmeye başlamıştı. Biz oksijen yetersizliğinden kaynaklandığını düşünüyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri numune alacak ve ondan sonra balıkların ölüm sebebi belli olacak” dedi.
27.12.2020 Gündem
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı
Baraj gölünde yüzlerce İsrail sazanı öldü, inceleme başlatıldı Burdur'un Gölhisar ilçesindeki Yapraklı Barajı'nda yüzlerce 'İsrail sazanı' türü balık ölüsü sahile vurdu. Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri incelemek üzere göl suyundan numune aldı. Gölde 20 yıldır amatör balıkçılık yapan Fikret Şenel, "İlk defa böyle bir ölüm olayıyla karşılaştım. Çok üzücü" dedi.
23.09.2020 Yaşam
Çuval ve kasalarla evlerine götürdüler
Çuval ve kasalarla evlerine götürdüler GEDİZ Nehri'nin Manisa'nın Turgutlu ilçesinden geçen bölümünde, toplu balık ölümleri görüldü. Yetkililer, nehrin çeşitli noktalarından su ve ölü balık numuneleri alarak incelemeye gönderdi. Nehir kenarında toplananlar, balıkları çuval ve kasalara koyarak evlerine taşıdı.
22.11.2019 Yaşam
Asi Nehri'nde balık ölümleri
Asi Nehri'nde balık ölümleri Lübnan'ın Bekaa Vadisi'nin doğu kısmından doğan Suriye'den geçerek Hatay'dan Akdeniz'e dökülen Asi Nehri'nde balık ölümleri gözlendi.
23.06.2019 Gündem
İslahiye'de binlerce balık kıyıya vurdu
İslahiye'de binlerce balık kıyıya vurdu Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Tahtaköprü Barajı’nda yaşanan balık ölümleri kokuya neden oldu bunun üzerine inceleme başlatıldı.
8.10.2018 Yaşam
Korkutan görüntü! Balıklar kıyıya vurdu
Korkutan görüntü! Balıklar kıyıya vurdu Kütahya'daki Porsuk Barajı içerisinde toplu balık ve kerevit ölümleri tedirginlik yarattı.
24.09.2018 Yaşam
California'da yüzlerce ölü balık sahile vurdu
California'da yüzlerce ölü balık sahile vurdu Bilim insanları, Malibu lagününde geçen haftadan bu yana görülen ölümlerin mevsim normallerinin üzerindeki su sıcaklığından kaynaklandığını tahmin ediyor.
28.08.2018 Dünya
Domaniç Güney Deresi'nde esrarengiz balık ölümleri korkuttu
Domaniç Güney Deresi'nde esrarengiz balık ölümleri korkuttu Kütahya’nın Domaniç ilçesi Güney köyü deresindeki, çok sayıda ölü balık kıyıya vurdu. Toplu balık ölümleri piknikçilerin ve vatandaşların tepkisine neden oldu.
21.07.2018 Yaşam
Binlerce ölü balık havadan ilk kez görüntülendi
Binlerce ölü balık havadan ilk kez görüntülendi Aydın ile Muğla arasında kalan Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda geçtiğimiz hafta ölen binlerce balık havadan ilk kez görüntülendi.
26.05.2018 Yaşam
Jandarma bidonların içine bakınca şoke oldu
Jandarma bidonların içine bakınca şoke oldu Van'ın Muradiye ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir araç içerisinde kaçak avlanmış, 400 kilosu canlı olmak üzere 700 kilo inci kefali ele geçirildi. Canlı balıklar jandarma tarafından tekrar dereye geri bırakıldı.
23.05.2018 Yaşam
Van'da ele geçirildi!! 400 kilosu canlı...
Van'da ele geçirildi!! 400 kilosu canlı... VAN'ın Muradiye ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir araç içerisinde kaçak avlanmış, 400 kilosu canlı olmak üzere 700 kilo inci kefali ele geçirildi. Canlı balıklar jandarma tarafından tekrar dereye geri bırakıldı.
22.05.2018 Yaşam
Binlerce ölü balık nehiri kapladı
Binlerce ölü balık nehiri kapladı Paraguay'da Confuso Nehri tamamen ölü balıklarla kaplandı. Binlerce balığın telef olma sebebi ise bilinmiyor. Doğada binlerce balığı öldüren şey panik yarattı.
18.10.2017 Dünya
Mersin'de ölü balık tedirginliği
Mersin'de ölü balık tedirginliği Mersin'in Silifke İlçesi'nde sahile vuran çok sayıda ölü balık, çevre sakinlerinin tedirgin olmasına yol açarken, Kaymakam Şevket Cinbir ölü balıkların trol avlanması sonrası denize bırakıldığını değerlendirdiklerini açıkladı.
3.10.2017 Yaşam
Kuzey Kore’nin hidrojen bomba denemesinin korkunç ihtimali!
Kuzey Kore’nin hidrojen bomba denemesinin korkunç ihtimali! Bir grup bilim insanının, Kuzey Kore’nin okyanusta hidrojen bombası denemesinin sonuçlarının ne olabileceğini anlattı.
26.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Balık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölü balık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.