Oktay Vural

Oktay Vural

Son dakika Oktay Vural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oktay Vural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oktay Vural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oktay Vural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oktay vural gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.182 oktay vural haberi bulunmuştur. Tüm oktay vural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi MHP’nin 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut 13 milletvekili listede yok. Bu isimlerden aralarında Oktay Vural ve Mehmet Parsak’ın da bulunduğu 8 isim yeniden seçilmek için başvurmuştu
18.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli küskünler için harekete geçti
MHP Lideri Bahçeli küskünler için harekete geçti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partiden çeşitli sebeplerle uzaklaşan küskünlerin tekrar aktif hâle getirilebilmesi için kurmaylarına talimat verdi.
28.11.2017 Siyaset
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı
Fırat Çakıroğlu davasında karar çıktı Tutuklu sanık Nurullah S. ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
29.09.2021 Gündem
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı!
MHP'li Saffet Sancaklı’nın eşi son yolculuğuna uğurlandı! MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın hayatını kaybeden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu, İsmail Kahraman'ı ziyarete gitti
Kılıçdaroğlu, İsmail Kahraman'ı ziyarete gitti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Güven Hastanesine gelen Kılıçdaroğlu, burada yaklaşık 20 dakika kaldı ve doktorlardan Kahraman'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ: İzmir saldırısını PKK yaptı, 18 kişi gözaltında!
Bozdağ: İzmir saldırısını PKK yaptı, 18 kişi gözaltında! İzmir'deki alçak saldırıda şehit olan Fethi Sekin ve Musa Can için ilk tören düzenlendi. Törende konuşan Bekir Bozdağ saldırıyla ilgili 18 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı. "Saldırı talimatı PKK'dan geldi" açıklamasında bulunan Bozdağ, "Terörastlerden biri içeri girmeye planlıyordu" dedi
29.09.2021 Gündem
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 33 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in cenazesi, İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı bir törenle gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
MHP'nin Grup Başkanvekilliği'ne kim gelecek
MHP'nin Grup Başkanvekilliği'ne kim gelecek MHP’de gözler Vural’ın istifasının ardından, 4 Ekim’de belirlenecek olan Grup Başkanvekilliği seçimlerine çevrildi. Vural dahil 10 aday ön planda.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bürosunda görevli FETÖ'cü polis F., devletin kılcal damarlarına sızan örgütün usulsüz dinleme ve fiziki takiplerini tek tek anlattı.
29.09.2021 Gündem
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener canlı yayında ağladı
Meral Akşener canlı yayında ağladı CNN Türk'ün canlı yayınına katılan Meral Akşener, Oktay Vural'ın kısa süre önce ölen eşi Tuğba hanım hakkında konuşurken yutkundu, zor anlar yaşadı ve gözyaşlarına engel olamadı.
29.09.2021 Gündem
'İhraç olursa bölünme kaçınılmaz'
'İhraç olursa bölünme kaçınılmaz' 9 yıl Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin en yakınındaki isimlerden MHP'nin eski Genel Sekreteri Cihan Paçacı, "eğer partide kapsamlı bir ihraç olursa bölünme de kaçınılmaz olur" dedi.
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural'ın yerine kim gelecek
Oktay Vural'ın yerine kim gelecek MHP'de istifa eden isimlerin yerine geçecekler belli olmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
5. parti mi geliyor? Akşener'in B planı
5. parti mi geliyor? Akşener'in B planı MHP’deki olağanüstü kongre sürecinin zora girmesiyle birlikte muhalifler gelecek için nasıl bir yol izleyeceklerinin planlamalarını yapıyor. MHP kökenli isimlerle merkez sağda yeni bir oluşuma hazırlandığı iddia edilen Akşener’in 5. partiyi son hamle olarak ajandasında tuttuğu vurgulanıyor.
29.09.2021 Gündem
MHP grubunda Oktay Vural arka sıralarda oturdu
MHP grubunda Oktay Vural arka sıralarda oturdu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı...
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural: İnisiyatif almaya hazırım
Oktay Vural: İnisiyatif almaya hazırım Oktay Vural MHP Grup Başkan Vekilliği’nden istifasının perde arkasını anlattı.
29.09.2021 Gündem
MHP’yle CHP’nin ‘transfer’ atışması
MHP’yle CHP’nin ‘transfer’ atışması CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, 15-16 MHP’li vekilin AK Parti’ye transfer edileceği iddiasına, MHP’li Vural tepki gösterdi. CHP’den yanıt: “Ateş olmayan yerden duman çıkmıyor muymuş?”
29.09.2021 Gündem
Özgür Özel'den Oktay Vural'a cevap
Özgür Özel'den Oktay Vural'a cevap Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Oktay bey kulislerdeki bir takım duyumların doğru bulmadığını söylüyor...
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural sert konuştu!
Oktay Vural sert konuştu! MHP Grup başkanvekilliğinden istifa eden Oktay Vural, düzenlediği basın toplantısında, "Algı oluşturmak, MHP içinde fay hatlarını derinleştirmek, tuzakların, oyunların hepsi bozulmaya mahkumdur" dedi
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural'dan açıklama
Oktay Vural'dan açıklama MHP’deki görevinden ayrılan Oktay Vural, istifasının nedenleri yazılı açıklamayla duyurdu. Vural, "MHP’de bir yenilenmeye, atılıma ve silkinişe ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Semih Yalçın'dan Oktay Vural açıklaması
Semih Yalçın'dan Oktay Vural açıklaması MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Oktay Vural'ın grup başkanvekilliğinden istifasına ilişkin katıldığı bir televizyon programında "Kendi isteğiyle böyle bir yolu benimsemiş...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'yi çıldırtan olay! İşte istifanın perde arkası
Bahçeli'yi çıldırtan olay! İşte istifanın perde arkası MHP İzmir vekili Oktay Vural, karayoluyla İzmir'e gelen liderini karşılamamış...
29.09.2021 Gündem
Oktay Vural kimdir?
Oktay Vural kimdir? Mhp grup başkavekilliği görevinden istifa eden Oktay Vural kimdir? Oktay Vural hakkında merak edilenleri sizin için derledik. İşte MHP grup başkavekilliği görevinden istifa eden Oktay Vural hakkında merak edilenler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oktay Vural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oktay vural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.