Ok

Ok

Son dakika ok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ok gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.877 ok haberi bulunmuştur. Tüm ok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu”
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu” Adanalı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever, Osmanlı arşivinden Türklerin toplu göç ve Ermeniler tarafından soykırıma uğradığını gösteren haritaların ortaya çıktığını söyledi.
28.04.2024 Adana
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar
İsmail Kartal yeter artık! Kendini Fatih Terim sanma dedi ve açıkladı, derbiye şampiyon çıkar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muahbiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken Fenerbahçe yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Otlukbeli İlçe Emniyet Amirliğiyle yapılan ortak çalışmalarda 2863 SKM suçunun önlenmesi kapsamında define avcısı yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçının hakemi belli oldu Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor
Fenerbahçe için seçenek kalmadı! Artık eskisi gibi değil, Ali Koç'un istediği oluyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 30. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
23.03.2024 Fenerbahçe
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.03.2024 Gündem
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu
Jorge Jesus haklı çıktı! Ferdi Kadıoğlu yerine gidiyor, Ali Koç bu kadarını beklemiyordu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok Fenerbahçe'yi değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
9.03.2024 Fenerbahçe
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
İsmail Kartal suçu başkasına attı! Eğer yapamazsa Galatasaray şampiyon olur
İsmail Kartal suçu başkasına attı! Eğer yapamazsa Galatasaray şampiyon olur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Rizespor maçıyla yeniden çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi ve eleştiri oklarının hedefinde yer alan İsmail Kartal'a uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
15.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'a söylesin! İsmail Kartal şimdi yandı, artık şansı yok; Dzeko, Tadic, Livakovic...
Ali Koç'a söylesin! İsmail Kartal şimdi yandı, artık şansı yok; Dzeko, Tadic, Livakovic... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirirken, İsmail Kartal'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Kimse nedenini anlamadı! Zajc derken yıldız isme kapıyı gösterdi, artık yeri yok
Kimse nedenini anlamadı! Zajc derken yıldız isme kapıyı gösterdi, artık yeri yok Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışına devam eden Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda da adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Sarı-lacivertli ekipteki son gelişmeleri değerlendiren Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, listeye yazılmayacak olan yıldız futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar...
8.02.2024 Fenerbahçe
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur?
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur? Trafik düzeninin sağlanması, taşıt ve yayaların düzenli ulaşım sağlayabilmesi için kurallara ihtiyaç duyulmaktadır. Ana yoldan ayrılan ve daha küçük bir alanı kaplayan yola tali yol denilmektedir. 
6.02.2024 Yaşam
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Crespo sonrası Fenerbahçe'yi terk etti, takım oyuncusu değil, 30 milyon euroyla ayrılıyor
Crespo sonrası Fenerbahçe'yi terk etti, takım oyuncusu değil, 30 milyon euroyla ayrılıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sezonun kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Miguel Crespo ve Bartuğ Elmaz'ın ardından bir ayrılık daha yaşandı. Öte yandan Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı. Sezon sonu Fenerbahçe'de yaşanacak ayrılığı duyuran Senad Ok, Fenerbahçe'nin ciddi bir bonservis kazanacağını ifade etti. İşte detaylar...
2.02.2024 Fenerbahçe
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Ali Koç karşı çıktı, Çağlar Söyüncü gerçekleri... Aklından bile geçmemiş
Ali Koç karşı çıktı, Çağlar Söyüncü gerçekleri... Aklından bile geçmemiş Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'yü Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiraladı. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Çağlar Söyüncü transferinin perde arkasını anlattı. Senad Ok, sarı-lacivertlilerin yerli golcü takviyesi yapabileceğini aktardı. İşte detaylar...
27.01.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal maç biter bitmez kaçtı! Dzeko ve Tadic'in yüzüne söyledi, bunlar doğru değil
İsmail Kartal maç biter bitmez kaçtı! Dzeko ve Tadic'in yüzüne söyledi, bunlar doğru değil Süper Lig'de Samsunspor karşısında ummadığı puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Samsunspor sınavında oyun değişikliğine reaksiyon gösteren Dzeko ve Tadic'le bir toplantı yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, görüşmenin detaylarını açıkladı.
23.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.