Oğuzhan Uğur

Oğuzhan Uğur

Son dakika Oğuzhan Uğur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuzhan Uğur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuzhan Uğur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuzhan Uğur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuzhan uğur gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 oğuzhan uğur haberi bulunmuştur. Tüm oğuzhan uğur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak
Hablemitoğlu davasında dikkat çeken ifade: Dosya zaman aşımına uğrayacak Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu,"Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı hatta o dönem bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi ve Tanık beyanlarının ardından yarın devam edilmek üzere duruşmaya ara verildiği belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak
Ünlüler, İsrail’in hastane saldırısına sessiz kalmadı! Tarih bu insanlık suçunu unutmayacak İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Magazin
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! ‘Alçaklıktır’ İsrail'in Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından bir tepki de magazin dünyasından geldi. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
18.10.2023 Magazin
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi Robot Sophia Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Programda konuğun sorduğu, "İnsan olmak ister miydin?" sorusuna verdiği yanıt ile sosyal medyada viral oldu. Mevzular Açık Mikrofon'un 16. bölümünde yer alacak Robot Sophia Gain platformu üzerinden yayınlanacak. YouTube üzerinden yayın yapan Mevzular Açık Mikrofon’un 16. Bölümünün Gain TV’de yayınlanacak olmasının ardından Gain TV’ye yönelik aramalarla, programın yayınlanacağı tarih ile ilgili sorgulamalar gündemin en çok merak edilenleri arasında girdi. Peki, Gain Mevzular Açık Mikrofon ücretli mi? Gain TV kimin, Gain Mevzular Açık Mikrofon Sophia ne zaman? Gain TV üyelik ücreti ne kadar?
3.10.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur paylaştı: Çağatay Ulusoy'un son hali şaşırttı
Oğuzhan Uğur paylaştı: Çağatay Ulusoy'un son hali şaşırttı Bir süredir gözlerden uzak bir yaşayan Çağatay Ulusoy, Oğuzhan Uğur ile bir araya geldi.
6.09.2023 Magazin
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
27.04.2023 Magazin
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev Karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Müjde Uzman uykusuzluk çektiğini belirterek üç hafta uyumadığını söyledi. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Meditasyon, nefes teknikleri, lavanta, papatya, pasiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma..." yazarak hiçbir şeyin işe yaramadığını ifade etti.
19.03.2023 Magazin
Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde!
Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde! Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, Twitter'da 'dünyanın en etkili kullanıcıları' listesinde yer aldı. Haluk, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak takipçilerine teşekkür etti
9.03.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi
Enkazdan 101 saat sonra çıktılar! İşte mucize baba-kızın hikayesi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından günler geçmesine rağmen güzel haberler gelmeye devam ediyor. 8 yaşındaki kızıyla birlikte 101 saat sonra enkaz kurtarılan Cem Okur, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
13.02.2023 Gündem
Fenomen Oğuzhan Uğur ifade vermek için adliyede
Fenomen Oğuzhan Uğur ifade vermek için adliyede Kahramanmaraş ve Hatay'da baraj duvarlarının patladığı yönünde paylaşım yaptığı gerekçesiyle, 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan hakkında resen soruşturma başlatılan sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, ifade vermek için adliyeye geldi.
13.02.2023 Gündem
MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı
MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş tutuklandı MasterChef yarışmasının şampiyonu Uğur Kardaş, deprem bölgesinden çekip sosyal medyadan yayınladığı videoda, Afganlı bir şahsın enkazdan çıkarılan bir cenazenin kolunu kesip altınlarını çaldığını ileri sürdü. İddiasının asılsız olduğu anlaşılması üzerine gözaltına alınan Kardaş, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçundan tutuklandı.
13.02.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi!
Oğuzhan Uğur savcılığa ifade verdi! Sahibi olduğu sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası barajların çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu ve depremzede vatandaşlar arasında korku ile paniğe neden olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan fenomen Oğuzhan Uğur, Savcılığa ifade verdi.
13.02.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak!
Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak! Beş gün önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, ünlü isimler depremzedeler için yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Deprem bölgesi için yardım yapanlardan birinin de, adını duyurmadan büyük bir bağışta bulunan Megastar Tarkan olduğu ortaya çıktı. Tarkan'ın yaptığı bağışı açıklayan Oğuzhan Uğur, ayrıca YouTube kanalı Babala TV'nin topladığı yardımları da duyurdu.
11.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil!
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil! Kamuoyonda 'CZN Burak' olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in, geçtiğimiz ay babası İsmail Özdemir ile birlikte yargılandığı 'imar kirliliği' davasında, "Aylık kazancım 30 bin TL" şeklindeki sözleri çok konuşulmuştu. Mahkemede kimlik sorgusundaki beyanı ile adından söz ettiren ünlü işletmeci, aylık gelir eleştirileri hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
9.11.2022 Magazin
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti!
Şehit Yusuf Ataş'ın sözleri üzerine ünlüler harekete geçti! Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Yusuf Ataş'ın vasiyetini konuşuyor. Ataş’ın çektiği görüntüde, “Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur" ifadeleri yer aldı. Haluk Levent, Oğuzhan Uğur, Çelik, Yasemin Sakallıoğlu, İzzet Çapa gibi birçok ünlü isimden art arda paylaşım geldi.
3.10.2022 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber!
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da 2002-2019 yılları arasında 'Haluk Çetinoğlu' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile evlenen Demet Özdemir itiraf etti! Gelinliği eleştirilmişti
Oğuzhan Uğur ile evlenen Demet Özdemir itiraf etti! Gelinliği eleştirilmişti Şarkıcı Oğuzhan Koç ile iki yıllık mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran Demet Özdemir, şimdilerde balayının tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz gün tatilden karelerini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, L’officiel dergisine röportaj verdi. Aşk hakkında konuşan ve üzülmekten korktuklarını için aşkını gizleyenlere seslenen Özdemir, sosyal medyadaki yorumların kendisini etkilediğini itiraf etti.
8.09.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı!
Oğuzhan Uğur acısını paylaştı! Müjde Uzman'la bir dargın bir barışık aşk yaşayan şarkıcı ve YouTuber Oğuzhan Uğur, köpeği Sushi'nin öldüğünü sosyal medyadan duyurdu. Uğur çok sevdiği köpeğine "Hoşça kal Suşi" notuyla veda etti.
15.04.2022 Magazin
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı!
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur itirafı! Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.
5.04.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oğuzhan Uğur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuzhan uğur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.