Oğuz Kaan Salıcı

Oğuz Kaan Salıcı

Son dakika Oğuz Kaan Salıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuz Kaan Salıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuz Kaan Salıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuz Kaan Salıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuz kaan salıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 oğuz kaan salıcı haberi bulunmuştur. Tüm oğuz kaan salıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na '6'lı Masa' taktiği! Kurultay tarihi için 2015 modeli
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na '6'lı Masa' taktiği! Kurultay tarihi için 2015 modeli CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan 'değişim' tartışmaları sürüyor. İmamoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası Ankara'da ne konuşuluyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
15.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi?
Adaylık için karar vakti! Muharrem İnce çekilecek mi? Tüm dikkatlerin çevrildiği dünkü Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden sonra seçime dönük bir teklif üzerine görüşme yapılmadığı ifade edildi. Peki kulislerde ne konuşuluyor? İki partiden yansıyanlar neler? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova aktardı.
30.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu softaya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. Umudum niçin bir araya geldiğimizin farkındalığı ile sakin olmamız, bu sofraya herkesi davet etmemizdir" dedi.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
Akşener'in çıkışı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırmasıyla ilgili, "Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak" dedi.
3.03.2023 Gündem
6 parti, seçim güvenliği tedbirlerini açıkladı
6 parti, seçim güvenliği tedbirlerini açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti (DP), Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi genel başkan yardımcılarından oluşan 'Altılı Masa Seçim Güvenliği Komisyonu', seçim güvenliğinin sağlanması konusunda alınan kararları açıkladı. Komisyon adına açıklama yapan İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat, "Herhangi bir ihlal olması halinde mutlaka gereğini yapacağız" dedi. 
6.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, HDP'li Buldan ve Sancar ile görüştü
Kılıçdaroğlu, HDP'li Buldan ve Sancar ile görüştü  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile görüştü. Kılıçdaroğlu, "Kavgalardan çok acılar çektik. Kavgayı değil barışı öncelemeliyiz. Bir araya gelmeliyiz; oturmalıyız ve konuşmalıyız. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok" dedi.
28.12.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda 'cumhurbaşkanı adayı' krizi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş...
Millet İttifakı'nda 'cumhurbaşkanı adayı' krizi! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Mansur Yavaş... Millet İttifakı'ndaki 'cumhurbaşkanı adayı' ayrışması gün geçtikçe daha da derinleşiyor. CHP içinde güçlü bir ekip Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için çaba gösteriyor. Son anda ibrenin Ekrem İmamoğlu’na kayabileceğini düşünen bir grup ise “Kazanacak adayı gösterelim” diye lobi yapıyor. Kılıçdaroğlu da olmaz İmamoğlu da olmaz diyenler ise Mansur Yavaş ismini ileriye sürmeye hazırlanıyor.
25.08.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil 10 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.04.2021 Siyaset
CHP'li milletvekili Oğuz Kaan Salıcı koronavirüse yakalandı
CHP'li milletvekili Oğuz Kaan Salıcı koronavirüse yakalandı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabından yapyığı açıklamayla Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.
19.03.2021 Gündem
CHP'den 120 kişi daha istifa etti!
CHP'den 120 kişi daha istifa etti! Sakarya il örgütünden 120 kişi CHP'den istifa etti. Onların da Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacakları belirtiliyor.
23.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Görüş adımı! O isimle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Görüş adımı! O isimle görüştü Cumhurbaşkanını belirlemek için yapılacak olan 2023 seçimlerine 2 yıl kala siyasi partiler yeni adımlarını atmaya başladı. Konuyla ilgili bir hamle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Görüş içerisinde ciddi bir saygınlığı olan Doç. Dr. Nedim Urhan, görüşme gerçekleştirdi.
21.01.2021 Siyaset
CHP'li Salıcı: Konya İl Başkanı görevinin başında
CHP'li Salıcı: Konya İl Başkanı görevinin başında CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Konya İl Başkanlığı'ndaki taciz iddialarına ilişkin, "İddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla il başkanımızla ilgili herhangi bir disiplin soruşturması yapılmasına ihtiyaç olmadığı kanaati oluştu. İl başkanımız görevinin başında" dedi.
24.12.2020 Siyaset
Babacan'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu: Herhangi bir ittifak görüşmesi olmadı
Babacan'ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu: Herhangi bir ittifak görüşmesi olmadı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a yaptığı ziyaretin ardından, "Bugün sadece ziyarete geldik. Herhangi bir ittifak görüşmesi ya da ittifak söz konusu da olmadı. Bugün için de zaten bir ittifak gündemde değil" dedi.
8.10.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Mustafa Kemal Atatürk, herkesin ortak değeridir
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Mustafa Kemal Atatürk, herkesin ortak değeridir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaretinde, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sözleriyle partide başlayan 'Atatürk' tartışmalarına ilişkin, "Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayanların hepsinin ortak değeridir" dedi.
15.09.2020 Siyaset
CHP'de Kaftancıoğlu krizi!  Kılıçdaroğlu devreye girdi
CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Kılıçdaroğlu devreye girdi Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Atatürk’ün adını ‘Kategorize edilmesine karşıyım’ diyerek kullanmayan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na parti içinden tepki geldi. Tartışma büyüyünce devreye Kılıçdaroğlu girdi, partililerin yorum yapmamasını istedi.
15.09.2020 Siyaset
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi…
CHP MYK belli oldu mu? CHP MYK’da kimler var? CHP MYK listesi… CHP MYK ne zaman belli olacak? sorusu cevap buldu. CHP'de MYK üyeleri belli oldu. CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37'nci Olağan Kurultay sonrasında, partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) belirledi. İşte CHP MYK listesi…
10.08.2020 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi belli oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 kişilik yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi.
10.08.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020
CHP MYK sonuçları belli oldu mu? CHP MYK listesi 2020 ilan edildi mi? Resmi olmayan CHP PM sonuçları 2020 CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'ndaki PM ve YDK seçimlerinin resmi sonuçları, ilçe seçim kurulunun 2 gün süreyle yapılacak itirazları değerlendirmesinin ardından açıklanacak. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın 982 ile en yüksek oyu aldı. Seçimlerde cinsiyet ve gençlik kotasının uygulandığı sıralı liste ise açıklanmadı. İşte resmi olamayan sonuçlara göre CHP MYK listesi
28.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğuz Kaan Salıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuz kaan salıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.