Ogeday Girişken

Ogeday Girişken

Son dakika ogeday girişken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ogeday girişken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ogeday girişken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ogeday Girişken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ogeday girişken gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 ogeday girişken haberi bulunmuştur. Tüm ogeday girişken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Magazin
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı!
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı! Hakan’ın yaptığı kural ihlalini Survivor konseyince açıklayan Acun Ilıcalı, Hakan’a verilen cezayı da açıkladı. Survivor 2024 All Star'da ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Bayrak yarışı mücadeleleri nefes kesti. Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı hangi isim oldu?
18.02.2024 Magazin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.
11.09.2023 Televizyon
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan ikili, sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartıp birlikte çektirdikleri fotoğrafları da kaldırdı.
29.11.2022 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi!
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi! Katıldığı Survivor yarışmasıyla hayatı değişen Nisa Bölükbaşı önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bölükbaşı sevgilisi Ogeday Girişken ile ayrılık iddialarına da yanıt verdi.
25.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da!
Sezin Akbaşoğulları Sitare karakteri ile "O Kız"da! Kanal D’nin, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi “O Kız” ın oyuncu kadrosunda sona gelindi. Merakla beklenen dizide Sitare karakterine başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları hayat verecek.
18.07.2022 Televizyon
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor!
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor! Survivor All Star şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı'na reklam teklifi yağıyor. Survivor All Star 2022 şampiyonluğu sonrasında bir çok tepki alan sosyal medyayı ikiye bölen Nisa Bölükbaşı şampiyonluğu sonrasında yoluna dolu dizgin devam ediyor.
13.07.2022 Magazin
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi...
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi... Son olarak Survivor yarışmasında performansı ve Nisa Bölükbaşı ile aşkıyla gündeme gelen Ogeday Girişken, ekrana iddialı bir diziyle dönüyor.
11.07.2022 Magazin
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz!
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den sarmaş dolaş poz! Survivor 2022 All-Star başlamadan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken aşkı gündemdeydi. Nisa Bölükbaşı performansı ve oy potansiyeli ile 2022 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluk sonrasında sevgilisi Ogeday Girişken'le samimi görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Ogeday Girişken'in sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na düzenlediği romantik doğum günü kutlaması gündem oldu. Tekne ile denize açılan sevgililer sarmaş dolaş poz vermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
3.07.2022 Magazin
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Haziran Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Haziran Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star kim gitti, elendi? Survivor All Star'da 13 Haziran 2022 Pazartesi akşamı ikinci gitme adayı belli oldu. TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in birlikte olduğu iddiaları yarışmanın başından bu yana öne sürülüyor. İkili sık sık birlikte anılıyor ve diğer yarışmacıların da gündeminde yer alıyorlar. Son olarak eleme potasına giren Nisa, Ogeday'ı eleştirmişti. Ardından diğer yarışmacılar da durum hakkında çeşitli yorumlarda bulunmuştu. İzleyen ise 'Ogeday ve Nisa sevgili mi, aşk mı yaşıyor?' sorularını yöneltmeye başladı. Acun Ilıcalı, o ismi konseyde açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 13 Haziran 2022 Survivor'da bu akşam eleme adayı kim oldu? Survivor birinci eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor'a dair son dakika gelişmeleri...
13.06.2022 Magazin
Survivor'da Barış ve Nisa arasında neler oluyor? 'Olmuyor artık, zorlayamıyorum'
Survivor'da Barış ve Nisa arasında neler oluyor? 'Olmuyor artık, zorlayamıyorum' 'Survivor 2022 All Star' tüm heyecanıyla devam ediyor. Yeni bölüm fragmanında; Ogeday Girişken'le çıktığı parkuru yarıda bırakan Barış Murat Yağcı, Türkiye'ye dönmek istediğini yapım ekibine bildirdi. Psikolojik olarak zor bir süreçten geçtiğini belirten oyuncu, gerekçe olarak gönüllüler takımında yer alan eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı gerilimi öne sürdü.
29.04.2022 Magazin
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı)
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı) Survivor yeni takımlar oluştu. Survivor All Star 2022 artık yeni dönem başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak ayrılan takımlar mavi ve kırmızı takım olarak izleyici karşına çıkacak. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Survivor yeni takımlar için açıklamalarda bulunmuş ve  ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki güç dengesinin sağlanmasının amaçlandığı dile getirilmişti oluşturulduğu biliniyor. Peki, Survivor yeni takımlar nasıl oluştu, oldu? Survivor yeni takımlar listesi…
22.04.2022 Televizyon
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var?
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var? Survivor birleşme partisi ne zaman yayınlanacak? Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının birleşme partisi tarihi, yarışmayı takip edenler tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde birleşme partisinin tarihini açıkladı. Peki, Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? 2022 Survivor All-Star birleşme partisi hangi gün, tarihi ne? İşte Survivor birleşme partisi hakkında merak edilenler…
26.03.2022 Televizyon
Anıl Berk Baki, Ogeday Girişken'i uyardı: Kendi Survivor'ına bak!
Anıl Berk Baki, Ogeday Girişken'i uyardı: Kendi Survivor'ına bak! Survivor 2022’de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı haftanın büyük ödülü için mücadele verdi.. Ödül oyununu kazanan takım merak konusu oldu. Ardından iki takım Anlat Bakalım oyununda performans sergiledi. Anıl Berk Baki ve Ogeday Girişken arasındaki tartışma dikkat çekti. İşte Survivor'da yaşananlar...
2.03.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Makbule Şakalakoğlu'ndan şaşırtan hamle! Son bölümün ardından sildi!
Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Makbule Şakalakoğlu'ndan şaşırtan hamle! Son bölümün ardından sildi! Survivor All Star 2022 sezonuna, Mert Öcal, Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Mert Öcal'ın, sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'nu Sude Burcu ile aldattığı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Survivor'ın yayınlanan son bölümünün ardından eski yarışmacı Makbule Şakalakoğlu'ndan şaşırtan bir hamle geldi.
1.02.2022 Magazin
Survivor'da bomba patladı! Ogeday Girişken-Nisa Bölükbaşı aşkı ifşa oldu!
Survivor'da bomba patladı! Ogeday Girişken-Nisa Bölükbaşı aşkı ifşa oldu! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor All Star 2022' yarışmasında mücadele eden Evrim Keklik, ödül oyunu sırasında takım arkadaşları Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken'in aşkını ifşa etti! Evrim'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...
27.01.2022 Magazin
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti!
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti! Survivor yarışmasında yer alan Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken aşkını ifşa etti! Evrim'in açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu.
27.01.2022 Magazin
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ogeday Girişken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ogeday girişken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.