Ödeme İşlemleri

Ödeme İşlemleri

Son dakika ödeme işlemleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödeme işlemleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödeme işlemleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödeme İşlemleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödeme işlemleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.087 ödeme işlemleri haberi bulunmuştur. Tüm ödeme işlemleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024?
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024? Yaklaşık 61 milyon seçmen oy kullanmak için 31 Mart’ı bekliyor. 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un 25. maddesine göre, Türkiye'de oy kullanma zorunluluğu bulunuyor. Peki, Oy kullanmama cezası var mı, varsa oy kullanmama cezası kaç TL, oy kullanmayan para cezası ödemezse ne olur?
30.03.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 49 bin 589, sel felaketine maruz kalan illerde ise 18 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, selde kaybolan 3 kişinin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Hane Başı Destek Ödemesi' açıklaması: Hesaplara yatırılmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AFAD Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay "Evim Yuvan Olsun kampanyası kapsamında kaydedilen 15 binin üzerinde konuta şu ana kadar 6 bin 946 kişi yerleştirildi. 10 bin lira tutarındaki Hane Başı Destek Ödemesi, 1 milyon 376 bin 947 depremzede ailemizin hesaplarına yatırılmıştır. " ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork
2023 Tüvtürk muayene ücretleri ne kadar oldu? Araç muayene ücretine zam geldi! Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork 2023 yılında TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinde artış yaşandı. Yeni yıl için zorunlu araç muayenesi fiyatlarına yüzde 110 oranında zam geldi. Peki, Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork araç muayene ücreti ne kadar oldu? Tüvtürk muayene ücretleri kredi kartı geçerli mi? İşte Tüvtürk muayene ücretleri 2023...
2.01.2023 Ekonomi
Dijital TL ile ilk ödeme gerçekleştirildi
Dijital TL ile ilk ödeme gerçekleştirildi Merkez Bankası tarafından yürütülen Dijital Türk Lirası Projesi kapsamında Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme başarılı bir şekilde yapıldı. Kapalı devre pilot uygulama testleri de 2023'ün ilk çeyreğinde seçili bankalarla genişletilerek devam edecek
30.12.2022 Ekonomi
'Dijital Türk Lirası'nda ilk ödeme gerçekleştirildi
'Dijital Türk Lirası'nda ilk ödeme gerçekleştirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 'Dijital Türk Lirası Projesi'nin birinci faz çalışmaları kapsamında, ilk ödeme işlemlerinin başarılı şekilde gerçekleştirildiğini ve kapalı devre pilot uygulama testlerinin 2023'ün ilk çeyreğinde devam edeceğini duyurdu.
29.12.2022 Ekonomi
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 61,5 oranında artıyor
Evi olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 61,5 oranında artıyor Emlak vergisi 2. taksit ödemesi, 30 Kasım 2022 Çarşamba gününe kadar gerçekleştirilebilecek. Emlak vergisinin zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranda gecikme zammı ödemek zorunda kalıyor. Resmi Gazetede yayınlanan Yeniden Değerleme Oranı’nın (YDO) %122,93 olarak açıklanması 2023’te emlak, çevre temizlik vergileri ve tapu kadastro harçlarını da önemli oranda artıracak. Sektör temsilcisi Arzu Turan YDO’nun gayrimenkulle ilgili ödemelere yansımasını örneklerle anlattı.
25.11.2022 Ekonomi
Açık öğretim lise sınavları ne zaman? AÖL sınav tarihleri belli oldu mu?
Açık öğretim lise sınavları ne zaman? AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? Lise eğitimlerini açıktan devam edenler için Açık Öğretim Lisesi sınav katılım ücret ödeme işlemleri sona erdi. Sınav ücretini yatıran ancak kaydını tamamlamayan öğrencilerin İlk kayıt işlemleri 17 Ekim’e kadar devam edecek. Kayıt işlemlerini tamamlayan adaylar da AÖL sınav tarihlerini merak ediyor. Peki, Açık Lise sınavları ne zaman? AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? AÖL sınav tarihleri ve MEB açık lise giriş ekranı!
16.10.2022 Eğitim
Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik rapor sorgulama nasıl yapılır? Unutulan rapor parası nasıl alınır?
Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik rapor sorgulama nasıl yapılır? Unutulan rapor parası nasıl alınır? Sigortalı çalışanlar iş kazası ve meslek hastalığı dışında kalan hastalık durumları nedeniyle iş göremezlik raporu verilir. İş göremezlik raporu verlenlere hastalık hali nedeniyle çalışmaması durumunda geçici iş göremezlik ödeneği veriliyor. Geçici iş göremezlik ödeneği; sosyal sigortacılık bakımından, iş kazası, meslek hastalığı, hastalık ve analık sigorta kollarından istirahatli bulunan sigortalıya işten kaldığı günler için parasal yardım olarak ödeniyor. Peki, Rapor parası ne zaman yatar? İş göremezlik rapor sorgulama nasıl yapılır? Unutulan rapor parası nasıl alınır? SGK rapor sorgulama nasıl yapılır? 1 günlük rapor parası ne kadar? İşte detaylar…
14.10.2022 Çalışma Hayatı
Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar?
Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar? Üniversite kayıtlarının sona ermesinin ardından gözler ek tercih dönemine çevrildi. YKS tercih sürecinde herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar üniversite ek yerleştirme döneminin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. YÖK, ek tercih dönemi ile ilgili açıklama yaptı, tercih tarihlerini duyurdu. Peki, Ek tercihler başladı mı? ÖSYM ek tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2022 Ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Ek tercih başvurusu nasıl yapılır? 2022 YKS ek tercih ücreti ne kadar? İşte üniversite ek tercih süreci ve detayları…
6.09.2022 Eğitim
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih! İhtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile verilen Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin yapılacağı tarih araştırılıyor. 4 farklı gelir aralığı için farklı olarak aylık ödenen destek ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu. Peki, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
5.09.2022 Ekonomi
Araba ile ilgili son dakika uyarısı! Bu yönteme dikkat: EFT, havale, nakit...
Araba ile ilgili son dakika uyarısı! Bu yönteme dikkat: EFT, havale, nakit... Arabası olan ve araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Yaz aylarının gelmesiyle araç kiralama sektörü de dolandırıcılardan nasibini aldı. Nisan ayında 2 bin kişiyi dolandırarak toplam 5 milyon TL'lik vurgun yapan 24 kişinin gözaltına alındığı bilinirken, geçtiğimiz ay da 8 şüphelinin 900 bin TL haksız kazanç elde ettiği görüldü. Uzmanlar, özellikle araç kiralama sitelerini kopyalayan dolandırıcılara karşı uyardı.
10.08.2022 Otomobil
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi kartı, banka kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, artık...
İş Bankası resmen duyurdu! Kredi kartı, banka kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, artık... İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Bankada hesabı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Yeni yönetmelik ile ödeme işlemleri daha kolay hale geliyor. İş Bankası'ndan açıklama geldi ve tüm müşterilere duyuruldu. TR karekod ile ödeme özelliği getirildi. Kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart kullanan herkes kullanabiliyor. Karekodla ödemeye ilişkin adımlar detaylarıyla anlatıldı. İş Bankası'ndan yapılan son dakika açıklaması...
15.04.2022 Ekonomi
Bakan Özer: Spor liselerini Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yöneteceğiz
Bakan Özer: Spor liselerini Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yöneteceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bundan sonra spor liselerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız ile birlikte yöneteceğiz. Müdür atamasından öğretmen atamasına, mevcut müfredatın güncellenmesine kadar birlikte hareket edeceğiz" dedi.
6.04.2022 Eğitim
e YÖKDİL başvuru ücreti! e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi ne kadar, nereye yapılır? ÖSYM ödeme işlemleri!
e YÖKDİL başvuru ücreti! e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi ne kadar, nereye yapılır? ÖSYM ödeme işlemleri! e YÖKDİL başvuru kılavuzu yayımlandı. e YÖKDİL başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından başvuru ücretine yönelik aramalar da arttı. Sınava başvuru süreci, 06 Nisan – 05 Mayıs 2022 tarihleri arasında olup adaylar, başvurularını 06 Nisan 2022 tarihinde ÖSYM’nin https://odeme.osym.gov.tr internet adresinden saat 14.00'ten itibaren yapabilecek. Peki, e YÖKDİL başvuru ücreti ne kadar, e YÖKDİL sınav ücreti ödemesi nasıl ve nereden yapılır?
6.04.2022 Eğitim
Emlak vergisi ödeme tarihleri! Son ödeme tarihi ne zaman, nasıl ödenir? Emlak vergisi ödenmezse cezası ne kadar?
Emlak vergisi ödeme tarihleri! Son ödeme tarihi ne zaman, nasıl ödenir? Emlak vergisi ödenmezse cezası ne kadar? Emlak vergisi her yıl düzenli olarak belediyelere ödenir. Ev ve dükkan sahipleri emlak vergisinin son ödeme tarihini sorgularken, kimlerin muaf olduğunu da araştırıyor. Emlak vergisi borç ödeme işlemleri için elektronik ortamda yapılabildiği gibi, belediyelerin ilgili birimlerine ya da banka şubeleri aracılığıyla da yapılabiliyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir, ödeme tarihleri?
26.03.2022 Ekonomi
YKS sınav ücreti ve YKS son başvuru tarihi! YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılır, YKS başvuruları ne zaman bitecek?
YKS sınav ücreti ve YKS son başvuru tarihi! YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılır, YKS başvuruları ne zaman bitecek? YKS başvuru ücreti hangi bankaya yatırılır, YKS sınav ücreti ne kadar? YKS başvuruları devam ediyor. 11 Şubat'ta başlayan YKS başvuruları ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapılacak. İşte YKS sınav ücreti ve YKS son başvuru tarihi...
18.02.2022 Eğitim
Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Belediyeye emlak vergisi ne zaman ve nasıl ödenir?
Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Belediyeye emlak vergisi ne zaman ve nasıl ödenir? Emlak vergisi ne zaman ödenir? 2022 emlak vergisi ödeme tarihleri sorgulaması yeni yılın ilk ayında sona yaklaştıkça aranıyor. Taşınmaz sahibi vatandaşların yılda iki taksit olarak ödediği emlak vergisinin ilk ilk taksitinin ne zaman ödeyeceği merak ediliyor. Peki, emlak vergisi ödeme tarihleri nedir, emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2022 1. Taksit ne zaman ödenir?
17.01.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, ÖTV indirimi sonrası tamamen değişti,  sıfır ve ikinci el...
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Böylesi görülmedi, ÖTV indirimi sonrası tamamen değişti, sıfır ve ikinci el... Araba alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. ÖTV indirimi sonrası sıfır araç fiyatları düştü. Vatandaşlar fiyat avantajı nedeni ile sıfır kilometre arabalara yöneldi. Uzun süredir hareketli olan ikinci el piyasasına ÖTV indirimi olumsuz olarak yansıdı. İkinci el araba fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri araba sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Öte yandan ikinci el araba piyasası için harekete geçildi. Yeni düzenleme geliyor. Alım, satım ve ödeme işlemleri tamamen değişiyor. İşte ikinci el araba piyasasındaki son gelişmeler...
17.01.2022 Otomobil
İkinci el arabada yeni dönem! Tamamen değişiyor, alım, satım, ödeme işlemleri artık...
İkinci el arabada yeni dönem! Tamamen değişiyor, alım, satım, ödeme işlemleri artık... Bakanlık harekete geçti. İkinci el araç satışında yeni bir dönem başlıyor. Araba alıp satan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Satış ve ödeme işlemlerinden yetki belgesine kadar büyük değişiklikler sektörü bekliyor. Özellikle yaşanan çip krizinin sıfır otomobil üretimini olumsuz etkilemesinin ardından ikinci el arabalara talep artmıştı. Öyle ki pandeminin en yoğun olduğu dönemlerde ikinci el araba bulmak neredeyse imkansızdı. İstenilen marka ve modelde araba temini 2-3 ay içerisinde yapılabiliyordu. Bu dönemde yükselen fiyatlar fırsatçıların ortaya çıkmasına neden oldu. Araba bulmakta yaşanan güçlük nedeniyle ikinci el araba alıp yüksek fiyatlarla satanlardan sektör temsilcileri de rahatsızlıklarını bildiriyordu. Tüm yaşanan bu süreçlerin ardından Ticatet Bakanlığı harekete geçti. Yeni bir yönetmelik hazırlanıyor. İkinci el araba satışı kurallara bağlanıyor. İkinci el araba alım satımı tamamen değişiyor. İşte ikinci el otomotiv sektörünü bekleyen yenilikler...
16.01.2022 Ekonomi
AÖL kayıt yenileme ne zaman? 2022 AÖL yenileme online ödeme nasıl yapılır, Açıl Lise 2 dönem kayıt yenileme tarihleri!
AÖL kayıt yenileme ne zaman? 2022 AÖL yenileme online ödeme nasıl yapılır, Açıl Lise 2 dönem kayıt yenileme tarihleri! AÖL kayıt yenileme 2022 süreci devam ediyor. Açık Lise 2. dönem kayıt yenileme tarihleri belli oldu, ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖL kayıt yenileme kılavuzuna göre öğrenciler, yenileme ücretlerini bankaya yatırdıktan sonra kayıt yenileme işlemlerini yapacak. Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman, 2022 AÖL kayıt yenileme online ödeme nasıl yapılır?
7.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ödeme İşlemleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödeme işlemleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.